Reviews geschreven door Dirk (47705)

Erogeen.nl - Ook weer 100% FAKE

2

Review:
Ik heb mij hier aangemeld en kwam meteen weer wat bekende foto's van dames tegen die ook op andere sites te vinden zijn.

Alhoewel ik het nergens kan vinden denk ik dat dit ook weer een site van "The Right Link" is die ook o.a. "Rijpe Vrouwen" en "Geen18meer" beheerd met hetzelfde team die steeds weer dezelfde berichtjes typt en dezelfde foto's gebruikt, en die ook weer aan het creditmelken zijn.

Als tester gebruik ik meerdere e-mail adressen, maak meerdere profielen aan en vermeld in elk profiel een andere woonplaats waardoor ik op deze site van een en dezelfde dame hetzelfde bericht kreeg "Hee schatje wat fijn dat je in Amsterdam woont, ik woon daar vlakbij" in het tweede profiel Rotterdam, 3e Maastricht, 4e Groningen, 5e Den Helder.

Er wordt dus met standaard formats gewerkt waarbij de alleen de plaatsnaam veranderen, alles tot doel om je zoveel mogelijk geld te ontfutselen.

Gewoon ook weer 100% FAKE

Sterke punten:
Als je niet verder kijkt ziet het er gelikt uit.

Zwakke punten:
100% Fake

Joop beveelt Erogeen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Contact per SMS - Is verdwenen

1

Review:
Deze is dus offline.

Sterke punten:
Bestaat niet meer

Zwakke punten:
Geen

Joop beveelt Contact per SMS NIET aan bij vrienden/bekenden

Date per SMS - Een oplichter minder.

2

Review:
Dit gebeuren bestaat niet meer, er zit nu een site voor honden en katten snacks op

Sterke punten:
Is verdwenen

Zwakke punten:
Geen

Joop beveelt Date per SMS NIET aan bij vrienden/bekenden

NeukOproepjes - Alles NEP

2

Review:
Ach het is weer het bekende liedje, een site vol credit melkende dames die in werkelijkheid best wel een stel ranzige kerels kunnen zijn en die hun diepste wensen wat ze met een vrouw zouden doen omzetten naar een profiel als waren ze die vrouw zelf.

De profielen zijn soms buitengewoon hoerig, ik kan mij niet voorstellen dat vrouwen zichzelf zo open en bloot geven, daar de meeste vrouwen eerst een vertrouwensband met een man willen hebben willen zij zich zo geven want geen vrouw is zo hoerig richting vreemde mannen, of ze moet prostituee zijn.

Elke cent die je aan deze site spendeert is WEGGEGOOID.

Sterke punten:
Enorm verleidelijk (maar ja dat is dan ook de opzet om aan je poen te komen)

Zwakke punten:
Als je je laat meeslepen kost het je bakken met geld en het eindresultaat is 0,0% seks want dat zal je nooit vinden.

Joop beveelt NeukOproepjes NIET aan bij vrienden/bekenden

SlettenNet - 100% creditmelkers, 0% seks

0

Review:
Ook dit is weer een creditmelkers site, hier krijg je twee credits en dan ga je op zoek naar een leuke vrouw waarvan je denkt dat er met die twee credits wel iets te bereken valt, niets dus want zij willen op die site blijven hangen om maar zoveel mogelijk credits van jou te melken,

Er wordt niet ingegaan op andere contactgegevens zoals telefoonnummers of e-mail want men wil "Veilig daten" een begrip dat ook meermaals op de site genoemd wordt, zo zit er ene Linda nu constant berichtjes (oneliners) naar mij te sturen terwijl ik haar de mogelijkheid aanbied om buiten de site om te mailen.

Als dames werkelijk jeuk hebben dan gaan ze daar echt wel op in, maak een e-mail adres met een fantasienaam en post die meteen in een eerste bericht, moet je eens zien hoe graag zij willen.... niets, noppes, nada, er komt gewoon niets binnen en maar op de site allerlei berichten blijven sturen om je te verlokken tot het kopen van credits.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles 100% NEP

Joop beveelt SlettenNet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - 100% Gezeik

18

Review:
Ik ben er diverse jaren op actief geweest met maar 5 dates als resultaat, nee niet echt top.

Het is een echte vleeskeuring, men is zo gefocust op uiterlijk en status dan de mens erachter niet meer gezien wordt, je breekt je nek over het WO/HBO geweld met de meest onzinnige eisen.

Ik weet ook niet wat de meeste vrouwen daar zoeken maar wat het ook is dat ze zoeken, het is beslist geen relatie, je wordt er alleen maar afgezeken, als je één typefout maakt dan breekt de pleuris uit en wordt je compleet afgebrand en daarna geblokkeerd want men EIST perfectie.

Jee wat heb ik daar vaak met kromme tenen gezeten, je kan om de meest achterlijke redenen geblokkeerd worden, reageren met een vriendelijk bericht is al genoeg, leuke goedbedoelde reacties op een foto zoals “Leuk een goedlachse vrouw” kunnen letterlijk het begin van een ware haaicampagne zijn.

Nee elke cent die daaraan uitgegeven wordt is je reinste geldverspilling.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Dirk beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Meest IRRITANTE datingsite OOIT.

0

Review:
Ik heb dit gedoe nog geen maand gebruikt en ik kom tot de conclusie dat het gewoon NIET werkt, ik heb net opgezegd en mijn reden tot opzegging staat hieronder

"WAARDELOOS, dit werkt niet, al die ACHTERLIJKE voorgekookte vragen en geen enkele mogelijkheid om een NORMAAL bericht te sturen of je moet direct gaan chatten, een postbus waar niets van klopt en waarin je niet kan zien wat inkomend of uitgaand is zodat je alle berichten moet aanklikken om te zien of je nog berichten hebt ontvangen, 0,0 reactie, matches waar niets van klopt, gewoon TENENKROMMEND irritant allemaal, zonde van die 60 Euro."

Via de chat komen er dus ook berichten binnen maar het werkt bij mij voor geen meter, het idee van een plaatjeswand lijkt leuk maar geen hond die er op reageert, in de afgelopen maand heb ik maar een reactie gehad en ik had het idee dat Pepper daar zelf achter zat want de match met deze dame was 0,0.

Alles wat je aan Pepper betaald is weggegooid geld.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALLES

Dirk beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

RijpZoektSeks - Volledig nep en fake

0

Review:
Ik heb deze site 3 dagen gebruikt, ik heb een mooi profiel geschreven wat binnen 2 dagen ineens was verwijderd, waarschijnlijk omdat het niet ranzig genoeg was.

Het aantal reacties is overweldigend maar niemand leest je profiel zodat je wensen volledig genegeerd worden, als je dan gaat mailen in hun systeem dan betaal je met credits en je verbruikt een credit = 1 euro per bericht.

Ja en dan begrijp je al waar dat heen gaat, men houdt je aan het lijntje, ze hebben geen tijd, ze hebben het druk, en al de andere smoezen die ze maar bedenken kunnen om de boel maar zolang mogelijk te rekken, en in dat rekken zijn ze ware meesters, met een hoop gevlei en geslijm proberen ze jou er van te overtuigen dat ze je eerst beter willen kennen, als je e-mailadressen vermeld wordt daar niet op ingegaan, niets geen behoefte aan seks maar wel behoefte aan jouw geld.

Sterke punten:
Overdonderend aanbod van vrouwen.
Goede layout en werking.

Zwakke punten:
Compleet FAKE

Joop beveelt RijpZoektSeks NIET aan bij vrienden/bekenden

Bd4Sex - 100% Fake, pure oplichting

1

Review:
Feitelijk gewoon weer hetzelfde als de meeste andere sexdating sites.

Gewoon weer credits aan het melken en misbruik maken van de menselijke zwakheden, met NIEMAND is een contact te verkrijgen via andere kanalen, e-mail adressen en telefoonnummers worden genegeerd want de dames vinden het fijner om op de site zelf te communiceren, uiteraard is dat ook de opzet want ze willen dat je maar credits blijft kopen.

Sterke punten:
Ziet er gelikt uit met een hoop foto's

Zwakke punten:
100% FAKE

Joop beveelt Bd4Sex NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 14 oktober 2016

Geschreven door: Joop

Reactie op: Alles NEP

Met dit soort sites weet je het nooit dus het kan best dat er ook kerels zijn die antwoorden en je aan het lijntje houden, doel is gewoon veel credits verkopen, je zal nooit met iemand een werkelijk contact aan kunnen gaan want alles is FAKE, behalve dan een slinkende rekening want die slikt echt als je je laat verlokken door deze door en door verrotte internet criminelen.

Datum: 22 september 2016

Geschreven door: Dirk

Reactie op: 100% Gezeik

Hoi M ik zit al een paar dagen op Tinder, jee wat een verschil, werkt ook veel beter, Tinder is gekoppeld aan Facebook, als mensen gewoon eerlijk zijn en hun echte voornaam niet veranderen in Tinder en jou verteld hebben in welke plaats ze wonen dan kan je ze gewoon op Facebook natrekken, op de eerste dag had ik al een match, morgen heb ik een date, ze is een Nederlandse vrouw dus het kan wel, ik heb haar Facebook pagina ook bekeken en aangezien profielfoto's openbaar zijn heb ik er twee gezien waarvan ik duidelijk WAUW zeg, gewone datingsites werken dus niet en Tinder wel, mits je de app goed instelt.

Datum: 21 september 2016

Geschreven door: Dirk

Reactie op: 100% Gezeik

Ik heb geen hekel aan de Nederlandse vrouw M maar ik kan er niet meer voor warm lopen, zeker het soort dat Relatieplanet bevolkt ben ik wel klaar mee, en je hebt helemaal gelijk dat er verschillen zijn tussen de Nederlandse en de buitenlandse vrouwen, kort samengevat hebben de laatst genoemde meer waardering voor een man, en zij weten ook als geen ander dat je daarin eerst moet investeren en dus het risico nemen om het contact aan te gaan, iets wat ik op Relatieplanet volkomen mis.

Joe een vrouw van een datingsite halen is geen willen maar gewoon een van de opties, het heeft ook zeker niet mijn voorkeur, helaas kom ik maar weinig single vrouwen in het echt tegen, zeker niet in mijn woonomgeving.

Ja naamgenoot, en die dames hangen daar over vijf jaar nog, ik zie al jaren dezelfde vrouwen.

Urbenis er zitten zat knappe vrouwen op datingsites, deze willen alleen echt als een prinses of koningin behandeld worden, maar in hun beleving zal jij nooit de koning zijn.

Ja Mahabout, je hebt gelijk alleen klinkt het een beetje bot.

Een beschaafde vrouw is een echte vrouw, niet een met een eisenpakket maar een die weet waar het werkelijk om draait, helaas is de emancipatie in dit land compleet doorgeslagen, er zullen ook wel uitzonderingen zijn maar ik vind de meeste Nederlandse dames kil en zakelijk, ook in de privé omgang, want daar waar ze warm en passievol zouden moeten zijn slaat ook de kilheid toe, de volgende focus is dan ook echt op een buitenlandse vrouw gericht.

Datum: 20 september 2016

Geschreven door: Dirk

Reactie op: 100% Gezeik

Dat is mooi voor jou M, ik wens je al het geluk van de wereld toe, ik hoop de mijne ook nog ergens te vinden maar het zal zeker geen Nederlandse zijn, zo'n kille hoef ik niet, or er moet nu een NL vrouw dit lezen en mij het tegendeel willen bewijzen.

Datum: 21 mei 2016

Geschreven door: Dirk

Reactie op: Verbaasd over internet dating???

Perfecte analyse Remco, niets aan toe te voegen.

Zag de berichtenwisseling tussen jou en Daniella en ben eigenlijk wel benieuwd hoe het nu met jou en Daniella gaat?

Dirk