Reviews geschreven door jeroen (49289)

Tinder - tinder en andere apps allemaal hetzelfde

7

Review:
altijd komt de teller niet verder dan 3+

en steeds weer dezelfde koppen opnieuw en opnieuw alsof tinder je alleen steeds aan die personen maar laat zien in het spel.

heb ook wel eens met nepaccounts getest , ook dan kwam er alleen maar 3+ te staan en verder kwam het niet.

ga voor de grap ook maar eens op meetme (chat/dating app) elke reactie die je krijgt van een vrouw , zonder dat jij als eerst wat hebt gestuurd is steeds hetzelfde hi! add me on snapchat my name is ******. gewoon promoters van snapchat of webcam wijven die dan daar vieze videos gaan sturen of fakers die leden proberen te jatten van tinder en die naar hun net opgezette sexdate website willen lokken.

alle apps zijn hetzelfde, zodra een meid als eerste reageer ;

1 fotoloos
2. oplichter
3 autobot

jr beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - review over gratis account

13

Review:
getest met mooiboy fake accounts. conclusie als jongen wie dan ook kom je niet verder dan likes +3 terwijl meiden met een gratis account allemaal +99 likes kunnen krijgen.

vorm van discriminatie door tinder met het doel mannen betaald lid te laten worden, doordat ze hierdoor ongemerkt weinig matches krijgen.

bovendien zie je op de mooiboy type sixpack alleen maar lelijke en minder dan gemiddeld er vaak hun like geven. en zelfs na deze allemaal aangeklikt te hebben, blijven ze passief en mag jij het gesprek beginnen. dit moet vaak ook natuurlijk nog eens met een speciale openingszin. wat zijn al deze meisjes toch vol van hun zelf, want zelf liken ze nooit op jongens die lelijker zijn dan hunzelf, maar ze willen wel een vriend 10 x knapper dan hunzelf.

je krijgt alleen iets meer matches als je gold member bent. maar dit zullen er niet veel zijn. zeker niet als je zoals ik erg kieskeurig bent en alleen de knappe meiden liked. want zelfs bij de mooiboy/sixpack type liken meest alleen bosnimfen en gnomen. je begint je sterk af te vragen of de mooie meisjes wel echte profielen zijn of wel actief zijn. als zelf de mooiboy deze knappe vrouwen niet bij likes krijgt , begin je hieraan nog meer te twijfelen.

hoe dan ook probeer maar eens en jullie zullen zien met welke foto , naam of ietsanders je ook een mannelijk profiel aanmaakt op tinder (gratis account) je likes blijven steken op +3. tenzij je er heel goed uitziet en heel erg snel het spel speelt als er plus 3 staat. dan krijg je soms nog een paar likes. maar dan nog, wonen deze vaak ook nog vaak behoorlijk ver weg (25 of verder) en zijn de likes vaak maar gemiddeld of erg daaronder.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - zonder reden wordt je account geblokkeerd

14

Review:
blijkbaar omdat je je accounts steeds een paar keer per dag opnieuw aanmaakt denken die hersenloze wezentjes die wij op aarde vrouwen noemen, dat je nep bent. ze gaan je dan rapporteren omdat ze je steeds weer in het fotospel voorbij zien komen. want ik werd zonder iemand te hebben beledigd of uitgescholden te hebben geblokkeerd. ook gebruikte ik mijn eigen foto die voldeed aan de eisen.

zij weten niet dat een man gebruik wordt door apps als tinder om geld uit je zakken te trekken met smerige ondoorzichtige trucjes zo op het eerste oog.

een man kan maar 3 likes . een vrouw wel 99. met welk account je er ook opgaat als man (zelf getest ) staat er iedere keer alleen +3. verder komt de teller niet. ook niet bij de zogenaamde mooiboy account. als je net lid bent heb je een korte boost , je foto staat dan bij iedere meid even bovenaan. niet dat dit heel veel verschil uitmaakt want naar dat er +3 staat stopt de teller automatisch . soms als je snel ze alle drie aanklikt of wegklik- krijg je soms nog er 1 of 2 likes. dit omdat je dan nog in de korte boos fase zit van je net aangemaakte tinder account.

de reacties met 5 sterren (kijk maar op google) zijn dan ook vaak van dikke varkens van vrouwen die hun slanke mannetje hebben gevonden. het vrouwtje heeft immers niks te klagen over aandacht en geniet van veel meer voordelen dan de man. de man wordt gewoon gediscrimineerd met maar 3 likes aan max.

Sterke punten:
helemaal niets.

Zwakke punten:
tinder discrimineerd mannen ze kunnen maar 3 likes dan moeten ze dat spel spelen . daarom krijgen alle mannen zeer weinig likes. van die 3 moet je dan net geluk hebben dat er een knappe meiden tussen zit.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - nepprofiel mooiboy test op 3 apps resultaten.

4

Review:
ik heb laatst met een nepprofiel van een mooiboy met sixpack getest op jaumo, lovoo en meetme.

resultaten op lovoo geen enkel like in een dag.

op jaumo alleen iets meer dan mijn eigen foto maar dan alleen van lelijke dames.

en op meetme van de 50 verstuurde reacties 4 antwoorden terug.

Zwakke punten:
op alle aps hebben mannen beperktere functies dan mannen zoals op tinder. dat vrouwen o.a 99 likes kunnen krijgen en mannen maar 3 voor ze het spel moeten spelen.
mannen belanden heel snel weer onderaan het kaartenspel waardoor je zeer zelden een like nog krijgt.
de likes die je vaak krijgt zijn gemiddeld en minder en komen uit heel NL. ook kloppen de gegeven afstanden vaak niet die de apps vermelden (zijn in werkelijkheid veel verder dan dat er staan.

nu test ik dit nog op tinder en ik weet bijna zeker dat ook hier de resultaten hetzelfde zullen zijn.

jer beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - tinder is corrupte shit voor mannen.

6

Review:
nu opeens krijg ik nooit meer en like ook niet als ik mijn profiel er weer een paar keer opnieuw aangemaakt heb zelfs na een week niets 0,0.

ze weten gewoon dat er bij mannen geld te halen is omdat die opgelicht worden doordat ze beperktere functies hebben dan vrouwen. zo kunnen alle mannen maar steeds 3+ likes krijgen en vrouwen wel 99. vrouwen zijn hier en op andere sites en aps daarom zeer selectief, de meeste zijn ook nog eens aangemaakt promoot accounts, zoals op lexa. en het stikt op deze app ook waarschijnlijk van leden die allang hun account niet meer gebruiken. ook zie ik verrekte vaak dezelfde leden op alle andere aps die ik jaren geleden ook al zag.

jer beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - tinder en badoo vergelijking en andere sites revie

1

Review:
ben een tijdje op badoo even ter afwisseling van tinder . tinder geeft tegenwoordig bij aanmelding op mobiele app steeds ooeps foutje er is iets misgegaan. ik heb het idee dat ik gewoon ben geblokkeerd niet als vele anderen. deze foutmelding zie je veel staan op de reviews van tinder op de mobiele app. in tegenstelling tot tinder kun je bij badoo wel je land en woonplaats gratis wijzigen , niet dat dat nut heeft blijkt nu wel. klik in lille (frankrijk) alle superleden aan, en niemand kijkt op je profiel en niemand liked terug ondanks dat ze dus kunnen zien wie heeft geliked.

en als er wel meteen eens terug geliked wordt is het een scammers die een mobiele nummer doorgeeft.

ik heb het idee dat er op deze apps en websites gewoon 80% nepaccounts opstaan. iedereen is zogenaamd ook heel populair en kun je geen bericht sturen. tenzij je superkrachten hebt jaja.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - badoo en tinder hetzelfde systeem

3

Review:
ook op badoo heb je dit zelfde trucje . als je net nieuw bent heb je in een dag 2 a 3 likes daarna weken niets meer.

je bent nieuw dan sta je even bovenaan in het fotospel maar als snel zakt je profiel mijlen ver weer weg.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - mgtow volgens mij luister je alleen naar jezelf en

5

Review:
eerder heb ik je al verteld dat:

mannen per keer maar 3 likes kunnen ontvangen en vrouwen 99 likes per keer.

de afstand balk staat er alleen voor de vorm je kan hem op 10 km zetten maar je zult nog steeds likes krijgen van veel verder weg.

als je net nieuw lid bent heb je een korte boost 30 min. zeker na 48 uur is je profiel weer zover in het fotospel gezakt dat je als mannen weken geen likes meer krijgt.

abbo heeft geen nut want dan krijgt je immers maar een boost per maand.

en als laatste vrouwen zijn zeer en zeer kieskeurig . zelfs mooiboys krijgen door deze tinder trucjes ook heel weinig likes.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - zembla over tinder

26

Review:
ik irriteer me meteen al dood aan de eerste 3 min. omdat een meisje de hoofdrol heeft in deze documentiare

roep ja heb een match en hij zegt meteen wat en ze laat even vluchtig met haar scroller zien hoeveel matches er staan.

voor vrouwen is tinder puur spel , ze willen gewoon kijken of ze nog goed in de markt liggen. en ze geilen op de aandacht . vandaar dat elke vrouw ook standaard aan haar profiel haar instagram prijs geeft (zo lijkt ze heel populair met al die nep vrienden).

niet dat tinder mij iets boeit 1 op de 30 is knap. de rest is pure avarage of eronder, alleen ze denken dat ze allemaal knap zijn omdat ze veel aandacht krijgen. dit alleen maar omdat jongens niet kieskeurig kunnen zijn en dus veel naar rechts swipen (bijna alles)

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - weer error

4

Review:
kan weer niet inloggen kutapp. altijd foutmeldingen.

pieter beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 17 september 2017

Geschreven door: jeroen

Reactie op: wees slimmer

sss999 is eigenlijk gewoon homo maar durft er niet voor uit te komen, want anders snap ik niet waarom je met dit onzin topic de aandacht van veel mannen wil trekken;)

Datum: 17 september 2017

Geschreven door: jeroen

Reactie op: wees slimmer

hahaha ja sss999 heeft alleen maar macho praatjes man!

de meisjes op badoo zitten er alleen op voor hun ego, ze willen met niemand daten hoor .

Datum: 10 juli 2017

Geschreven door: JJ

Reactie op: binnen 1 week

HAHAHA JE PRAAT ALS EEN PUBER , logisch je bent 53 . als je tussen de 18-30 bent heb je op datingsites 0,01 procent kans op een relatie uit een datingsite. zeker niet uit lexa.

Datum: 8 juni 2017

Geschreven door: jeroen

Reactie op: oplichters badoo moderators maken nepaccounts aan

volgens mij las ik ergens dat dateplanet van badoo is hoor

Datum: 30 mei 2017

Geschreven door: jeroen

Reactie op: Geheime berichten

niet doen hoor philippe is net als hanna een coruppte moderator van twoo, ze laten allemaal fake leden toe. de controle van echte profielen doen ze zo slecht zelfs een blinde zou het beter doen. ze zijn alleen uit op dat je premium lid gaat worden!

Datum: 30 mei 2017

Geschreven door: jeroen

Reactie op: hanna moderator van twoo is corrupt

twoo heeft daar wel baat bij credits = geld of ben je echt zo dom? alles bij jou corrupte site draait om geld. en die zogenaamde gecontroleerde profielen zijn bijna allemaal fake! van meiden die in nl wonen en dan engels gaan lullen en je naar een andere betaalsite gaan loken van voeg mij hier en daar toe .

Datum: 30 mei 2017

Geschreven door: jeroen

Reactie op: hanna moderator van twoo is corrupt

tief op hanna ga lekker weer fakeaccounts aanmaken. ik heb ze zelf gecontroleerd via google afbeeldingen allemaal van porno en sexsites gejat die fotos . lexa werken jullie ook mee samen ook daar heeft iedereen zeer negetieve reacties op en dat klopt ook, ook daar allemaal maken jullie neppe accounts aan om mensen betaald lid te krijgen.

Datum: 15 februari 2017

Geschreven door: jeroen

Reactie op: zeer dure en FAKE date site

Johan je hebt 100% gelijk ik sta compleet achter jou mening!

Tegenwoordig gebruiken ze natuurlijk de slimme truc om foto's van vrouwen uit tijdschriften te maken, immers dan zoeken op foto bij google levert dan geen resultaten op. Iets wat je wel zou hebben als je een gejatte foto zou uploaden die je niet vertrouwd, die op lexa staat. Men wordt steeds sluwer om het echt te doen lijken , dat het om een echt persoon gaat . Als je tegenwoordig een valse foto googeld, zie je wel dat het duidelijk fake is omdat het op meer dan 300 websites staat, maar voorheen waren het dan wel steeds accounts met andere adres gegevens, naam etc, van dus de fake persoon. Nu hebben ze het zo gemaakt, zag ik laatst bij meerdere gejatte foto's, dat de gegevens op die verschillende sites allemaal wel hetzelfde zijn, bij diezelfde foto.

Datum: 15 februari 2017

Geschreven door: jeroen

Reactie op: zeer dure en FAKE date site

Johan je hebt 100% gelijk ik sta compleet achter jou mening!

tegenwoordig gebruiken ze natuurlijk de slimme truc om foto's van vrouwen uit tijdschriften te maken, immers dan zoeken op foto bij google levert dan geen resultaten op. iets wat je wel zou hebben als je een gejatte foto zou uploaden die je niet vertrouw die op lexa staat. men wordt steeds sluwer om het echt te doen lijken , dat het om een echt persoon gaat . als je tegenwoordig een valse foto googeld, zie je wel dat het duidelijk fake is omdat het op meer dan 300 websites staat, maar voorheen waren het dan wel steeds account met andere adres gegevens, naam etc. van dus de fake persoon met dezelfde foto steeds. nu hebben ze het zo gemaakt zag ik laatst bij meerdere gejatte foto's, dat de gegevens op die verschillende sites allemaal wel hetzelfde zijn, bij diezelfde foto.

Datum: 28 januari 2017

Geschreven door: jeroen

Reactie op: jammer

nee Johan , lexa gebruikt veel promootprofielen die na een dag of 1 a 2 weer weg zijn, ze maken je favoriet of sturen wat naar gratis leden. om je over te halen betaald lid te worden! ook kijken er heel veel vrouwen van het buitenland om je account, dus de meeste profielbezoekers zijn uit het buitenland of nepprofielbezoekers net als op badoo.

datingsites zijn zonde van je geld, tenzij je op brad pitt lijkt.