Wist je dat je bij Lexa ook anoniem op zoek kan naar een geschikte partner?

Niet voor een ieder is het even makkelijk om zich in de eerste plaats aan te melden op een datingsite. En al helemaal niet om de grote stap te maken om contact op te nemen met andere gebruikers van die site. Ondanks de aangename fijne afstand is het voor bepaalde gebruikers toch raar om met de wetenschap te leven, dat andere te weten zouden kunnen komen, dat ze interesse tonen in andere leden. Bij elk bezoek aan een profielpagina van iemand waarin men geïnteresseerd is, verschijnt er voor die persoon namelijk automatisch het profiel van de laatste bezoekers in de lijst van ‘ontvangen bezoeken’. Niet een ieder vind het fijn om op die manier direct blootgesteld te worden aan de andere gebruiker, vooral als de interesse in de persoon naar mate de gesprekken vorderen afneemt. De mogelijkheid om voor een tijdje onzichtbaar door diverse profielen te kunnen scrollen, kan dan de ideale oplossing voor gebruikers zijn. Ook hieraan hebben de beheerders van Lexa gedacht. Gebruikers die voor een bepaalde tijd onder  een schuilnaam of in het geheim in contact willen komen met andere gebruikers kunnen gebruik maken van de functie ‘Incognito’. Door gebruik te maken van deze functie weten andere gebruikers niet wie hun profiel heeft bezocht of bekeken. Gebruikers kunnen dus op die manier geheel in het geheim c.q. anoniem andere profielen bekijken. Deze functie blijft 24 uur lang actief, dus men heeft ruim de tijd om door tal van aantrekkelijke profielen te scrollen, pagina’s te bekijken en je favorieten te bepalen.


Ondanks gebruikers middels deze functie niet zichtbaar zijn voor andere leden, blijft de mogelijkheid bestaan om in contact te treden met andere gebruikers. Men kan nog altijd flirts sturen, profielen toevoegen aan de eigen lijst met favorieten en men kan ook zeker e- mail of chatberichten versturen. Hierdoor kan men andere gebruikers nog steeds aangeven of men geïnteresseerd is of niet. De keuze ligt zo geheel bij de gebruiker en dit kan net even de extra motivatie zijn om stappen op het dategebied te zetten. De functie zelf kan men simpel en snel aanzetten. Aan de onderzijde van de pagina’s van het profiel is er een knop waar deze functie ingesteld kan worden. Na deze ingeschakeld te hebben is de functie direct geactiveerd. Hierna is men 24 uur lang onzichtbaar op de profielpagina’s van andere leden. 


 

Gepubliceerd op 9 september 2018