Reviews geschreven door Bonestaak (39979)

MatureMatch - Ook deze die niet van pink melon is, is nep, getes

0

Review:
De meeste van dit soort sites is nep, ik kreeg echter van een vriend te horen dat bij Mature ook enkele echte profielen zouden zitten, dus even getest. Nog voordat ik een foto heb geplaatst krijg ik al wanhopige vrouwen die direct willen... Toch maar eens een foto geplaatst met een aardig verhaal, de reacties veranderen helemaal niet. Ik kies dus een wat gedateerde dame van ongeveer mijn leeftijd, omdat je natuurlijk al weet dat het nep is als er iemand in geile kousen en een figuur als Jennifer Lopez op staat. Even 1 mailtje voor 1,40 getest. Ik geef al in mijn mail aan dat het tevens een test is. Ik krijg gewoon het standaard antwoord, niet zo snel ik wil graag nog even praten. Ik heb omgekeerd nog even geprobeerd om te doen alsof ik een dame was die op zoek was naar heren (om mijn eigen account te vinden) Die vind je niet. Alle accounts of het nu mooie rondborstigen of oude dames zijn zijn allemaal nep.

Sterke punten:
Suggereren met minder fraai uitgedoste dames dat er inderdaad ook echte profielen zijn.

Zwakke punten:
Ook dit is allemaal nep.

bonestaak beveelt MatureMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AffairePlaats - Ook deze vind je weer op Tineye terug

0

Review:
Ook hier, even wat foto's van leuk ogende vrouwen getest op tineye (printscreen gemaakt want rechts klikken schakelen ze heel slim uit) en ja hoor kom ik op Stockingtease.com uit. Dus ook hier wordt je genept. Goedkoopste abonnement is iets van 70 euro. Ik zou zeggen koop een kiiroo.

Sterke punten:
Goed voor de ondernemer die erachter zit.

Zwakke punten:
Uitzuigers, zwendelaars.

Bonestaak beveelt AffairePlaats NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnSexcontacten.com - ervaring met mijnsexcontact.com

0

Review:
Site zelf doet leuk aan. Voor mij was het nieuw, bij toeval op terecht gekomen en ik dacht laat ik het eens proberen. Ik dacht laat ik ook eens een berichtje schrijven. Ook ik krijg het idee dat ik aan het lijntje wordt gehouden en dat er gewoon berichten worden geplaatst om de mensen te pushen maar weer credits te kopen. Ik had expres een stukje in mijn bericht geplaatst om dit te testen. En ja hoor het meisje wilde perse via dit systeem door gaan.

Sterke punten:
Site is heel aanlokkelijk, echter is duidelijk gericht op het binnenhalen van zo veel mogelijk geld.

Zwakke punten:
knippen en plakken van tekst is niet mogelijk.

Bob Walber beveelt MijnSexcontacten.com NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres