Reviews geschreven door dikkie (42592)

HalloCougar.nl - weer een fakert

1

Review:
The present service is owned and operated by 2L Multimedia, SAS, registered in the trade and companies register of Annecy, under number rcs 439 055 591, with registered offices at ZAE La Bouvarde - 74370 Epagny Metz-Tessy - FR, represented by its current chairman.

Dit komt uit hun algemene voorwaarden. 2L Multimadia, DE nummer 1 fakersite owner van de wereld met meer dan 400 dating sites.

2L staat voor 2 lies, of twee leugens.

Mensen, ECHTE dating sites bestaan niet. Zelfs Lexa is fake, allen zijn deze er in geslaagd om op de televisie reclame voor hun criminele activiteiten te mogen maken. VVD dingetje, maar daar hebben we op gestemd. Prettige ondergang gewenst.

dikkie beveelt HalloCougar.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - MODERATORS VAN DEZE REVIEW SITE..

4

Review:
Waarom staat Badoo NOG STEEDS onder de GRATIS dating sites? In werkelijkheid is behoort het tot de duurste betaalsites die er zijn. Ook is het een fake site. Ja kan gratis lid worden om vervolgens steeds tegen betaalmuren aan te lopen.

Ook handelt Badoo niet conform de Nederlandse wet, zij handelen in strijd met artikel 1 van de grondwet: discrimineren op uiterlijke kenmerken. Bij MOOIE vrouwen kom je gelijk al tegen de betaalmuur te staan en moet je lid worden of heel veel credits kopen.

Verder zet Badoo 1 maand proefabonnementen eigenhandig om in doorlopenden abonnementen met ook een prijsverhoging. Dit is wettelijk VERBODEN en derhalve STRAFBAAR.

Ook schrijft Badoo geld van je rekening af ZONDER jou machtiging, ook dit is wettelijk verboden en zelfs ZEER STRAFBAAR. (tot 4 jaar gevangenis straf)

Ik wet dat justitie brieven heeft gehad over het financiele handelen van Badoo. Ik weet ook dat de ING daar ook bij zat. Het is verbazendwekkend dat deze oplichters site nog steeds mag blijven bestaan van de papieren leeuw van nederland die zichzelf justitie noemt.

Gaarne nu wel verplaatsen naar de afdeling "betaal sites".

dikkie beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

SoCougar - Weer een nederlandse site met engelse algemene voo

0

Review:
The present service is owned and operated by 2L Multimedia, SAS

Dit komt uit hun algemene voorwaarden. Moet ik nog meer zeggen. De beruchtste fakesite eigenaar ter wereld. Als het nu nog niet duidelijk is.....

dikkie beveelt SoCougar NIET aan bij vrienden/bekenden

TijdlozeLiefde - Beste mensen...

0

Review:
Cougars bestaan helemaal niet. Zeker in de westerse wereld waar sex boven je 40ste als goor wordt geschouwd niet. Ook jonge mannen van leeftijden die nog volop keuze en belangstelling hebben van meisjes van rond de 20 gaan echt niet voor "hun moeder" kiezen. Dat is tegennatuurlijk, geen hetero man die dat gaat doen.

Het cougar concept is uitgevonden door de Amerikaanse "adult Industry" , seksfilm fabrikanten dus.

dikkie beveelt TijdlozeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden

CougarDatingsite - LEES de algemene voorwaarden!

0

Review:
5.2. Personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk. Onder geen omstandigheden zijn wij aansprakelijk voor directe of indirecte schade voortkomend uit het gebruik van de Website.


Lijkt mij duidelijk.

dikkie beveelt CougarDatingsite NIET aan bij vrienden/bekenden

DutchCougar - Einde DutchCougar

0

Review:
Gelukkig bestaat deze zoveelste nepsite niet meer.

dikkie beveelt DutchCougar NIET aan bij vrienden/bekenden

CougarCrush - LEES de algemene voorwaarden!

0

Review:
Als de voor een NEDERLANDSE site in het ENGELS zijn geschreven dat weet je dat je weg moet gaan. Want het is niet logisch dat een nederlands bedrijf hun algemene voorwaarden in het engels schrijven.

In de voorwaarden van deze site staat ergens: "Company Created Profiles.

Of in het nederlands: door het bedrijf ZELF gecreëerde profielen.

Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.

dikkie beveelt CougarCrush NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Badoo is een betaal site

2

Review:
Het inschrijven gaat uitermate stroef, verifieren via email is niet genoeg, het moet ook nog via de telefoon EN facebook of dergelijk. Dat laatste heb ik niet, dus kan ik niet worden geverifieerd dus ben ik volgens Badoo een faker.

Verder kan je als gratis lid eigenlijk niet veel, je wordt constant naar de betaal pagina gelokt, het is dus gewoon een ordinaire betaal site compleet met alle fakers van dien.

Op lexa heb ik wel geleerd dat fakers graag betalen voor de hobby.

Echter dating sites bestaan niet mensen, ook Badoo niet.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slecht werkende site.
Je wordt bij vrijwel alles daar de betaalhoek geleid.

TinderOnline - the next in line

2

Review:
Ik heb in 2 minuten tijd de eerste 5 profielen door Google picture Search gehaald die bij alle 5 honderden hit haalde.

Moet ik nog meer zeggen?

Ik vind het tijd dat dit in ons land wordt verboden.

MENSEN GEBRUIK GOOGLE PICTURE SEARCH !!!!!!!!!!!!
Op justitie hoeven we niet te rekenen, die zitten alleen maar op hun hoge stoelen 2 balkenendes per jaar te ontvangen. In de wereld van de datingsite oplichting gaat alleen in nederland al meer dan 100 miljoen euro per jaar in om en is daarmee grote dan de bekende marktplaatsoplichting. En zelf dat is niet groot genoeg voor justitie.

Lieven mensen internet dating bestaat bestaat niet, het is allemaal fake, gatis, betaald, het maakt niet uit. Al die honderden sites zijn in handen van maar 5 of 6 bedrijven die ook nog eens vanuit het buitenland opereren om de belasting te ontduiken.

Politie doe uw werk!
Justitie doe uw werk!
FIOD doe uw werk!
Politiek doe uw werk!

Als 100 miljoen per jaar al niet groot genoeg is om jullie in beweging te zetten, wat is het dan wel?

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ach, de bekende heh.

dikkie beveelt TinderOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

DatingNederland.com - Deze site bestaat niet meer

0

Review:
Inschrijven lukt niet meer en de laatste activiteit op de site lijkt uit 2013 te komen. Veel error meldingen als je wil inschrijven of inloggen.

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 17 oktober 2017

Geschreven door: dikkie

Reactie op: redelijke datingsite

zo!, ik had \\\r\\\n\\\r nooit gedacht dat \\\r\\\n dan toch \\\r\\\n\\\r maar ook \\\r\\\n helemaal te \\\r\\\n\\\r

Met andere woorden, een echt geloofwaardige reactie van jou, past helemaal bij die fake site.

Datum: 4 augustus 2017

Geschreven door: dikkie

Reactie op: BADOO fraude op wereldschaal....

Stel je niet te veel voor van Facebook, die gaat ook al langzaam die kant op. Mark Suikerberg is ook iemand die nooit genoeg heeft. Geld is meer verslavend dan welke drug dan maar ook.

Datum: 4 augustus 2017

Geschreven door: dikkie

Reactie op: Echte leden, dus echte dames

hahhahhahahaha... HAHAHAHAHAHHAHAA... WAAAAAHAAAAAHAHAHAHAHAA...

Sorry, maar deze review is net zo geloofwaardig als de VVD die zegt voor de minima op te komen... Nuf said....

Datum: 4 augustus 2017

Geschreven door: dikkie

Reactie op: wees slimmer

Droom lekker verder met je kipjes in bed..... Dat een man zichzelf zo voor de gek kan houden....

Datum: 8 april 2017

Geschreven door: dikkie

Reactie op: betalen voor lucht

"Hoe leuker de dame, hoe meer credits er betaald moet worden"

Ik wil hier nog even op reageren. Ik heb mijn in tussentijd wat verdiept en om een lang verhaal kort te maken, maakt Badoo inderdaad onderscheid op uiterlijke kenmerken.

Dit is strafbaar en verboden volgens grondwet artikel 1, in de volksmond discriminatie genoemd. Het is zelf een schending van de rechten van de mens. Niemand betaald of iedereen betaald, maar selectie op het uiterlijk is gewoon niet toegestaan.

Ik heb gepoogd om mannen EN vrouwen (Badoo bepaald even dat een rubens vrouw niet mooi is en dus nog wel een gratis contact mag hebben) met mij mee te krijgen om aangifte te doen.

Iedereen wil, tot het moment dat de gang naar het politieburo daadwerkelijk moet worden gemaakt.

Hou dan ook op te zeuren.

Datum: 11 december 2016

Geschreven door: Dikkie

Reactie op: betalen voor lucht

Iedereen heeft het maar over die snelle seks op dating sites. Hoe dan?, waar dan? Speelt zich dat niet uitsluitend in jou eigen fantasie af? Ik sta er wel open voor, maar ontmoet NOOIT zulke vrouwen. Sterker, ik ontmoet alleen maar vrouwen die zelfs in een klikkende relatie helemaal geen seks meer willen. Nooit niet meer. Zeker als ze boven de 40 zijn. Bij de meeste vrouwen staat ook duidelijk in het profiel dat ze niet op seks uit zijn. Hoe krijg jij dan dan voor elkaar? Deel je geheim met mannen die hier wel open voor staan. Of heb ik gelijk, en speelt het zich alleen af in je fantasie?

70 tot 80% van de echtscheidingen van 40 jaar en ouder gaat om seks, de vrouw wil niet meer, vind zich te oud en dan ben je ineens een slet volgens de Viva en de man heeft nog behoeften. Dit is bekend bij advocaten en rechters. Dat staat wel een beetje haaks op jou bevindingen. Wereldwijd gezien behoren nederlandse vrouwen juist tot de meest preutse.... Na de seksuele revolutie in de jaaren 70 is het met de seks in ons land juist helemaal de andere kant opgeslagen. Zie je ooit een seksfilm op nederlandse TV. Na 11 uur is het wettelijk toegestaan, maar zelfs Veronica is er mee gestopt.

Datum: 25 oktober 2016

Geschreven door: dikie

Reactie op: Man of vrouw wereld van verschil

Geen wonder dat "vrouwen" nergens op reageren. Ik lees op sites als deze nogal regelmatig over door mannen opgezette "test" profielen. Wat wil je met die "test" bereiken? En antwoord op de vraag waarom vrouwen vrijwel nooit reageren ligt hem waarschijnlijk al in de "test" zelf. Je bent namelijk 1 van de vele die dit doen. Mannen kennende wordt het profiel ook niet weer verwijderd.

Datum: 17 oktober 2016

Geschreven door: Dikkie

Reactie op: mijn eerlijke ervaring

Chris, die software die jij nodig hebt kost al duizenden euros, daar boven op komt nog eens de dikke bandbreedte die je nodig hebt. Dus om dat te realiseren moet jij: of vermogend zijn, of een sponsor hebben, of commercieel gaan, of reclame vinden. Dat laatste is nog moeilijker dan in nederland een dame te vinden.

Daarnaast moet jee FORSE kennis van programmeren, site building en software hebben. Gezien de fout die je met deze dame hebt gemaakt vermoed ik dat jij die kennis niet hebt, anders had je die fout niet gemaakt. Dus zal je die kennis moeten inkopen.

Dan moet je nog bekend worden, reclame maken dus, kost 1500 euro per seconde op de tv en 500 euro per seconde op de radio. Facebook is goedkoper, maar ik dat kost al snel 10.000 euro om het tienvoudige aan mensen te bereiken en dat is gewoon te weinig.

Dan heb ik het nog niet over het feit dat er een totale wildgroei aan dating sites is en dat de mensen datingsite niet langer meer serieus nemen. De tijd van de datingsite is exit.

Met andere woorden, vergeet het maar.

En ga niet procederen tegen Dating2000, want dat is onderdeel van een groot bedrijf met honderden dating sites, die lachen jou gewoon van de tafel. Je kan wettelijk misschien gelijk hebben, maar in dit land is gelijk hebben en een rechtszaak winnen niet perse hetzelfde, kijk maar naar de programma's van Alberto Stegeman en Peter R de Vries. Buiten dat wordt het een civiele procedure dat je eerst zelf zal moeten betalen. Dit gaat je al snel vele duizenden euro's kosten.

Als je wint (wat je niet gaat doen want je staat juridisch heel erg zwak) dan moet jou tegenpartij de kosten betalen. Het gebeurd vaak genoeg dat ze dat niet doen. Er moet dan weer een zaak komen. Dit kan met ons rechtssysteem 10 jaar of langer duren. Omdat er allemaal veel tijd in gaat zitten, en justitie onder druk staat van de maatschappij om de moordenaar en de pedofiel belangrijker te vinden (waar wat voor te zeggen is), en omdat ze ook maar beperkt zijn in capaciteit, laten ze het er al snel bij zitten.

Je zal niet de eerste zijn die zichzelf in het gesticht procedeert. Ga er maar vanuit dat je door het maken van deze fout door deze dame toch alsnog bent afgewezen. Nederlandese vrouwen hebben niet veel geduld met kleine foutjes, ze barsten van de keuze.

Datum: 17 oktober 2016

Geschreven door: Dikkie

Reactie op: Badoo samengevat

Raar, ik kwam er alleen maar vrouwen tegen die zwaar anti-sex waren.

Datum: 6 februari 2016

Geschreven door: Ja ,echt waar Tom?

Reactie op: Je moet er wel wat voor doen

Hoe weet je dat zo goed Tom? 80% echte vrouwen. Omdat van jezelf vind dat jij de ideale vrouwenmagneet bent? Of omdat je dat hoopt?