Nieuw in Nederland: HappyPancake

Door de komst van nieuwe technologieën is de datingwereld ten opzichte van vroeger compleet op z’n kop gezet. Waar in de 17 e eeuw de mensen een nieuwe partner nog uitzochten in hun eigen woonplaats en binnen hun eigen sociale klasse, kennen vrijgezelle mannen en vrouwen in de 21 e eeuw weinig tot geen belemmeringen meer om de ware tegen te komen.

Met de komst van de datingwebsites werden mannen en vrouwen van allerlei leeftijden in staat gesteld om op een beschermde manier, vanachter het beeldscherm van de computer, hun ware liefde tegen te komen. Inschrijven is bij deze websites altijd gratis, maar mocht je denken de ware te hebben gevonden en wil je met diegene praten dan moet je betalen. Dergelijke websites verdienen dus aan jouw drang om nieuwe mensen te leren kennen.

Met de komst van HappyPancake is betalen om te kunnen praten met jouw potentiële nieuwe vriend/vriendin verleden tijd. HappyPancake is momenteel de grootste datingsite van Finland en Zweden. Met behulp van het aanbieden van een gratis datingplatform en met een speciaal team wat gericht is op het controleren van nieuwe profielen willen ze de Nederlandse datingmarkt gaan veroveren. HappyPancake is op zoek naar mensen die graag op een veilige, serieuze en kosteloze manier online hun ware liefde willen vinden. Het platform is niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een vlug seksueel contact.

Nederland kent al een ruim aanbod van datingwebsites, maar toch ziet opichter en CEO Martin Wikborg ruimte voor een nieuwe speler op de markt. “Wij zijn een datingsite met veel overeenkomsten met andere, kwalitatieve platforms. Alleen is HappyPancake helemaal gratis. Benieuwd of jouw nieuwe liefde op HappyPancake zit? Probeer het vandaag dan nog op https://www.happypancake.nl/.

Gepubliceerd op 3 juli 2018