Reviews geschreven door Model (47740)

RelatiePlanet - Alert: Wees voorzichtig op deze site

4

Review:
Relatieplanet pleegt valsheid in geschrifte.
Men stelt dat alle profielen op echtheid worden gecontroleerd. In de praktijk meerdere mensen tegengekomen die liegen in hun profiel, bijvoorbeeld leeftijd, maar ook grovere zaken, en Relatieplanet maakt een notitie, en de mensen kunnen verder daten.

Als men al een klacht in behandeling nemen. Ze zijn naar Amsterdam verhuist? Je krijgt het gevoel geholpen te worden door een stel uitzendkrachten die het geen ruk kan schelen.

Je wordt door sommige medewerkers niet serieus genomen, sterker nog je hebt er maar mee te doen.

Ze besteden veel geld aan reclame. Toch hoor ik veel vrouwelijke dinnen klagen over het slechte match gehalte, dat ze lastig gevallen worden, dat mensen profielen niet lezen, en overspoeld worden met reacties. Ook iets waar Relatieplanet NIKS aan doet,

Een meta irrititante site wat dat betreft.

Er zijn ook positieve ervaringen, en heb zelf ook leuke mensen tegen gekomen.

Inmiddels worden juridische procedures tegen deze site ondernomen en sommige leden, waaronder contact met de politie. Misschien dan dat het gelieg in profielen een keer ophoudt!!!

Relatieplanet stelt dat ze geen legitimatie mogen vragen, tegelijkertijd stellen ze dat ze profielen op echtheid controleren. Dat is valsheid in geschrifte. Tevens tegen hun eigen gebruiksvoorwaarden sommige dingen.

Ik roep een ieder op die vergelijkbare ervaring heeft om binnen de wet actie te ondernemen, zoals naar Kassa en
de pers te stappen, juridische actie te ondernemen, en melding bij de politie te doen. Tevens bekenden te waarschuwen uitermate voorzichtig te zijn op de site.

En dat dit soort sites stoppen met het uitmelken van singles, en daadwerkelijk goede dienstverlening leveren. Spuugzat deze fraude en oplichting. Relatieplanet stond erbij en keek er naar. Men heffe het glas, doet een plas, en gaat verder zoals het was.

Sterke punten:
Sommige mensen vinden liefde hier

Zwakke punten:
Klantenservice,
Veiligheid,
Leden die niet matchen die schrijven,
Onbetrouwbaar,
Laks,
Geldklopperij,
Geen prettige omgeving om te daten,
Word te weinig met klachten gedaan,
Leden die liegen, en waar te weinig mee gedaan wordt

Model beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aan

14

Review:
Deze site tegengekomen via een vriendin. Ze was zelf maar kort lid geweest (wat misschien genoeg zegt).

Vond het een leuke opzet, profiel gemaakt. Vragen beantwoord. Zag een aantal leuke matches dus lid geworden.

Kreeg leuke reacties, likes en complimenten op mijn profiel. Op een avond wou ik chatten met iemand, kreeg een melding dat mijn profiel geblokkeerd was.

De klantenservice via de live chat gevraagd. Ze hadden een aantal klachten gehad over mijn profiel. Over 2 dagen met ze gesproken, maar ze wouden niet de inhoud de klachten weergeven, vanwege privacy.

Dus, ik krijg positieve reacties en negatieve reacties op mijn profiel. Lijkt mij gebalanceerd. Je kan niet iedereen tevreden stellen, toch? Sterker nog, als het niet bevalt, date mij dan niet.

Werd geen kans gegeven om het profiel aan te passen (of uberhaupt te weten wat ik geschreven had dat verkeerd zou zijn). Ik heb geen mensen beledigt, dat ik weet, gewoon vrijheid van meningsuiting. Schijn een lief iemand te zijn, dus ik snap het werkelijk waar niet. Blijkbaar voelde sommige mensen zich beledigt, en doen ze het zo maar. In plaats van mij even te schrijven of zo.

Mijn profiel werd verwijderd, kreeg wel een gedeelte van het geld terug stort.

Vager dan vaag. Meerdere nare reacties van vrouwen als je ze vertelt dat je geen klik voelt. Dus, misschien gewoon wraak actie van sommige vrouwen.

Ik vond het op zich een leuke site, maar na dit. Het is echt voor mij een van de slechtste ervaringen die ik heb gehad via een dating site.

Niet voor herhaling vatbaar. En als ik alle slechte reviews lees ben ik niet de enige.

Werd mij verweten dat ik niet serieus zou daten. Nou, sorry hoor. Hoe zout kun je het hebben. Ik ben op zoek naar een relatie, en krijg de hele tijd sex verzoeken van vrouwen omdat ik model ben.

Ja, zo laat dus. Vermijdt deze site. Er zijn betere. Dit is bagger. Overwoog sowieso al opzeggen want voelde me onveilig op de site. Dus, eigenlijk kwam het goed uit.

Waarom voel ik alsof ik iets verkeerds heb gedaan? Hoepel toch op met je bagger site

Van harte afbevolen!

Sterke punten:
Mood board
Vragen zijn grappig
Persoonlijkheidstest
Live Chat

Zwakke punten:
Foto wordt niet gecontroleerd op echtheid
Veel vage figuren
Grappige vragen invullen met grappige antwoorden kan leiden tot het verwijderen van je profiel (al die vrouwen wil toch humor?) Sarcasme is blijkbaar niet aan mensen besteedt.
SLECHTE klantenservice
Onveilig gevoel op de site
Geen eerlijke kans om jezelf te verdedigen

Model beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 2 mei 2016

Geschreven door: Model

Reactie op: Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aantal klachten, joost mag weten wat (terwijl ook heel veel mensen positief waren)

Om even terug te komen op dat verhaal van Bertus, nagelezen hoe dat zit met foto's, video en muziek.

Volgens de algemene voorwaarden kan ieder lid wat uploaden op Pepper, en zijn ze daar zelf verantwoordelijk voor. Ze gaan dat niet controleren. Het is dan apart dat je ze eigen foto's op basis van copyright zouden hebben weggehaald, en verder niks meer hebben laten horen.

Als een auteur een melding van copyright schending wil doen, moet die eerst lid worden van de site (anders kan je het materiaal niet zien). Daarna, is het aan Pepper om te besluiten of ze je geloven of niet. Dus, Pepper kan een uitspraak van de rechter verlangen voordat ze het materiaal weghalen. Met deze functionaliteit haal je een complex iets binnen qua wetgeving, met name omdat Pepper er geld aan verdient. Het is te makkelijk om te zeggen dat het alleen de verantwoordelijkheid van de gebruiker is.

Dat betekent dus, dat er op grote schaal illegaal beeld/ video en geluidsmateriaal op de site gebruikt kan worden. Er zijn diverse voorbeelden van materiaal waarvan je kan afvragen of het legaal gebruikt wordt. Dat Pepper hieraan verdient. Lijkt mij niet helemaal de bedoeling.

De oorspronkelijke auteurs zijn de financieel dupe. Zowel de dater als Pepper zijn beter af.

Er zijn inmiddels ongeveer 4 mensen van de klantenservice die mij ontevreden hebben geholpen. Gelet op de hoeveelheid leden kan je afvragen waar dat salaris van betaald wordt. Als daar nog tv reclames bij horen? Wellicht zijn het stagiaires die geen salaris krijgen, maar het voor werkervaring doen.Wat de kwaliteit zij kunnen beïnvloeden.

Daarnaast alle klachten van ontevreden leden. Pepper is op de hoogte van deze en andere negatieve reviews. Bij Pepper is de klant het probleem?

Hoe dan ook, het verbaast me dat deze tent nog niet falliet is, of dat binnenkort zal zijn, als het niet voor de problemen met de website is (traag, onoverzichtelijk email), dan wel vanwege de slechte, eenzijdige en onduidelijke klantenservice die vooral 'bandopnames' herhaalt.

Komt over als een dating site die zo snel mogelijk rijk wil worden, ten koste en uitbuiting van zoveel mogelijk mensen, inclusief de daters?

Vooralsnog wacht ik nog steeds op een excuus van Pepper. Heb verder niks meer van ze gehoord. Ik heb nog nooit zo'n slechte review over een dating site geschreven. Dat wil wat zeggen.


Datum: 30 april 2016

Geschreven door: Model

Reactie op: Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aantal klachten, joost mag weten wat (terwijl ook heel veel mensen positief waren)

Al met al zou ik Pepper dus afraden. Indien ik alle negatieve reviews hier had gelezen was ik geen lid geworden. Een van de naarste dating ervaringen van mijn leven. Ik zou ergens anders kijken, totdat de site, sfeer en werkwijze verbetert.

Dank voor het bestaan van deze review site. Geeft de klant ook nog enigszins een kans om een site onafhankelijk te beoordelen. Andere dezelfde ellende te voorkomen.

Hoop dat een ieder die een relatie zoekt ook liefde vindt en een fijne dating ervaring heeft. :-)

Datum: 30 april 2016

Geschreven door: Model

Reactie op: Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aantal klachten, joost mag weten wat (terwijl ook heel veel mensen positief waren)

Bovendien dat onveilige gevoel op deze site, en sommige anderen, gaat elkaar voeden. Dus, dan heb je al gauw misverstanden. Er zijn ook sites waar ik mij prettig bij voel. Het is niet iets wat aan dating sites is verbonden voor mij. In het dagelijkse leven heb ik er ook last van.

Sommige vrouwen gooien je hotelsleutels toe, sommige kunnen er niet tegen als je ze afwijst en/ of gaan hatelijk doen, en sommige gaan lief doen. Daar zijn diverse redenen voor, meestal als je met vrouwen gaat praten, komt het wel goed, en kom je er wel uit. Alleen online, ik weet het niet, er is al gauw ruimte voor misverstanden, wederzijds. Mensen lezen soms hele andere dingen in e-mails/ teksten dan wat je bedoelt als je het schrijft. Het is een bekend probleem.

Sommige vrouwen hebben hier ook met de lopende band mee te maken. Het is nog een wonder dat we in liefde geloven, soms. Ik geloof er nog wel in. Zie genoeg voorbeelden om me heen van stelletjes, die jarenlang verliefd zijn, en samen oud worden. Blijf hoop houden.

Beste advies is om gewoon rustig en kalm te blijven, en iemand desnoods te blokkeren. Maar ja, als ze klachten gaan indienen over je, en de klantenservice kiest hun kant. Nou, dan is deze toko niet aan mij besteedt.

Pepper, heeft nog het nodige te verbeteren. Sommige andere sites gaan veel beter met dit soort situaties om. Noem geen namen.

Datum: 30 april 2016

Geschreven door: Model

Reactie op: Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aantal klachten, joost mag weten wat (terwijl ook heel veel mensen positief waren)

Dat een vrouw niks van zich laat horen kan meerdere redenen hebben, ik zou dat niet gelijk persoonlijk aantrekken. Zelf als ik na een bepaalde periode niet iets hoor van een vrouw dan wijs ik haar zelf af (en soms krijg dat ze dan alsnog contact zoeken).

Ik had inderdaad een klacht tegen deze vrouwen ingediend, al had ik er liever gewoon in overleg uitgekomen. De klacht wordt niet/ weinig in behandeling genomen door de klantenservice.

Ik heb een en ander geprobeerd toe te lichten bij de klantenservice, hoe het is om te daten voor mij, dus wellicht dat we er nog uitkomen.

Aan de andere kant, ik heb dit nu in korte tijd op diverse sites meegemaakt, en het is voor mij, maar ook veel anderen die ik spreek, een reden om niet langer gebruik te maken van de dienstverlening van dergelijke websites.Je voelt je uitgebuit en reclame materiaal, maar geen ondersteuning als je het nodig hebt. Aan de andere kant worstelen dit soort sites er misschien ook mee.

Wil wel zeggen, dat ik ook een heleboel positieve ervaringen en leuke tijden heb gehad. Het is net als in de horeca, als een eigenaar niet de puinzooi aanpakt dan is binnen de kortste keren de hele tent een rotzooi.

Heb nog gevraagd hoe dat zit met foto's van internet, en als dat zo is, waarom die profielen niet geblokkeerd worden. Daar heb ik nog geen antwoord op gekregen.

Daten blijft mensenwerk, en we maken allemaal wel eens fouten, maar het is gewoon niet gezellig zo.

Ook al wordt mijn profiel gedeblokkeerd, dan zie ik mij niet snel lid worden van deze site.

Datum: 29 april 2016

Geschreven door: Model

Reactie op: Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aantal klachten, joost mag weten wat (terwijl ook heel veel mensen positief waren)

Even update:
Heb weer van de klantenservice gehoord.

Het is niet zozeer dat zij problemen hebben met mijn profiel. Het is dat er meerdere mensen geklaagd hebben. Noem geen namen, maar dat dit mensen zijn die ik afgewezen heb, van wat ik begrijp, is van ondergeschikt belang.

De hoeveelheid reacties die ik krijg op een site zijn niet te filmen, net als aantrekkelijke vrouwen. Het gross van de vrouwen is tevreden, en ik doe mijn best om iedereen netjes en beleefd te laten weten indien ik geen klik voel. Heb doorgaans fijne dating ervaringen. Los van de desperado's die alleen sex willen en dat soort dingen. Desondanks zijn er een aantal vrouwen die zo moeten reageren. Toegeven veel vrouwen voel zich ongemakkelijk en bang op een site, wanneer ik ze spreek. Sommige slaan daar in door, met paranoia. Lijkt me beter dat dat soort vrouwen niet daten op een dating site.

Al met al wordt het inmiddels mijn probleem gemaakt.

Sommige tenten zijn zo slecht, dat je ze niet moet willen begrijpen.

Kan deze site en de bagger slechte klantenservice alleen maar afraden, sorry.

Datum: 27 april 2016

Geschreven door: Model

Reactie op: Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aantal klachten, joost mag weten wat (terwijl ook heel veel mensen positief waren)

Nou, ik zag genoeg mensen waar je af kan vragen of de foto's van internet kwamen.

Klinkt nogal willekeurig allemaal, hoe de klantenservice dat bepaalt, zover ik kan zien op dit moment.

Heb een klacht bij ze ingediend. Kreeg dezelfde herhalende boodschap. Nog bezwaar tegen ingediend. Verder niks meer gehoord. Wel jammer want ben nu een aantal leuke contacten contact mee kwijt. Daar baal ik best wel van. Zie elkaar maar weer eens te vinden. Gewoon hupsakee. Kan hun het schelen.

Nou ja, als je betalende klanten, mannen en vrouwen, kwijt wil, moet je vooral zo te werk gaan als bedrijf.

Datum: 27 april 2016

Geschreven door: Model

Reactie op: Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aantal klachten, joost mag weten wat (terwijl ook heel veel mensen positief waren)

Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus

Datum: 26 april 2016

Geschreven door: Model

Reactie op: Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aantal klachten, joost mag weten wat (terwijl ook heel veel mensen positief waren)

P.p.s.
Wat maar weer eens aangeeft wat een zeikerds sommige vrouwen zijn op deze site.

"Er zijn geen leuke mannen."

Nee, vind je het gek. Die rennen gillend gek weg of je schopt ze er af
Zie, dat soort humor, mag dus niet. Das ist verboten.

Nou jaa, heb mijn geld terug gekregen, en wat hebben we gelachen af en toe.
Net een meiden club af en toe.

Jammer, ergens.

Datum: 26 april 2016

Geschreven door: Model

Reactie op: Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aantal klachten, joost mag weten wat (terwijl ook heel veel mensen positief waren)

P.s.
En als je ziet wat sommige vrouwen schrijven. Die mogen wel blijven. Lekker hypocriet weer hoor.

Blijkbaar zijn we te ruig en wild voor de preutsere kant van de site. Hahaha

Heb doorgaans een hele goeie band met vrouwen, dus ik weet niet geloof dat we te melig waren hahaha

Vrouwen klaagden wel over de slechte kwaliteit van mannen.

Awww, nou ja, je weet het, er zijn betere sites haha