Reviews geschreven door Tim (23097)

RelatiePlanet - positief

2

Review:
Mijn ervaringen is eigenlijk best positief met relatieplanet. In de eerste week kreeg ik zoveel berichten dat ik iedere dag bijna de hele avond bezig was met berichten beantwoorden. Uiteindelijk heb ik in een maand tijd 6 dates gehad, heb er geen relatie aan overgehouden maar het waren over het algemeen wel leuke dates en met sommige vrouwen heb ik nog vriendschappelijk contact. Ook fijn dat je kan zien wanneer iemand je bericht heeft gelezen of kan zien of iemand een betaald member is. Wat ik wel jammer vond was dat ik na een paar weken duidelijk minder bezoekers kreeg dan in het begin en dat er geen optie aanwezig is om je profiel opnieuw in de picture te zetten. Wat mij ook af en toe verveelde waren alle standaard verhaaltjes op profielen, maar dat is natuurlijk niet de fout van de website. De website is technisch geen hoogstandje, maar het voldoet verder wel.

Sterke punten:
- Leuke dates gehad
- Mijn profiel werd in het begin goed bezocht
- Geen restricties met abonnement zoals bij lexa.

Zwakke punten:
- Mobiele applicatie heeft wat bugs
- Website is technisch gezien geen hoogstandje
- Na een tijdje krijgt je profiel steeds minder bezoekers
- Niet kunnen zoeken op plaatsnaam

Tim beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

Lexa - slecht

0

Review:
Ik had hiervoor een profiel op relatieplanet, daar heb ik positieve ervaringen mee en een paar leuke dates aan overgehouden. Maar ik wilde eens iets anders proberen en kwam op Lexa uit. Na het maken van mijn profiel heb ik daarna direct een abonnement genomen om toch iets te kunnen. Direct daarna raakte ik teleurgesteld dat ik zelfs met abonnement veel restricties had. Mijn profiel is exact hetzelfde als op relatieplanet, op relatieplanet had ik op de eerste dag 200 views. Op Lexa heb ik na 2 weken nog steeds maar 30 views. Ik ben daarna zelf maar gaan zoeken en berichtjes gaan sturen maar al snel kwam ik er achter dat dit zinloos is omdat 90% van alle profielen inactief zijn. Het schiet dus allemaal niet op, heb na 2 weken nog geen enkel leuk contact kunnen leggen. Erg teleurstellend dus deze datingsite en ik kan het aan iedereen afraden.

Ohja, en je wordt overal op de website aangeraden om een vragenlijst op lexamore te maken. Ik dacht dat dit onderdeel was van Lexa maar uiteindelijk bleek ik opeens een compleet nieuw profiel te moeten maken op lexamore en daar ook weer apart voor te moeten betalen. Pure oplichterij als je het mij vraagt.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- Heel veel inactive profielen
- Je eigen profiel wordt bijna nooit bezocht
- Met abbonnement nog steeds overal restricties
- Lexamore is oplichterij
- Heel veel emails zonder nuttige inhoud

Tim beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres