Ongewenste gebruikers blokkeren op Solomio

Op Solomio kunnen gebruikers direct een chat starten en hebben daarnaast ook de mogelijkheid om een overzicht te bekijken van alle chatrooms op de site. Door gebruik te maken van de webcam mogelijkheden van de site kunnen gebruikers elkaar ook zien en spannende leuke sekschats uitwisselen en webcam seks bedrijven met elkaar.

Sommige gebruikers maken al jaren gebruik van de diensten van de site. Men leert andere personen kennen, men start met een leuke chat en indien er een klik is dan is men in de meeste gevallen een aantal uren en of dagen verder. Sommige personen, vooral als ze geil zijn of zin hebben in iets ondeugends, uitdagends en of spannends, kiezen ervoor om een webcam chat te starten. Men kan op die manier elkaar beter leren kennen, naakt zien en of webcam seks hebben. Dit kan men doen met een of meerdere Solomio leden.

Naast de gebruikers, die veel plezier beleven op Solomio, zijn er ook gebruikers, die niet alle berichten apprecieren of even fijn vinden. De reacties van deze gebruikers kan men zo nu en dan ook nog terugzien op de vele review datingsites. Sommige leden hebben bijvoorbeeld last van oude mannetjes, 'rukkers' of buitenlanders die geen Nederlands spreken. Dit kan soms als heel lastig worden ervaren. Vooral als de andere persoon opdringerig wordt en vooral niet je type is.

Gelukkigerwijs heeft deze site ook een 'ban' knopje. Indien je dus ongewenste berichten of chats ontvangt van andere gebruikers, dan kun je die gewoon blokkeren op de site. In het vervolg zul je dus geen last meer hebben van zo een gebruiker. Op die manier probeert Solomio het zo aangenaam als mogelijk te maken voor de gebruikers op deze site. Voor meer informatie of het starten van een chat kan men de site bezoeken via de volgende link: https://solomio.nl/

Gepubliceerd op 30 april 2018