Reviews geschreven door Lalalalena (27653)

Ashley Madison - AM zuigt aan alle kanten

0

Review:
AM zuigt, barst van de dikke getrouwde mannen, die gewoon gratig seks willen. Zeker niet aan te raden voor vrouwen met standaard. Om het geheel af te ronden wordt je ook nog in een valstrik gelokt!

Het is bij AM namelijk zo, dat je je NIET KAN UITSCHRIJVEN zonder te BETALEN!!

Ja u leest het goed - uw profiel verdwijnt alleen tegen betaling van 19 euro!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Uitschrijven kan alleen tegen betaling.

Lalalalena beveelt Ashley Madison NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 28 september 2014

Geschreven door: Estrelol

Reactie op: Duur en ondoorzichtig

Ook ik beaam de genoemde klachten van bovenstaande klagers. Ik ben me stuk geschrokken van de prijs die Parship vraagt. Goed en wel, ik vind het niet erg om wat geld te betalen, om zo ook de serieuzere van minder serieuzere datezoekenden te onderscheiden. Maar 50 euro voor één maand?? En meer dan 360 euro voor een jaar??? En dan een dikke 7 euro boven op de 'maandprijs' voor een automatische incasso? Terwijl dit juist een erg goedkope manier van geld innen is? Geldzoekers zijn jullie. Een incasso-opdracht aan de bank kost verre van 7 euro.

Daarnaast, beste Parship... ik heb zelf twee academische masters in de psychologie en herken geen enkele persoonlijkheidstheorie in jullie vragen. Daarnaast herken ik ook geen enkel vraag van de verschillende persoonlijkheidstests die ik ken. Waarop baseren jullie (naar mijn mening te grote) claim? Ik ben zeer benieuwd naar jullie wetenschappelijke artikelen.... Te meer omdat jullie volhouden dat de prijs daarom gerechtvaardigd is... Laat me niet lachen.

De prijzen staan zeer zeker niet in verhouding tot die van anderen en tot wat normalerwijs te verwachten is voor deze 'service'. Ik ben er eigenlijk van overtuigd dat Parship mensen misleidt met mooie praatjes, om zo belachelijk veel geld te verdienen. Mijn kijk op de zaak als psycholoog: Parship maakt misbruik van het verlangen van mensen naar een relatie. In het licht van 'we doen een psychologisch onderzoek' belooft Parship iets wat ze niet kan waarmaken en lokt ze mensen een peperduur abonnement in. Ik schaam me om te zien dat het woord 'psychologisch' hierbij in de mond genomen wordt. Er is namelijk NIETS psychologisch aan, Parship, om mensen een arm uit te draaien - een echte psycholoog zou zich stuk schamen om op een dergelijke wijze misbruik te maken van de gevoelens van een ander.

Mogen we dan niets vragen voor onze diensten? Natuurlijk wel. Maar Parship vraagt de hoofdprijs... het veelvoudige van andere sites... Ga je schamen!