Knuz opzeggen

Knuz opzeggen

Knuz is een interessante datingsites met een groot aantal gebruikers. Sommige personen leren in de tussentijd iemand kennen, weten een succesvolle date aan de haak te slaan of hebben inmiddels een serieuze relatie. Deze personen wensen in de meeste gevallen dus geen gebruik meer te maken van de diensten van een datingsite. In dat soort gevallen kan men dan zijn of haar account opzeggen. In de meeste gevallen is het moeilijk om de juiste informatie te vinden hoe men namelijk een account kan opzeggen bij een datingsite. Knuz is bijvoorbeeld ook een datingsite waar mensen niet altijd weten hoe zij hun account moeten verwijderen dan wel opzeggen. Het verwijderen van een account is meestal simpel en kan in enkele stappen. Om bijvoorbeeld een Knuz account te verwijderen, moet men ingelogd zijn op de website. Na ingelogd te hebben op de site kan men dan met de muis staan op het tabje 'Mijn knuz'. Een nieuw menu komt tevoorschijn. Hier kan men dan klikken op 'instellingen'. Op de instellingen pagina kan men dan naar beneden scrollen en klikken op 'Profiel uitschrijven'. Hier kan men het vakje achter 'deactiveer mijn profiel' aanvinken. Vervolgens kan men klikken op 'definitief deactiveren' om het account op die manier permanent te verwijderen van de site. Het account is dan definitief verwijdert van de site indien men alle stappen goed heeft gevolgd. Indien gebruikers niet aan hun trekken zijn gekomen op Knuz of indien men ook de diensten wilt gebruiken van andere sites, dan heeft men de mogelijkheid om een keuze te maken uit een lijst van datingwebsites welke men kan terugvinden op https://www.datingwebsites.nl Op deze site kan men ook reviews lezen van de diverse datingsites en eventueel ook zelf een recente ervaring delen met anderen.

Bezoek Knuz

Reacties

geen interesseren,dank u wel en tot ziens

Addendum. Je hoeft als jongen - man per ongeluk en ter goeden trouw je advertentie maar net iets te veel op een sex oproep te laten lijken, en je wordt zonder kennisgeving geblokkeerd. Wordt dit door een Vrouwelijk lid gedaan, en zelfs met explicietere bewoordingen, is er NIETS aan de hand en blijft de adv plus de toegang tot de site volledig behouden. Maar een mannelijk lid is per direct afgesloten. Maar je Email adres blijft WÉL in hun administratie/ database rond zwerven. Hoe kan je dan je gegevens verwijderen? En waarom wordt er met 2 maten gemeten? Leg mij dat eens uit?

Als je account geblokkeerd is door de redactie van de desbetreffende datingsite, kan je onmogelijk inloggen om je profiel en/of account te verwijderen.

Reviews over Knuz

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden