Reviews geschreven door Pieter (21429)

RelatiePlanet - Het is wat het is...

10

Review:
Ik was een tijdlang lid en blik daar in grote lijnen positief op terug. Het klopt dat de dames effectief de lakens uitdelen, want zij bepalen of het tot mailcontact of een date komt. Maar is dat bij gewone dates via vrienden of in het uitgaan ook niet zo?

Ik ben zeker geen adonis, maar weet dat ik een vrouw iets te bieden heb. Veel hangt af van het tekstje dat je op je eigen profiel neerpent en het berichtje waarmee je iemand contacteert. Beetje originaliteit mag, zonder de flauwe plezante uit te hangen. Ik denk dat je ook niet te wanhopig mag doen, in de zin van 'ik ben het alleen zijn beu ofzo'. Gewoon spontaan en eenvoudig en je berichtjes zullen wel gelezen worden. Aanvankelijk contacteerde ik ook mensen die al maanden niet meer online geweest zijn, maar dat heeft uiteraard geen zin.

Maar inderdaad, sommige vrouwen verwachten echt dat Mister Perfect zich op een datingsite bevindt en willen geen water bij de wijn doen. Uiteindelijk is dat veel meer hun probleem dan het mijne. Uiteindelijk enkele toffe dates en een kortstondige relatie aan de site overgehouden. Ondertussen iemand op de traditionele manier leren kennen, maar ik vond het een aanrader. Maar stel er wel niet al jouw hoop op, want dat zal je ook uitstralen en de kans op de perfecte match is nu eenmaal immens klein. Wie niet waagt...

Sterke punten:
-Profielen bestaan echt, of ze waarheidsgetrouw zijn moet je uiteraard zelf maar uitpluizen.
-Relatief betaalbaar in vergelijking met andere sites
-Er zitten ook wel 'normale' mensen tussen en dat is niet zo logisch als het lijkt.

Zwakke punten:
-De attitude van sommige vrouwen, maar die zijn het dan ook niet waard om je aan te ergeren.

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres