Knuz opzeggen

Knuz is een interessante datingsites met een groot aantal gebruikers. Sommige personen leren in de tussentijd iemand kennen, weten een succesvolle date aan de haak te slaan of hebben inmiddels een serieuze relatie. Deze personen wensen in de meeste gevallen dus geen gebruik meer te maken van de diensten van een datingsite. In dat soort gevallen kan men dan zijn of haar account opzeggen.

In de meeste gevallen is het moeilijk om de juiste informatie te vinden hoe men namelijk een account kan opzeggen bij een datingsite. Knuz is bijvoorbeeld ook een datingsite waar mensen niet altijd weten hoe zij hun account moeten verwijderen dan wel opzeggen. Het verwijderen van een account is meestal simpel en kan in enkele stappen.

Om bijvoorbeeld een Knuz account te verwijderen, moet men ingelogd zijn op de website. Na ingelogd te hebben op de site kan men dan met de muis staan op het tabje 'Mijn knuz'. Een nieuw menu komt tevoorschijn. Hier kan men dan klikken op 'instellingen'. Op de instellingen pagina kan men dan naar beneden scrollen en klikken op 'Profiel uitschrijven'. Hier kan men het vakje achter 'deactiveer mijn profiel' aanvinken. Vervolgens kan men klikken op 'definitief deactiveren' om het account op die manier permanent te verwijderen van de site. Het account is dan definitief verwijdert van de site indien men alle stappen goed heeft gevolgd.

Indien gebruikers niet aan hun trekken zijn gekomen op Knuz of indien men ook de diensten wilt gebruiken van andere sites, dan heeft men de mogelijkheid om een keuze te maken uit een lijst van datingwebsites welke men kan terugvinden op https://www.datingwebsites.nl Op deze site kan men ook reviews lezen van de diverse datingsites en eventueel ook zelf een recente ervaring delen met anderen.

Gepubliceerd op 28 april 2018