Reviews geschreven door Robert (28241)

RelatiePlanet - Relatieplanet - was erg leuk

0

Review:
Ik heb denk ik zo'n 30 x gedated via Relatieplanet. Daarvan was het 2 x niet 'echt' leuk. De overige 28 x was het leuk, interessant, spannend, horizon verbreedend, inspirerend en soms ontzettend opwindend.

Via RP heb ik 3 relaties gehad, echt met hele leuke, mooie en in mijn ogen bijzondere mensen, 1 hiervan is nu sinds 8 jaar mijn huidige vriendin.

Voor iedereen die wil daten heb ik de volgende tips: 1. let op de schrijfstijl / verhalen van je potentiele date. Je kunt - soms tussen de regels door - veel over iemand te weten komen. 2. Spreek zo snel mogelijk af. Niet thuis maar bijv. in een cafe of tijdens een lunch, ergens waar ook andere mensen zijn. 3. Ik had altijd 2 beslismomenten om door te gaan. De 1e binnen 2 seconden nadat je je date voor het eerst ziet (looks), de 2e na ongeveer een half uur (de klik). Als het na een uur nog niks is kun je beter gaan. Als het leuk is... gewoon afwachten... als het errggg leuk is of wordt... ach, ik hielp het lot altijd een handje :-) Afijn, ik heb via RP een hele leuke tijd gehad, veel leuke mensen ontmoet en veel geleerd.

Sterke punten:
Veel aanbod

Zwakke punten:
Veel hetzelfde aanbod, ook figuren van twijfelachtig allooi

Robert beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres