Reviews geschreven door Bob Walberg (17398)

MatureMatch - Ook deze die niet van pink melon is, is nep, getes

0

Review:
De meeste van dit soort sites is nep, ik kreeg echter van een vriend te horen dat bij Mature ook enkele echte profielen zouden zitten, dus even getest. Nog voordat ik een foto heb geplaatst krijg ik al wanhopige vrouwen die direct willen... Toch maar eens een foto geplaatst met een aardig verhaal, de reacties veranderen helemaal niet. Ik kies dus een wat gedateerde dame van ongeveer mijn leeftijd, omdat je natuurlijk al weet dat het nep is als er iemand in geile kousen en een figuur als Jennifer Lopez op staat. Even 1 mailtje voor 1,40 getest. Ik geef al in mijn mail aan dat het tevens een test is. Ik krijg gewoon het standaard antwoord, niet zo snel ik wil graag nog even praten. Ik heb omgekeerd nog even geprobeerd om te doen alsof ik een dame was die op zoek was naar heren (om mijn eigen account te vinden) Die vind je niet. Alle accounts of het nu mooie rondborstigen of oude dames zijn zijn allemaal nep.

Sterke punten:
Suggereren met minder fraai uitgedoste dames dat er inderdaad ook echte profielen zijn.

Zwakke punten:
Ook dit is allemaal nep.

bonestaak beveelt MatureMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AffairePlaats - Ook deze vind je weer op Tineye terug

0

Review:
Ook hier, even wat foto's van leuk ogende vrouwen getest op tineye (printscreen gemaakt want rechts klikken schakelen ze heel slim uit) en ja hoor kom ik op Stockingtease.com uit. Dus ook hier wordt je genept. Goedkoopste abonnement is iets van 70 euro. Ik zou zeggen koop een kiiroo.

Sterke punten:
Goed voor de ondernemer die erachter zit.

Zwakke punten:
Uitzuigers, zwendelaars.

Bonestaak beveelt AffairePlaats NIET aan bij vrienden/bekenden

4Flirt.nl - zoals iedere andere betaalde site

0

Review:
Ook hier, even geprobeerd en meteen een (hotmail) email adres achtergelaten, 6 mailtjes verder wordt dat nog steeds niet gebruikt. Even wat andere reacties gepolst want ik kreeg met mijn toch niet zo fraaie uiterlijk toch zeker 10 mailtjes binnen van vrouwen met nylons aan etc. Die allen direct met mij willen... Zelfs de taalfouten zijn bij allen hetzelfde. Ik had al eens eerder op secretsexdate iets geprobeerd, ook hier is het aan het lijntje houden. Als dit allemaal echt zou zijn zou de gemiddelde vrouw die zich aanmeld wel 200 euro per dag uitgeven. Dit is alleen interessant voor mannen die wat "leuke" plaatjes willen opslaan, dat kost je verder niets. Ik had al expres een dame uitgezocht die ik al eens eerder 4 jaar terug ergens had gezien. Woonde nu ineens in de Bijlmer en had ineens ook een andere naam. Kortom gewoon nep dus. Ik heb in die sites totaal 1 keer 8 euro en 1 keer 10 euro geinvesteerd, kan je nog niet zo een buil mee vallen maar het is definitief de laatste keer geweest.

Sterke punten:
Voor oversekste mannen die graag plaatjes sparen van mooi geklede meiden. Dit is het enige dat je gratis kan doen.

Zwakke punten:
Gewoon een nepbedrijf.

bonestaak beveelt 4Flirt.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnSexcontacten.com - ervaring met mijnsexcontact.com

0

Review:
Site zelf doet leuk aan. Voor mij was het nieuw, bij toeval op terecht gekomen en ik dacht laat ik het eens proberen. Ik dacht laat ik ook eens een berichtje schrijven. Ook ik krijg het idee dat ik aan het lijntje wordt gehouden en dat er gewoon berichten worden geplaatst om de mensen te pushen maar weer credits te kopen. Ik had expres een stukje in mijn bericht geplaatst om dit te testen. En ja hoor het meisje wilde perse via dit systeem door gaan.

Sterke punten:
Site is heel aanlokkelijk, echter is duidelijk gericht op het binnenhalen van zo veel mogelijk geld.

Zwakke punten:
knippen en plakken van tekst is niet mogelijk.

Bob Walber beveelt MijnSexcontacten.com NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 30 december 2012

Geschreven door: bonestaak

Reactie op: echt of fake?

Nou 2 keer 10 credits gekocht. En inderdaad, iedereen is meteen toeschietelijk, heb expres ook een foto van mijzelf geplaatst, ben niet echt een super mooie man maar toch wilde alle meisjes die ik aanschreef wel daten.. ja maar dus niet ECHT daten, een email adres etc wilden ze niet geven, de smoes ja de site moet ook kunnen verdienen, dus ook hier nep, veel foto's met korte rokjes panties etc en vrouwen die alles met oudere mannen doen maarrr alleen tijdens chatten dus credits. meer niet. Heb een van die nicknames eens goed gegoogled, bleek een heel ander te zijn. NIET DOEN DUS!!!!