Reviews geschreven door M. de Kwaast (47017)

Parship - betalen voordat je weet of het het waard is

2

Review:
Ik wist al dat Parship duur was, maar als je 'goede waar' krijgt is dat te overwegen. Tenslotte zou het fijn zijn als ik een nieuwe partner vind. Alles is er op gericht om je lukraak lid te laten maken zonder dat je weet of' het aanbod voldoende is.
E-matching en Match4me bieden veel meer aan bij het gratis lidmaatschap. Dus iedereen die begint met daten zou ik deze 2 sites aanbevelen en niet Parship.
Uiteindelijk kon ik 1 mailtje versturen als gratis lid van Parship, maar voor het tweede mailtje moets ik al een abonnement nemen. Niet doen dus. Parship is er op gericht iedereen zeer snel te laten betalen..

Sterke punten:
Gebruikersvriendelijk ingericht

Zwakke punten:
Profiel geeft niet al te veel vrijheid

Marjolein beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - lidmaatschap van een maand is genoeg

2

Review:
Ik ben 1 maand lid geworden van Match4me. Dat is voldoende om rond te kijken, een aantal mannen aan te schrijven.
Mijn profiel is in die maand tijd ruim 140 x bezocht; niemand van de mannen stuurden een bericht. Ik schat dat 50% van de mannen gratis lid is, dus die kunnen mij niet schrijven. Ik heb zelf ongeveer 10 mannen benaderd. Ik kreeg van 1 man een geïnteresseerde reactie; de date leidde niet tot verder contact. Enkele mannen reageerden in het geheel niet, de meesten stuurden een 'geen interesse-bericht.
Na enkele weken kwam ik er achter dat de 'vijver' hiermee is leeggevist en dat een maand lidmaatschap dus ruim voldoende is om deze 'vijver' te onderzoeken.

Sterke punten:
Veel vrijheid om je profiel zelf in te vullen i.t.t. bijv. Parship.
Homepage informatief

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres