Reviews geschreven door Erik (40323)

Foezelen - Foezelen is NEP

1

Review:
Helaas alle profielen zijn nep, die hier positief zijn, zijn vast mensen van de site zelf of die er enig belang bij hebben!! Dus NIET intrappen. Kopieer een afbeelding van 1 van de dames en kijk bij Google afbeeldingen, dan zie je dat het mensen zijn van mode of sekssites. Vrouwen gaan nooit zomaar in op je verzoeken, te makkelijk. Ze proberen je wel zolang mogelijk aan het lijntje te houden om geld aan je te verdienen. Heb me gericht op 1 dame en die stelde data heel slim steeds uit, bij de volgende hetzelfde verhaal. Had geen foto geplaatst maar dat maakt niks uit.100 % Pure oplichterij trap er niet en nooit in. Zonde van je geld. Al die sites deugen niet, deze zeker niet!

Sterke punten:
Geen, alleen maar nep profielen.

Zwakke punten:
Alles en kost veel geld en je krijgt niets.

Anoniem beveelt Foezelen NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love - Oplichters

1

Review:
De site stikt van arrogante vrouwen, die belachelijke eisen stellen. Slaat nergens op. Zelf is het: "ik wil dat, ik wil zo,ik wil zus.Ze geven je het gevoel of je minderwaardig bent. Zie er goed uit maar ga voor niemand kruipen zoals ze graag willen.

Zijn betere sites, maar de meeste zijn uit op je geld of zitten vol arrogante vrouwen. BEGIN ER NIET AAN!!! lijkt leuk maar levert je niets op. Duur restaurant waar je het eten nooit krijgt.

Sterke punten:
Zijn er niet alleen maar arrogante overmoedige Nederlandse vrouwen!!!

Zwakke punten:
Alles

Jan beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Anastasia Date - Zeer leuke vrouwen

4

Review:
Dat vrouwen uit de Ukraine en Rusland de mooiste vrouwen ter wereld zijn is bekent, ieder die wel eens in deze regio is geweest is weet dat. Je moet ze wel anders benaderen, minder direct en met veel respect maar dat is normaal!! Ik schrijf nu met een hele leuke dame. Grote voordeel te opzichte van Nederlandse vrouwen zijn ze een stuk minder ARROGANT en veel minder VEELEISEND. Ze doen normaal en gaan echt op je verhaal in. Een verademing als je dat vergelijkt met Nederlandse vrouwen van soms 100 kg die er soms zelf niet uitzien maar toch eisen dat je eruit ziet als een filmster. Ze stellen een heel eisenpakket op die nergens op slaat. Ook het liefst mannen zoeken die gebonden zijn en kunnen dumpen na een paar weken. Zie er goed uit maar heb deze ervaring helaas wel....Heb goed baan maar het eisenpakket is eindeloos lang en zeer onrealistisch.

Sterke punten:
Mooie realistische vrouwen, zoek wel iemand van je eigen leeftijd. Vrouwen zijn echt en doen normaal en zijn absoluut niet arrogant van hun macht. De verhouding man:vrouw is de omgekeerde wereld van Nederland er zijn meer vrouwen dan mannen. Misschien dat ze zich daarom normaal gedragen en niet als verwende prinsessen.

Zwakke punten:
Erg dure site die gerund worden door een stel uitzuigers dus concentreer je op 1 vrouw. Kijk eerst rond. Ze proberen allemaal te chatten (ga daar niet op in), opdracht van site en wat ze terug moeten doen voor die fotoreportages. Is enorm duur, pas daar voor op. Zet foto's op profiel maar rouleer deze. Alles kost veel geld, een bericht lezen maar ook versturen, is absurt duur en daar zijn het echte oplichters in. Toch wel echte profielen. Nog een nadeel uitschrijven kost bloed zweet en tranen.

Antonio beveelt Anastasia Date aan bij vrienden/bekenden

AffairePlaats - Oplichterij

0

Review:
Dit is een site waar echt alles nep is. Als je nog geen betalend lid bent krijg je verzoekjes van vrouwen om te schrijven of om te chatten. Als je betaald is dt meteen afgelopen en krijg je geen verzoekjes meer in welke vorm dan ook, op je berichten naar vrouwen wordt ineens niet meer gereageerd. Dit zijn dus allemaal fake profielen. Trap er dus niet in en ga naar sites die wel betrouwbaar zijn.

Sterke punten:
Heb ik niet ontdekt, amateuristisch opgezet en slechte site. 100 % fake profielen. Niet 1 echt!!! Grootste nepsite van allemaal!!

Zwakke punten:
Alles, het is makkelijk verdienen voor deze gasten. Je betaald maar krijgt er niets voor terug begin er dis niet aan.

Erik beveelt AffairePlaats NIET aan bij vrienden/bekenden

Enjoy Attention - Queens

0

Review:
Ja inderdaad de enige site die niet nep is maar wat voelen de dames zich sterk. De meeste vrouwen die erop staan zijn zo arrogant dat ik niet goed meer weet wat beter is nep of dit. Prima dat je wat moeite moet doen en je creativiteit moet gaan gebruiken. Zie er goed uit, kreeg dit ook te horen maar ze willen dat je gaat kruipen, het lijken wel verwende prinssejes die het hoog in hun bol hebben. Ja heb contact gehad met iemand die nep foto's had geplaatst, oké kan site weinig aan doen.

Sterke punten:
Is wel echt denk ik, maar verder weinig sterke punten ontdekt....Complimenten voor info.. Je krijgt eerlijk antwoord op al je vragen. Dus dit is geen nepsite. Ergerde me wel verschrikkelijk aan de vrouwen. Gelukkig iemand spontaan ontmoet en daar kan geen site tegenop, gewoon op gelijkwaardigheid.. Dat is op deze site geheel zoek.!!!!!

Zwakke punten:
Ze laten teveel mannen toe waardoor de verhouding compleet zoek raakt, een vrouw kan zich gedragen als de koningin, prima maar er zijn grenzen. De verhouding mannen/ vrouwen is volgens mij 8 :1.. Het is niet nep, maar kies voor een site waar vrouwen zich normaal gedragen. Ik ben het eens met veel opmerkingen hierboven, als je wilt kruipen voor een vrouw heb je zeker kansen. Ik vind een vrouw aandacht geven normaal en extra moeite doen voor een mooie vrouw is ook niet verkeerd.

Antonio beveelt Enjoy Attention NIET aan bij vrienden/bekenden

DatingPrikbord - Oplichterij trap er niet in!!!

0

Review:
Je krijgt de meest mooie vrouwen te zien, je reageert maar tot een afspraak komt het nooit en zal het nooit komen. Wat ze ook schrijven trap er niet in, dit is een site vol oplichters. Er zitten gewoon mensen(mannen) achter een pc jou antwoorden te beantwoorden en eigenlijk is het hun taak jou zo veel mogelijk te laten betalen. "TRAP ER NIET IN". Denk logisch na, vrouwen bieden zich nooit zo aan, de vulgaire foto's en taal is ook totaal ongeloofwaardig. Heb voor de grap mijn woonplaats veranderd en ineens wonen ze allemaal bij jou in de buurt(ze verhuizen mee). Bij de vrouwen staat meestal geen woonplaats en provincie dus soort call centrum die jou voor de gek houden...Het zijn pure OPLICHTERS!!! Foto's van vrouwen zijn duidelijk van andere sites geplukt en nep.

Sterke punten:
Zijn er totaal niet, is gewoon een site die een vermogen verdient aan gefrustreerde mannen. Trap er dus niet in. Als je het toch niet kunt laten verspil een tientje aan 1 vrouw en als er een woonplaats bijstaat vraag erna ze weet er niets van, omdat ze maar wat opgeven. Elke cent die je aan deze oplichters uitgeeft is er 1 teveel!!!! je denkt met een vrouw te praten maar weet zeker dat je met een man aan het praten bent, die gedachten maken me al misselijk....

Zwakke punten:
Alles, allemaal nep en je wordt aan het lijntje gehouden, de vrouwen willen alles van je weten maar tot een afspraak komt het echter nooit!!! Wel knap hoe ze zo makkelijk er mee weg komen in Nederland, als je door rood rijdt krijg je meer dan 300 euro boete en deze oplichters site mag ongegeneerd mensen OPLICHTEN!! Laat de politie daar maar eens na kijken...

Twan beveelt DatingPrikbord NIET aan bij vrienden/bekenden

DatingPrikbord - Oplichting deze site "Trap er niet in"

0

Review:
Dit is een site die alleen maar geld wil innen, alle vrouwen zijn nep en worden ingehuurd... Je krijgt ook vaak dezelfde antwoorden, de vrouwen die in je buurt wonen is nep, vraag maar eens iets specifieks over je woonplaats??? Ook heb ik bewust geprobeerd om een afspraak te maken, lukt je nooit... Ze komen er op terug en dan hoor je niets meer. Zijn een paar mannen die zich kapot lachen over jou, maar wel je geld incasseren, Trap er niet in, leuke foto's knap gedaan maar heel erg nep en zware oplichting.. NIET DOEN!!!!! Opvallend ook dat 1 vrouw zich 4 x vergiste in haar beroep. Was gewoon een man aan de andere kant. Vieze praat verder komen ze niet. Gelukkig niet meer dan 10 euro kwijt aan deze oplichters. Kijk op bij google vrouw/persoon zoeken via foto of de nickname die ze gebruiken, komen ze bij alle fake sites naar voren. NEP en Oplichting !!!!!

Sterke punten:
Die zijn er niet, of je moet graag van je geld af willen...

Zwakke punten:
Alles is fake en nep....Verleidelijk en profiteren van mannen. Raar dat er niet meer meldingen zijn!!!

Antonino beveelt DatingPrikbord NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 4 april 2016

Geschreven door: Antonio

Reactie op: Zeer leuke vrouwen

Voor alle duidelijkheid ik raad deze site niet aan M, was een foutje van mij. Het zijn oplichters met de vrouwen erbij di fake zijn. Wil je een goede site kijk dan eens bij ""Fdating"".. Is volledig gratis en is puur en echt. Ik heb daar inmiddels mijn vrouw gevonden. Ze kwam voor haar werk naar Nederland en dacht, zal wel, maar daar stond ze dan voor mijn deur 1,82 lang en ik met mijn 1,76 stond even met mijn mond vol tanden en perplex, mijn vertrouwen was nul.. Nu heerlijke relatie, ze heeft een topbaan maar gaan over een jaar samenwonen in Duitsland, ik ben happy.

Datum: 16 juni 2015

Geschreven door: Milan

Reactie op: Super

Ik denk dat mooie vrouwen overladen worden met reacties en ja als de situatie andersom was en er waren veel meer vrouwen dan mannen. Kies je als man toch ook voor de mooiste en meest originele vrouw. Susanne (Suus) heeft gelijk. Alle vrouwen hebben gelijk met zoveel keuze. Ik denk dat verhouding inderdaad 1:100 is in het nadeel van mannen. Ook reageren mannen eerder dan vrouwen dus alles hiermee verklaard. Suus verdient respect omdat ze reageert!!!