Reviews geschreven door mmmmmmm (41715)

Tinder - Uitgebreide rapportage functie

0

Review:
Tinder heeft de rapportage mogelijkheden uitgebreid. Er zijn nu tal van verschillende redenen, met onder elke weer een verdere uitsplitsing, waarop je kunt rapporteren. Je kunt zelfs iemand rapporteren als iemand niet op jouw berichten reageert. Je kunt maximaal 5 maal achtereen iemand rapporteren, daarna moet je enkele minuten wachten. De gevolgen van het rapporteren zijn niet duidelijk. Bij welke melding wordt de persoon direct verwijderd? Of zijn meerdere identieke meldingen nodig? Hoeveel? Volgens de reviews in de app store worden er nog steeds mensen verbannen van de app, zelfs betalende leden, zonder dat daar kennelijk sprake is van overtreding van de voorwaarden. Vermoedelijk wordt er verbannen op basis van rapportages van andere leden. Tinder is niet bereikbaar en geeft geen commentaar op klachten van mensen die onterecht verbannen zijn (en dus ook hun geld kwijt zijn). Het handmatig controleren van klachten kost ze veel tijd, dus geld. Kennelijk heeft men berekend dat het goedkoper is dat de klant verbannen wordt, zeker als die klant al heeft betaald. Zelf rapporteer ik vrouwen die klagen over ONS en sexistische mannen als ongepaste bio / haatzaaiende taal. Dit zouden meer mannen moeten doen. Ook niet-reagerende vrouwen kun je rapporteren. Mocht je zelf verbannen zijn, probeer dan een andere inlogmethode, bijv. via sms, en neem een andere email. Doe dit nadat je de app opnieuw hebt geinstalleerd en in facebook de koppelingen hebt verwijderd.

Sterke punten:
Sterk dat er zoveel redenen zijn om iemand te rapporteren.

Zwakke punten:
Tinder conctroleert niet zelf en bezwaar maken is niet mogelijk.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Resultaat goed profiel zonder foto

26

Review:
Op aanraden van een van de meelezende reageerders hier (bedankt Michael), heb ik een zeer goed en origineel profiel geschreven, maar dan zonder een foto waar ik zelf op sta. Het idee er achter is als volgt: vrouwen zouden wel degelijk naar de inhoud van het profiel kijken en zich vervolgens aangetrokken voelen door de intelligentie van het profiel. Dergelijke vrouwen zouden serieus zijn en niet die nare vrouwen zijn die ik volgens Michael telkens tegenkom. Zelf heeft hij goede ervaringen met deze techniek. Na 1 dag zie ik 15 likes. Vrouwen die verder zijn dan mijn ingestelde afstand van 2 km hebben mij geliked. Zo kun je de likes snel omzetten naar matches. Als je nu denkt ' zie je wel dat het werkt!', let op ik heb geen filter toegepast, ook geen leeftijdfilter. Hier de analyse van de 15 matches:
1 vrouw is 1 jaar jonger dan ik, 2 zijn even oud, de rest is ouder. De oudste is 15 jaar ouder. Gemiddelde leeftijd 5 jaar ouder dan ik zelf. Volgens het CBS is de vrouw binnen een relatie iets van 3 jaar jonger. Oftewel wat je nu krijgt via Tinder is gemiddeld zeker 8 jaar ouder dan IRL.
Zijn het dan hele intelligente en serieuze vrouwen?
5 vrouwen hadden helemaal geen profieltekst. 4 vrouwen een nietszeggende tekst van een paar regels. 1 vrouw had een ronduit negatieve tekst. 5 hadden een normaal profiel. Hiervan 1 vrouw die wat origineel probeerde te zijn met wat quasi intellectuele quotes (gelukkig niet engelstalig). Echter geen enkel profiel dat er bovenuit stak.
Over het uiterlijk van deze oudere, saposexuele vrouwen zullen we het maar niet hebben, zelfs een overdosis viagra gaat je niet redden. They have 'hit the wall'.
Conclusie: een beroep doen op enkel het intellect van vrouwen is zinloos. Je krijgt dan voornamelijk stuk oudere vrouwen. Vrouwen die kennelijk ook helemaal niet serieus zijn omdat ze het onrealistisch jonger zoeken en weinig werk maken van hun profiel. Tinder blijft een vleesmarkt waar meer dan 90% van de vrouwen enkel oog heeft voor de knapste 10% van mannen. Recent onderzoek wijst zelfs naar 96%/4%. Vrouwen selecteren oppervlakkig EN onrealistisch. Op zijn best resulteert dit in de veelbeklaagde, maar kennelijk geaccepteerde, one night stand. Je oogst wat je zaait.
Onder het mom je weet maar nooit laat ik het profiel voorlopig maar staan, maar vooralsnog gloort er weinig hoop voor een goed geschreven, niet sexueel getinte, origineel profiel. Bewaar een dergelijk profiel maar voor als je in het bejaardenhuis zit. Als dan de matches nog dezelfde leeftijd hebben tenminste.

Sterke punten:
Via Tinder leer je de ware aard van de meeste single vrouwen snel kennen: negatief (vooral de gescheiden exemplaren), onrealistische eisen stellende, zelf niks te bieden als tegenprestatie.

Zwakke punten:
Een teleurstelling voor de serieus zoekende man; normale en serieuze vrouwen schitteren in afwezigheid

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Allemaal dezelfden

27

Review:
Na een aantal maandjes zonder Tinder de app opnieuw gedownload, nieuw profiel aangemaakt en weer eens swipen. Begonnen in mijn directe omgeving. Wat dan opvalt is dat het overgrote deel tot een déjà-vu ervaring leidt. Hoe is het toch mogelijk? Op een app die voor meer dan 80% uit mannen bestaat en vrouwen met een doorsnee uiterlijk binnen 2 uur 99+ likes hebben zou je als vrouw binnen no time op je wenken bediend moeten worden. Mogelijke verklaringen:
Gebruikers verwijderen de app maar niet het account en Tinder schoont dit account niet op. Vrouwen zijn veels te kritisch en geraken niet aan de man,of....ze berijden de cock carousel met een select groepje. Wat het ook moge zijn, echt geloofwaardig ziet het er niet uit. Ja meteen wat matches. Chinese spam. Ook een match die volgens de profieltekst moeder is van 2 jongens maar daa in de chat zegt géén single mom te zijn. Toen ik dat opmerkte was de match meteen weg. De database van Tinder is op zijn zachtst gezegd bedenkelijk maar ze vragen wel heel veel geld ervoor. Betaal nooit, maar zet je zoekafstand minimaal. Voorstellen met grotere afstand zijn dan doorgaans de personen die jou een like hebben gegeven.

Sterke punten:
Naamsbekendheid

Zwakke punten:
Manipulatie oplichting, geen klantenservice en voor de meeste mannen niet effectief.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Facebook - Zo gaan er 13 in een dozijn

9

Review:
Na een paar maanden facebookdating te hebben gebruikt tot de conclusie gekomen dat dit weinig toegevoegde waarde heeft. Veel dames op facebook zijn oude bekenden van Tinder, bumble of happn. Kieskeurige vrouwen die ook maar eens facebook proberen om daar hun (niet bestaande) ultieme droomman te vinden. Als je weet dat op bijvoorbeeld Tinder,
er minstens 85% man is, en zelfs vrouwen met middelmatige looks ongelooflijk veel keuze hebben, dan begrijp je dat het ook op facebook niet gaat lukken. Het zal nergens lukken. Opvallend: 80% van de matches zijn chinees. Vaak opererende vanuit het buitenland. Toch knap dat ze ook via facebookdating hun weg hebben gevonden. Chinese CEO's, fashiondesigners, met of zonder 'alienface', ze zijn er weer. Ik kan niet namens alle leeftijdsgroepen spreken, maar tussen 35 en 45 is het weinig soeps. Ik schat dat minstens de helft van de vrouwen totaal geen moeite doet om maar ook enigszins appetijtelijk voor de dag te komen. Het haar kammen, fatsoeneren, iets beters aantrekken dan spijkerbroek + sweater, om maar iets te noemen, is vaak al te veel gevraagd. Zijn dit je beste foto's?, vraag ik me dan af. Als je dan de eigen regio helemaal hebt gezien, stelt facebook voor de afstand gedurende 72 uur eens flink uit te breiden. Dan swipe je in onze buurlanden en zelfs Frankrijk. Grappig maar niet meer dan dat. Als het nu rusland, Oekraïne etc kon zijn dan had het nog echt potentie.

Sterke punten:
100% gratis, in tegenstelling tot bijv. Tinder. Technisch beter dan alle andere apps.

Zwakke punten:
Zo gaan er 13 in een dozijn. Veel dezelfde vrouwen als op Tinder; vaak onaantrekkelijk en onverzorgd en desondanks veeleisende.

MGTOW beveelt Facebook aan bij vrienden/bekenden

Facebook - Facebook dating

20

Review:
Sinds vandaag kan ik nu profielen zien. Op een hartje of kruisje drukken. Net als bij Tinder. Maar de zoekopties zijn veel uitgebreider. Profielen zijn echt. Het ziet er allemaal mooi uit en werkt intuïtief. Goed gedaan van facebook.

Sterke punten:
Mooi opgezet. Gratis.

Zwakke punten:
Nog niet ervaren.

MGTOW beveelt Facebook aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Over naar Facebookdating

15

Review:
Vanuit hun monopoliepositie heeft men bij Tinder er een potje van gemaakt. De tarieven bij Tinder rijzen de pan uit. Er is een algoritme dat je tegenwerkt. Er zijn ongeveer 9 keer zoveel mannen dan vrouwen. Mensen worden uit het niets verbannen en zijn hun geld kwijt. Er is geen klantenservice.

Maar dan is er nu facebookdating dat helemaal gratis is. Je vindt het icoontje in het menu van de facebookapp. Hoe lang het gratis blijft is natuurlijk de vraag. Vroeger was Tinder ook helemaal gratis. In elk geval zal de slechte service van Tinder er voor zorgen dat ze marktaandeel gaan verliezen. Ik zie in facebook het beste alternatief. Bumble is veel te klein, ontzettend duur en vrouwen moeten het eerste bericht sturen. Happn had de potentie maar heeft de formule veranderd naar die van Tinder en is ook heel duur. Overige apps zijn alemaal te klein, slecht opgezet en duur.

Sterke punten:
Sterk dat ze zo lang zoveel geld konden verdienen

Zwakke punten:
Arrogante monopolisten met slechte service hebben het nakijken als er een goede concurrent begint.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Wie is er oppervlakkig?

4

Review:
Er zijn mensen die als ze perongeluk een stinkende scheet hebben gelaten, heel hard roepen wie o wie er toch iets gelaten heeft. Want door dat als eerste te roepen zouden ze zelf niet als schuldige worden aangewezen. Op Tinder zie je iets soortgelijks. Je kunt bijna geen profiel openen of mevrouw beklaagt zich over ONS,FWB en een gebrek aan serieus gedrag; mannen die maar op 1 ding uit zijn. Nog voordat je jezelf hebt voorgesteld mag je haar vermanende retoriek tot je nemen. Dit suggereert dat zij zelf niet zo is. Onderzoek laat zien dat dames zeer veel kritischer zijn op uiterlijk dan mannen. Ook nepprofielen van aantrekkelijke mannen met afstotende teksten doen het goed. Haar profielomschrijving bestaat uit vaak een opsomming van clichés: spontaan, sociaal, sportief, verre reizen, netflix, een festivalletje gevolgd door een halfvol glas wijn. Geen humor, geen hobbies geen scherpzinnigheid. En dat van 'geen ONS' kun je ook met een korreltje zout nemen. Op dat gebied doen de dames vaak niet onder voor de mannen. Maar door vooraf 'geen ONS' te roepen verklaart men zichzelf schoon. Beste mannen, laat je niet aanpraten dat wij de oppervlakkige soort zijn. Vrouwen zijn minstens zo erg. Sterker, het feit dat zij zichzelf verkopen als de zogenaamd serieuze soort,maakt het alleen maar verradelijker. Vergeet ook niet dat de meeste scheidingen op initiatief van de vrouw er doorgedrukt zijn (70 a 90 procent), vaak omwille van relatief oppervlakkige redenen. Bevraag je Tinderdate maar eens.

Sterke punten:
Veel vrouwen die geen ONS zeggen te willen

Zwakke punten:
Denk even aan het verhaal van de scheet...

Tinder - Onbeperkt swipen voor vrouwen

15

Review:
Onlangs de nacht doorgebracht bij een Tinderella en op een gegeven moment hadden we het natuurlijk over de app Tinder. Ik liet haar even het aanbod vrouwen zien en haar reactie was dat de vrouwelijke profielen minstens zo erg waren als de mannelijke. Zij kon lang achter elkaar swipen (met als gevolg 350 matches) zonder een betaalscherm te krijgen. Ik liet haar zien dat je als man zijnde maar beperkt kan liken totdat je dus geblokkeerd wordt met het betaalscherm. Dat geloofde ze niet totdat ik het haar ter plekke liet zien. Het lijkt onlogisch om vrouwen onbeperkt te laten swipen als ze toch al zoveel matches kunnen krijgen. Je kan het ook sexistisch / discriminerend vinden. Maar het is gewoon commercie. Mannen zijn het immers wel gewend de betalende en jagende partij te zijn. Hoe minder succes, hoe meer mannen gaan betalen. Totdat ze zich realiseren dat de kosten niet meer in verhouding staan tot de baten.

Sterke punten:
Slim verdienmodel

Zwakke punten:
Erg doorzichtig in het uitmelken van met name mannelijke leden.

Tinder - Waar zijn toch die sympathieke vrouwen?

13

Review:
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen qua uiterlijk veel selectiever zijn dan mannen. Waar vrouwen voornamelijk jagen op hun eigen George Clooney, daar zijn mannen doorgaans tevreden met het type 'girl next door'. Terwijl veel vrouwen een hufter met narcistische trekjes wel aantrekkelijk vinden (getest met nepprofiel) , zullen mannen eerder gaan voor een zachtaardige en sympathieke vrouw. Logisch, want als hij moe thuis komt van een competitieve baan wil hij ook nog niet het gezeik van een compromisloze vrouw over zich heen krijgen. Ga je op Tinder kijken dan zie je dat je kansen op een sympathieke vrouw vrijwel nul zijn. Het begint al met haar profiel. Zelden is haar profiel uitnodigend. Afgezien van het gebruikelijke sociaal, spontaan, sportief, verre reizen en kijk mij eens geweldig bijzonder zijn, zie je de negativiteit en vijandigheid hier al doorschemeren. Mannen deugen niet, willen enkel ONS/FWB, voldoen niet aan eis zus en eis zo. Een beetje humor is ver te zoeken. Zelfreflectie evenmin. Het ergste komt dan wel tijdens eventuele chats boven water. Chats die vaak zonder reden ineens verdwijnen omdat ze jou ontmatcht heeft. Je reageerde niet snel genoeg of ze had een aantrekkelijkere kandidaat gevonden. Maar goed, als jij met veel moeite het gesprek op gang houdt dan blijkt het vaak een of ander gescheiden geval te zijn die er doorgaans zelf de stekker uit heeft getrokken. Vooral de hoger opgeleide vrouwen, want die zijn volgens onderzoek voor meer dan 90% de initiator van een echtscheiding. Natuurlijk vaak problemen met haar ex, Helemaal oppassen moet je met vrouwen die conflicten binnen de eigen familie hebben. Ben je ondanks alle rode vlaggen beland in een periode van daadwerkelijk afspreken dan zul je merken dat veel vrouwen zich onsympathiek en hooghartig opstellen en het vooral eenrichtingsverkeer is. Een kille afstandelijke en calculerende sollicitatieprocedure waarbij vooral belangrijk is wat jij te bieden hebt en niet wat jij bent.
Tot slot, wanneer dan blijkt dat om wat voor reden ook, het niets wordt, wees dan niet verbaasd dat mevrouw na een aantal maanden uit het niets weer contact opneemt. Regelmatig heb ik meegemaakt dat zij dan vertelt dat ze zulke goede sex heeft gehad met persoon Y of X. Gewoon om je jaloers te maken. Tip: zeg ongeveer hetzelfde en stuur fotoos van een knappe vrouw met wie je zogenaamd het bed hebt gedeeld. Zeg bijv. dat die persoon zo'n goed figuur had. Zul je zien dat ze ineens moeite gaat doen (concurrentie!), maar kap het af. Als het de 1e keer niet werkt dan ook de 2e keer niet. Resumé: normale sympathieke vrouwen ben ik nog nooit via Tinder tegengekomen.

Sterke punten:
Veel vrijgezelle vrouwen

Zwakke punten:
De redenenen dat zij vrijgezel zijn.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Voorspelling uitgekomen

17

Review:
Toen Tinder met een plus abonnement kwam deed ik hier een voorspelling dat er een nog duurder abonnement zal komen. Dat klopt en het zijn er zelfs 2 extra: Tinder gold en Tinder platinum.
Het idee is simpel. De doorsnee man heeft aantoonbaar weinig tot geen succes. Dus hij denkt ik ga upgraden om meer succes te hebben. Maar als heel veel mannen dat doen dan onderscheidt je jezelf daar niet mee. Maar wacht er is een nog duurder pakket en dat beloofd alsog wel succes. Enzovoorts.
De echte reden voor een gebrek aan succes wordt verzwegen. Dit is het gegeven dat Tinder voor circa 85% gevuld is met mannen. De 15% vrouwen daar zitten dan ook nog eens heel veel nepprofielen tussen. En aziatische 'entrepeneurs', transgenders, tatootokkies etc etc. Wat uiteindelijk overblijft is te veeleisend en te kritisch en gaat doorgaans voor de top 4%. Het nemen van een extra duur abonnement verandert niets daar aan. Het heeft totaal geen zin om als man mee te gaan in deze upgrade gekte. Heb je met de gratis versie weinig tot geen succes dan blijft dat zo. De platinum versie is ook nog eens schreeuwend duur. 43 euro per maand.....Let wel, het is maar een app...Dat geld kun je beter aan je hobby besteden o.i.d. Aangezien platina wel het meest edele metaal is zal Tinder wel met iets anders moeten komen. Misschien Tinder diamond waarbij je selectiecriteria als lengte, opleiding etc kunt invoeren. Ben benieuwd of die voorspelling ook uitkomt.

Sterke punten:
Nog steeds het grootste platform.

Zwakke punten:
Tinder is te doorzichtig in het graaien naar geld.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 25 februari 2018

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: veel scammers die om geld vragen.

Hij bedoelt een alien.
Vrouwen die een spermadonor zoeker zijn niet ongebruikelijk. Laatst een tegengekomen op Tinder. Gaat naar een buitenlandse kliniek hiervoor. Wegwezen als man, want zelfs al ben je zelf de spermadonor dan ben je niet meer dan dat dan wordt je na 5 a 7 jaar gedumpt; mzie de echtscheidingsscijfers.

Datum: 25 februari 2018

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Zo grappig

Inderdaad zijn ze heel grappig. Ik moet Pier wel toegeven dat hij behoorlijk consistent is in zijn schrijfstijl. De mensen die hij aanprijsd zijn zo geweldig omschreven dat het lachwekkend begint te worden. Steevast zijn het overjarige maar kennelijk succesvolle zakenmensen die tijdens hun carriere het ene succes na het andere succes boekten maar dus niet in staat zijn iemand van het andere geslacht te regelen...

Datum: 20 augustus 2017

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Hoog kneusgehalte

Doordat een lelijke vrouw minder opties heeft is de kans groter dat ze trouw aan je blijft. Een vrouw is immers net zo ontrouw aan je als de mogelijkheden haar toestaan.

Datum: 20 augustus 2017

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Veel mannen zijn echt zichzelf

Bekijk anders de YouTube film 80/20 rule van Sandman MGTOW. Sandman heeft ook nog ettelijke andere YouTube films gemaakt over dating. Zeer verhelderend en zeer herkenbaar.

Datum: 20 augustus 2017

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Veel mannen zijn echt zichzelf

En als je maar lang genoeg meedoet met de staatsloterij win je een prijs.
Maar hoelang en hoeveel heb je ingelegd en wat krijg je terug?

Datum: 20 augustus 2017

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Veel mannen zijn echt zichzelf

Ik zou willen dat ik positief over dating kon schrijven.....

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen 80% van de mannen als onaantrekkelijk bestempelen. Mannen bestempelen de vrouwen volgens de normaalverdeling als zijnde 50% onaantrekkelijk. Doordat vrouwen verre van realistische eisen er op na houden krijgt een doorsnee man geen kans. Ja, wel bij een vrouw die een stuk minder aantrekkelijk is dan hij zelf. Voeg hier aan toe het gegeven dat er veel meer mannen op zoek zijn naar een relatie dan vrouwen (bron: CBS) dan weet je hoe laat het is.
Je merkt ook dat als je Tinder instelt op een minder feministisch land je opeens veel meer matches hebt en dat de vrouwen jonger en aantrekkelijker zijn. Dit kun je gewoon zelf uittesten.

Datum: 13 juni 2017

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: verdienmodel

Na ongeveer slechts een week heb ik alle vrouwen binnen een straal van 50 km gezien (stedelijk gebied notabene). Ik herkende er legio vrouwen van datingsites als relatie-(annex alimentatie-)planet en e-matching. Uberkritische vrouwen dus die eindigen met een paar katten in plaats van een man. Een handjevol matches waarbij ik natuurlijk weer de initiatiefnemer/entertainer kon uithangen. Een leuke match waarmee ik een en ander heb uitgewisseld, maar was ineens vertrokken. Met de rest was geen communicatie mogelijk (niet antwoorden, arrogant, een raar engelstalig figuur vermoedelijk scammer) . Op Tinder is het net als op datingsites een mannenboel waar vrouwen de dienst uit maken en alleen oog hebben voor de bovenste top van mannen (qua uiterlijk dan). Betalen voor tinder gaat hier geen verandering in brengen.

Datum: 27 april 2017

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Alleenstaande moeders, op e-matching……….
Ik heb ze berichten gestuurd maar vrijwel geen enkele gaf antwoord, zelfs geen standaard afwijzing. Arrogant en onfatsoenlijk. De meest afstotende profielen met de langste wensenlijstjes zie je bij alleenstaande moeders. Ik had eerder contact met vrouwen zonder kinderen dan met alleenstaande moeders terwijl ik zelf notabene wel een kind heb. Wat is hier aan de hand?
Een alleenstaande moeder is dus gescheiden. Ruim 70% van de echtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw. De reden is dan meestal niet dat manlief is vreemdgegaan maar het feit dat ze ONTEVREDEN is. Nadat een relatietherapeut tevergeefs is ingeschakeld om de zaken naar haar hand te zetten, is het maar scheiden geblazen met alle gevolgen van dien. Als de verwekker van haar kind niet aan haar eisen voldoet waarom zou jij dat dan wel doen? Alleenstaande datende moeders staan vrijwel continue in de afwijzingsmodus. Vaak staat er in het profiel iets van: ‘geen one-night stand’ of ‘zoek je alleen sex zoek dan elders’ maar stuur je en normaal en geïnteresseerd bericht dan krijg je dus geen enkele respons.
Naast een negatieve attitude hebben alleenstaande moeders zelden wat te bieden. Doordat de kinderen vaak 24 x 7 bij haar zijn is een afspraakje maken vaak lastig. Mijn ervaring is dat afspraken regelmatig worden verzet, en nog eens verzet en…… laat maar zitten dan! Sportiviteit is ook vaak ver te zoeken, helemaal niet met een verplichtend karakter zoals lidmaatschap op een sportvereniging / competitie, want geen tijd. Veel alleenstaande moeders verzorgen zich zelf ook nog eens slecht; slonzige ma flodders . De meesten pik je er zo van te voren wel uit, helaas veel gedateerde foto’s ook op e-matching. Tot slot hebben veel alleenstaande moeders moeite om de financiele touwtjes aan elkaar vast te knopen, geemancipeerd of niet. Voor je het weet heb je een of ander golddigger aan de haak die jou ziet als de welbekende aanvulling die vooral geen invulling mag zijn. Aanvulling dus in de vorm van trakteren en betalen.
Sandman en ook andere MGTOWs hebben goede videos op YouTube gemaakt waarin duidelijk wordt uitgelegd waarom je alleenstaande moeders beter kunt mijden.

Datum: 17 april 2017

Geschreven door: MGTOW

Reactie op: Alleen plaatjes kijken

Vrouwen op knuz worden bedolven onder de emails, dus alleen kijkers dat kan de klacht niet zijn. Ze krijgen alleen niet de emails van de mannen die zij wensen. Zij wensen namelijk de mannen die duidelijk veel knapper zijn dan dat zij zelf zijn. De bekende hypergamie. Natuurlijk kunnen ook de vrouwen het initiatief nemen en een bericht sturen maar de meeste vrouwen zijn nu eenmaal verwende prinsesjes die geen enkele moeite willen doen. Daarom moeten mannen het initiatief nemen, naar de plaats van hun date reizen, de consumpties bij de eerste date betalen en hun entertainen met hun gevoel voor humor.
Laat deze verwaande prinsesjes bij hun katten en ga MGTOW!

Datum: 12 februari 2017

Geschreven door: m

Reactie op: Reizen en uitgaan

Wat Johan beschrijft is niets meer of minder dan prostitutie.
Dit zie je bij heel veel vrouwen.
Vrouwen zijn geemancipeerd dus accepteer het niet dat jij als man zijnde voor hun shit betaald.