Algoritmes OkCupid werken ook echt!

De gebruikers van OkCupid blijven positief over de diensten van de site. 'De Algoritmes van de site werken ook echt' geven gebruikers aan. Er zijn gebruikers die een aantal sites hebben geprobeerd om een goede date te vinden, echter heeft men alleen op OkCupid echt kunnen vinden waar men naar op zoek was. De site houdt mensen niet voor de gek, er is een ijzersterker algoritme en de site is geheel gratis.

Sommige gebruikers zijn op basis van de matching opties van de site in contact gekomen met elkaar. Sommige gebruikers hebben een 99% matchingscore samen en zijn al jaren met elkaar. Zowel voor serieuze relaties alsook voo minder serieuze dan wel voor het sluiten van vriendschappen is men bij OkCupid op het juiste adres.

Deze site wordt ook wel bestemd als open, hebben van hoog niveau, gebruikersvriendelijk, enorm in omvang en is in hoofdzaak gratis. Gebruikers die online gaan zijn niet alleen, er zijn dagelijks meer als 15000 gebruikers online. De kans op een succesvolle match is dan ook vele malen groter. Vrouwen reageren op mannen, of nemen zelf initiatief als ze willen. Zo ook omgekeerd. Echt zoals een datingsite hoort te zijn. Personen ervaren de site dus als heel erg positief en zijn niet zo snel genijgd om hun account voor deze site op te zeggen. Integendeel brengt men steeds vaker dan wel dagelijks een beoek aan de site om berichten te controlleren en een chat moment met andere gebruikers te hebben.

Tegenwoordig wilt het erop lijken, dat de eigenaren van de site van mening zijn, dat de site commercieler moet worden. Meer mensen zouden moeten betalen voor de diensten van de site. Dit ervaren de gebruikers als minder positief. Desondanks blijven gebruikers aangeven, dat openheid, wereldwijde bereikbaarheid, de vragenlijsten en het allerbeste matchalgoritme ervoor zorgen, dat personen gebruik blijven maken van de diensten van de site. Voor meer informatie kan men terecht op https://www.okcupid.com/.

Gepubliceerd op 26 april 2018