Reviews geschreven door Robert (41224)

Intimatch - bijna helemaal fake

0

Review:
4 maanden betalend lid geweest.7 contacten gehad. Iedere vrouw vertelde meteen dat ze kik hadden, beetje raar .Iedere vrouw die kikte 1 dag en verdween dan voorgoed van KIK.

Niet helemaal fake, ik heb er een contact aan over gehouden. Niets geworden maar toch.
Er zitten tussen die weinige vrouwen 1 of misschien wel 3 die echt zijn.

verder een grote oplichters bende

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
weinig vrouwen en de heren moeten dokken

Robert beveelt Intimatch NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love - het werkt maar pas op

4

Review:
Zelf heb ik met tussen poses van 6 maanden me ingeschreven op SL.
Het werkt want ik heb er 2 dates aan over gehouden en de laatste date zie ik nu elke maand.Maar ik heb ook ontdekt dat er profielen zijn die hier al 2 jaar of langer staan.De naam is anders. Toen ik haar,naam zal ik niet noemen, ern op aan sprak dat ik haar een jaar geleden ook hier had gezien,maar haar woonplaats etc en gegevens totaal anders waren,alleen de foto,s niet, werd ik meteen geblokkeerd. Of het is een nep profiel van de makers of ze wordt er voor betaald om hier te zijn en te mailen. Zo zijn er profielen die er al jaren op staan en ze zijn super actief, elke dag online,maar hebben nooit een SL gevonden? Raar heel raar en verdacht. Zo weet ik dat er minimaal 25 profielen er al vanaf het begin op staan. Deze kunnen niet echt zijn. Jammer dat ze het doen want er zitten wel echte vrouwen tussen.
Of ik het je kan aanbevelen? Ja maar het is wel erg duur en er zijn maar weinig vrouwen, die ook echt iets willen.

Sterke punten:
Duidelijke site

Zwakke punten:
Veel te duur
Aantal nepprofielen

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 10 augustus 2013

Geschreven door: alex

Reactie op: het werkt maar pas op

Ik zeg niet dat een profiel niet in orde is. Ik heb een goed geheugen zeker voor foto,s en de foto,s die ik nu zag behoorde eerst aan een andere vrouw toe. Als ik dat dan meld kan de persoon normaal reageren en zeggen: nee hoor je hebt het mis. In plaats daar van wordt je geblokkeerd en ik weet 10000% zeker dat ik gelijk heb.Ander zeg ik dat niet hier. Ook een aantal prfielen,stuk of 30, die er al jaren opstaan. Kan niet en zeker niet als ze elke dag onlien zijn maar nooit ,nooit eens antwoord geven. ook een kennis van mij schreef deze dames allemaal aan net als ik en hij ook nul reacties.En hij is toch een zeer kanppe ex fotomodel en dus zou er toch wel 1tje hem leuk vinden toch?
Maakt niet uit, ik heb resultaat,HBO opgeleid en altijd 100% correct naar de dames toe.