Reviews geschreven door Wim (34980)

OuderenSexclub - Niet top, maar beste tot nu toe

3

Review:
Laat ik allereerst zeggen dat ik de kwaliteit van de Nederlandse datingsites over het algemeen schandalig slecht vind. Honderden keren ben ik al onzin tegengekomen waar het doel meer lijkt om geld uit onze zakken te trekken dan een leuke date te vinden. Ik vind daarbuiten Ouderensexclub.nl de beste datingsite voor ouderen, op zoek naar erotiek. Niet omdat dit nu de heilige graal is, maar vooral omdat het zo groot is en er zoveel actieve leden zijn, welke dus niet faken. Over het algemeen kom ik hier positieve mensen tegen welke ook daadwerkelijk bestaan, dus geen nep profielen. Daarover ben ik erg tevreden. Maar dan nog, het kan stukken beter en ik hoop dat er ooit een site komt waar het allemaal samenkomt.

John beveelt OuderenSexclub aan bij vrienden/bekenden

OuderenSexclub - Aan te raden voor 40+

2

Review:
Speciale erotische datingsite en sexmarkt voor 40+ mannen en vrouwen. Veel vrouwen en stellen, gemakkelijk contact, weinig op aan te merken.

Sterke punten:
Veel leden
Veel activiteit
Gemakkelijk aan en afmelden

Zwakke punten:
Weing op aan te merken

Anoniem beveelt OuderenSexclub aan bij vrienden/bekenden

OuderenSexclub - Al tijden erg tevreden

4

Review:
Ik ben zelf al tijden erg tevreden over deze site. Natuurlijk vind je hier fake en niet fake leden, de site doet er veel aan om zichzelf goed neer te zetten en promoot dat hier en daar met fake leden heb ik het idee. Maar als je eenmaal binnen bent heb je daar weinig last meer van. Veel leden, waaronder veel stellen en vrouwen ook op zoek naar een goed gesprek of date. Ik ben al enkele maanden lid en op hier en daar aan fake contact na 100% tevreden over de hele site. Ik heb overigens liever abonnement dan credits maar dat is persoonlijk denk ik.

Henry beveelt OuderenSexclub aan bij vrienden/bekenden

OuderenSexclub - Van alle sexclubs de beste

3

Review:
Van alle online sexclubs is ouderensexclub de meest stabiele en kwalitatief qua leden en website de beste. Niet de goedkoopste maar goedkoop is duurkoop in datingland.

Toon beveelt OuderenSexclub aan bij vrienden/bekenden

OudereVrouwen.nl - om blij van te worden

1

Review:
hier word ik nu blij van. gewoon een leuke lekker ouderwetse datingsite voor ouderen die op zoek zijn naar erotiek op een eigen manier. chatten of webcammen als dat mogelijk is of als je er nog aan toe bent een keer afspreken. dat is toch wat je wilt als oudere dame of heer? groeten han

han beveelt OudereVrouwen.nl aan bij vrienden/bekenden

OuderenSexclub - leuke datingsite, een beetje verouderd

4

Review:
leuke datingsite met veel actieve leden en gelukkig versturen ze geen spam als je je aanmeld. wel een beetje verouderd uiterlijk en ook geen mobiele app of iets dergelijks, maar voor ouderen lijkt me dit ook niet van heel groot belang.

Sterke punten:
veel leden
veel activiteit
versturen geen spam

Zwakke punten:
beetje verouderd
geen mobiele app
profiel helemaal invullen duurt wel even

Leon beveelt OuderenSexclub aan bij vrienden/bekenden

OuderenSexclub - Naar alle tevredenheid lid

1

Review:
Al enkele maanden ingeschreven en naar allen tevredenheid tot nu toe. Snelle en goede klantenservice, gemakkelijk en overzichtelijke site zonder al te veel poes pas en commerciële mankementen.

Sterke punten:
Niet overdreven commercieel
Overzichtelijk
NL klantenservice

Zwakke punten:
Niet vernieuwend
Geen mobiele app helaas

Wim beveelt OuderenSexclub aan bij vrienden/bekenden

SecretSexClub - Mijn standaard sex datingsite

2

Review:
Na enkele jaren 1000 nep sites te hebben gezien heb ik op een gegeven moment maar 1 site gehouden en daarop gewoon mijn profiel ingesteld en uitgezocht welke dames nu echt zijn en welke niet. Op secret heb ik nu een favorietenlijst van ongeveer 40 dames die echt zijn, dus waarvan ik bewijs heb gevraagd en ontvangen. Allemaal niet-betaald, dus geen paydate of iets derlijks. Anders kon ik de lijst nog wel met 100 dames vergroten maar ik zoek dat dus niet. Verder raad ik iedereen aan hetzelfde te doen, in plaats van constant opnieuw tegen de lamp te lopen. Dit is het enige wat echt werkt voor mij en dat zou eigenlijk iedereen moeten doen.

Discreet beveelt SecretSexClub aan bij vrienden/bekenden

SecretSexClub - leuk voor erotische contacten

3

Review:
enkele leuke erotische contacten opgedaan. Ben niet per se op zoek naar fysieke afspraak, erotische chat is voor mij voldoende nu. Daarover zeer tevreden op deze datingsite.

Anoniem beveelt SecretSexClub aan bij vrienden/bekenden

OudereVrouwen.nl - Ook positief

1

Review:
Net als andere hier ben ik ook positief over de site. Veel oudere vrouwen zijn echt en hoewel ze niet allemaal direct op zoek zijn naar sex ben ik er in de afgelopen maanden wel een aantal tegen gekomen die dat wel waren. Meer dan op gratis chats, marktplaatsen en andere alternatieven. Daarom positief. Nadeel is de credit-pakketten, maar daar stap ik graag overheen als ik weet dat het niet allemaal fake is.

Henry beveelt OudereVrouwen.nl aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres