Reviews geschreven door Remmie (11935)

Funky Fish - Funky Fish is absoluut 1 van de betere dating/comm

1

Review:
Hallo,

Sinds 2006 ben ik aktief op Funky Fish en ik kan niet anders stellen dat dit absoluut 1 van de betere sites is op het gebied van dating en ontmoeten. De open en ongedwongen sfeer die er hangt, maakt dat je vrijwel gelijk thuis voelt onder de mede gelovigen/christenen.

Hoewel Funky onder de noemer datingsite gezien word, heb ik het er zelf nooit zo ervaren. Tuurlijk heb altijd mensen die speciaal opzoek zijn naar de ene. Maar bij Funky Fish ligt het hele daten gebeuren niet zwaar op de voorgrond. Het heeft meer als doel andere gelovigen/christenen bij elkaar te brengen als zijnde een grote vriendenclub. Maar als daar een date of evt. een relatie uitvoort komt dan is het ook mooi en draagt het extra bij aan het doel..

En dat Funky een succes is op datings gebied, en het vinden van een partner voor het leven, is een feit! Nu heb ik zelf nog niemand echt concreet gevonden of ontmoet.. (moet daar wel bij zeggen dat ik zeker de eerste 5 jaar, na mijn scheiding, ook niet open stond danwel opzoek was) ..., maar ik ken tal van voor beelden waarbij Funky zeer zeker een succes is en waar huwelijken uit voort zijn gekomen en zelfs daaruit de zo gezegde 'Funky-baby's' geboren zijn ;)

De grootste deel van mijn christen-vriendenkring heb ik te danken aan Funky Fish.. Te meer omdat een groot aantal leden ook aktief zijn om buiten Funky om ontmoetingen te organiseren, de zo gehete 'uitjes'. Dit zijn mooie aangelegenheden om andere Funky Fishers op ongedwongen wijze te ontmoeten.

Verder heeft de site de mogenlijkheid om op een soort forum achtige manier te delen met anderen over je interesses d.m.v. zo gehete 'scholen' en kan je blogs delen met anderen over dat wat je zoal bezig houd.

Een ander plus punt is dat het vrij laag drempelig is, wat wilt zeggen dat je gratis kan deel nemen, zij het beperkt (gratis deelnemer kan max. aantal berichtjes sturen en ontvangen per dag) en voor een bedrag van 29,95 heb je een jaarlang een full-lidmaatschap.

Ik ben zeer te spreken over Funky Fish en verwerp zeer de uitspraak dat er nep-profielen zijn.. Met dien verstande, er zullen altijd mensen zijn die zich anders voor doen wie ze zijn. Echter hanteren ze bij Funky daarvoor een heel streng beleid. Moet er geconstateerd worden dat iemand 'nep' is word het profiel (akte) geblokkeerd en/of verwijderd. Ook ten aanzien van onjuist gedrag naar andere leden word niet getollereerd en volgd het zelfde bij of een waarschuwing. Het Funky Fish team zijn vrijwillers die zelf ook aktief zijn op de site en ook geregeld op meetings/uitjes te ontmoeten zijn.. En dat maakt juist dat Funky Fish zo persoonlijk is, je leert vrij snel de mensen kennen.. Mits je aktief word en bent.

Ach en zo kan ik wel even door gaan... Je zult er zelf maar eens moeten komen kijken... Het is zeer verslavend kan ik je vertellen hahaha.

Mvg Remmie

Sterke punten:
- Laag drempelig
- Open en ongedwongen sfeer
- Groten deels gratis
- Aktieve leden, veel uitjes her en der in het land
- Betaalde deel is betaalbaar
- Hangt een ongedwongen sfeer
- Behulpzaam team
- Veel persoonlijke contacten
- En nog veel meer...

Zwakke punten:
Ik kan er zo geen bedenken...

Remmie beveelt Funky Fish aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres