Amateurs komen helemaal aan hun trekken bij I Shot Myself

I Shot Myself is een spannende datingsite waar vooral het amateuristische centraal staat. Sommige personen vinden, dat deze site meer bedoeld is voor mensen, die alleen van geile plaatjes en of sex films houden. De afbeeldingen en filmpjes op de site zijn ook zeer expliciet en worden vooral geplaatst door amateurs. Andere personen vinden, dat de kosten op deze site laag zijn en weer anderen weten al binnen de eerste week sex dates aan de haak te slaan. Er is voor een ieder dus wat te beleven op deze site. Een gebruiker stelt, dat er net als op andere sites, ook op deze site fakers zijn. Echter zijn de fakers wel snel te ontmaskeren.

De profielen van de mannen omvatten meer de tekst "niets moet, alles mag" en er zijn meer foto's van hun kruis te zien op de site. Er is ook een chat, maar die wordt over het algemeen bezocht door figuren die de kunst van het converseren niet verstaan. Ondanks alles lukt het gebruikers toch met succes een date te vinden op deze site. Freqeunte gebruikers geven aan, dat het soms alleen even wat tijd, moeite en doorzettingsvermogen van de persoon vergt, maar dat men uiteindelijk wel een date aan de haak weet te slaan.

Veel gebruikers geven aan dat de geplaatste expliciete foto's en filmpjes aslook de hotlist enkele van de sterke punten zijn op deze site. Daarnaast zijn er ook gebruikers, die aangeven dat fakers slecht gefilterd worden, accounts worden snel verwijdert en men maakt soms mee, dat andere gebruikers foto's van andere leden gebruiken. Het is echter ook de verantwoordelijkheid van de gebruiker om foto's en filmpjes te plaatsen op de site. Voor meer informatie of om zich te registreren kunnen geinteresseerden de site bezoeken via http://www.ishotmyself.nl/

Gepubliceerd op 28 april 2018