Reviews geschreven door Chris (34740)

SeniorenDatingsite - gewoon oplichting

1

Review:
Kijk nu eens naar de websites van Vijftig Plus Dating en SeniorenDatingsite.
Dezelfde structuur, zelfs dezelfde foto's. Dan weet je toch al dat je in het oplichters netwerk terecht komt. Deze sites, net als al die flirt en sex sites, hebben maar één doel: je zoveel mogelijk credits te laten kopen. Daar is alles op gebaseerd. Lokvogels noemt iemand het hieronder. De foto's van die vrouwen zijn gejat, de profielen zijn fake, de mailtjes komen uit de hoge hoed van de medewerksters die tussen de bedrijven door zitten te breien in hun hokjes, en jou intussen lekker aan het lijntje houden om zoveel mogelijk mailtjes te genereren. En als je credits bijna op zijn, doen ze er nog een schepje bovenop. Waarschijnlijk werken ze op provisiebasis om maar te zorgen dat je weer nieuwe credits koopt.
De figuren achter deze websites zijn misselijkmakende creaturen, die je graag snel naar de andere wereld zou helpen, want ze verpesten het voor de echte goed-bedoelende datingsites.
Ik ben beroepshalve met deze datingsites bezig dus vind het leuk om dingen uit te proberen. Zo schreef ik op een van die sites dat de Belgische profielen betrouwbaarder waren. Het resultaat was dat er dezelfde dag nog 50 Vlaamse profielen weren aangemaakt met dezelfde stupide taalfouten als anders. Toen ik vervolgens reageerde dat ze nep waren en Vlaamse vrouwen een heel ander taalgebruik hadden, werden er de volgende dag allemaal Vlaamse profielen aangemaakt met Vlaamse uitdrukkingen, maar wel binnen Nederlandse context. Lekker slim hoor om die Nederlandse medewerkers zogenaamd Vlaams te laten schrijven.
Zo liet ik me in een antwoord aan een vrouw ontvallen dat ik geïnteresseerd ben in fotografie. Vervolgens kreeg ik allemaal reacties van vrouwen die me vertelden dat ze geïnteresseerd waren in fotografie.
Kortom alles wat je zegt of doet wordt door deze criminelen gebruikt om je maar te binden en geld uit je zakken te kloppen.
Kortom begin er niet aan!!!

Sterke punten:
Niets, het is allemaal list en bedrog. Het zijn gewoon criminelen.

Zwakke punten:
Alles, het is allemaal list en bedrog. Het zijn gewoon criminelen.

Chris beveelt SeniorenDatingsite NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Koren tussen het kaf

0

Review:
Ik heb inmiddels meer dan een jaar ervaring met vele datingsites. En alles wat met filrten en sex verbonden is kun je so wie so vergeten, dat is een oplichters zooi. Bekijk de reviews maar.
50 plusmatch is een degelijke datingsite. Ik heb eerlijke reacties gehad en diverse dates. En ik heb er ook diverse leuke vriendschappen opgedaan ook al is het niet tot een relatie gekomen. Weliswaar wordt woonplaats niet altijd of niet altijd eerlijk ingevuld en regelmatig blijkt de leeftijd niet te kloppen, maar ik ben zelf geen fakeprofielen tegengekomen. Aan de foto's kun je zien of iemand je bevalt of niet, leeftijd is ook maar een getalletje, dus wat maakt het uit of er een paar jaartjes afgeknabbeld zijn. Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd ook als het niet tot een date komt. Het maakt natuurlijk wel uit hoe je jezelf opstelt. Regelmatig hoor ik ook van dames dat de heren die reageren onbeschaafd of onbeschoft zijn of meteen over sex beginnen. In dat geval begrijp ik dat er geen reactie gegeven wordt.
De webmaster zit er behoorlijk boven op, soms wat teveel naar mijn zin, want hij bepaalt uit jouw geüploade foto's welke foto prominent in je profiel mag staan. Hij hanteert daar overigens heel terechte criteria voor. Ook de profielteksten worden gecontroleerd, want ik heb ook al terechtwijzingen gehad, als hij vond dat ik iets te gemakkelijk buiten de site om bereikbaar was :-). Kortom er is veel kaf tussen het koren, maar deze site is eigenlijk wel koren tussen het kaf. En de prijs per maand is alleszins redelijk als je het vergelijkt met andere datingwebsites.
Bij diverse datingsites zie je ook scammers verschijnen, die erop uit zijn om je te plukken, meestal van Russische of Afrikaanse oorsprong. Vaak is de webmaster niet eens bereid om die profielen te verwijderen ("teveel werk, morgen staan ze er weer"). Ook die ben ik op deze datingwebsite niet tegengekomen.Dus de webmaster zit er echt wel bovenop binnen de mogelijkheden die hij heeft.

Sterke punten:
Overzichtelijk, redelijk aantal deelnemers, goede kwaliteit aanbod, goede controle.

Zwakke punten:
De matching voorstellen zijn eigenlijk voornamelijk gebaseerd op provincie en de door jou opgegeven leeftijd. Muziek als selectiecriterium vind ik niet zo interessant, maar regio en huisdier bijvoorbeeld wel, maar daar kun je niet op selecteren. Je kunt wel selecteren op zoekwoorden in een profielomschrijving. Maar ik kan niet negatief selecteren op bijvoorbeeld hond en voetbal.

Chris beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

cFlirt - cflirt een en al horror

3

Review:
Ik kan er kort over zijn. Heb gereageerd op 3 dagen voor 2,95, maar was niet van plan een abonnement te nemen. Helaas toen ik dat wilde controleren, waren de 3 dagen net 1 uur om, dus ik hing aan een abonnement. Direct via de site aan het einde van die periode opgezegd. En ook aan het einde van die maand mijn profiel totaal verwijderd. (met bevestiging daarvan op de website). Na die datum ook geen mailtjes meer ontvangen. Helaas de incasseringen blijven doorgaan elke maand. Inmiddels via VISA klacht ingediend.
Dan de kwaliteit van de site: ziet er simpel en overzichtelijk uit.
Echter (nagenoeg) alle profielen zijn nep. Ik heb zo'n 60 mailtjes verstuurd, die gewoon niet gelezen werden. Er kunnen natuurlijk niet-actieve profielen bij zijn, maar alle 60 lijkt me sterk. Opvallend was dat ik ineens zelf berichtjes kreeg (... stuurt je een flirt, en .... heeft interesse in je, etc.) aan het einde van de "gratis" periode en aan het einde van de eerste maand. Die interesse aan het einde van de gratis periode leverde ook niets op, want op een bericht aan deze dames kwam niet eens een antwoord en ze werden niet gelezen. Zo geïnteresseerd waren ze dus.
De profielen zijn dus totaal nep en het enige doel is je binnenboord te houden en je zo lang mogelijk abonnementsgeld te laten betalen.
Kortom begin er niet aan. Afrader. Zijn gewoon oplichters.

Sterke punten:
simpel en overzichtelijk

Zwakke punten:
nepprofielen
oplichters

Chris beveelt cFlirt NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 31 oktober 2014

Geschreven door: Chris

Reactie op: cflirt een en al horror

Stoppen kun je door betalingen te blokkeren. Dus onmiddellijk bij je bank of creditcard schriftelijk of via email of via de website bij internetbankieren bezwaar indienen tegen de incasso. Als dat binnen de termijn die daarvoor staat gebeurt wordt het bedrag teruggeboekt naar je rekening en dan moet cflirt vervolgens maar zien hoe ze het nog binnenkrijgen. Maar ik verwacht dat ze dan ook inderdaad stoppen. Wel in de gaten houden wat er de volgende maand gebeurt, want het bedrijf heeft een uiterst slechte administratie, dus het kan ook zijn dat de trein gewoon blijft lopen en je ook volgende betalingen nog moet terugdraaien. Sterkte. Het bedrijf is gewoon a-sociaal tuig.