Chattijd blijft interessant voor gebruikers

Chattijd behoort tot een van de grootste en spannendste chatsites van Nederland. Op deze site kan men flink chatten met andere gebruikers. Er zijn heel wat gebruikers, die ook daadwerkelijk goede kennissen, contacten en meer hebben kunnen onderhouden en in bepaalde gevallen nog steeds onderhouden met echte gebruikers op deze site. Men kan onderling relationele gesprekken voeren, problemen bespreken en eventueel afspreken. Ook mensen die alleen op zoek zijn naar sociaal chat contact komen op deze site aan hun trekken. Deze personen ervaren de site dus als zeer positief.

Er zijn weer andere gebruikers, die zo nu en dan laten weten, dat ze een minder prettige ervaring hebben met deze site. Zij geven aan, dat zij het gevoel hebben, dat ze in bepaalde gevallen met fakers te maken hebben. Anderen vinden weer, dat er op deze site meer gebruikers zijn, die interesse hebben in homodating, transseksuelen dating en in mindere mate hetero dating. Echter maakt het niet zoveel uit. Op deze site zijn alle gebruikers welkom. Dus ook homo's, gays, bi- seksuelen en transseksuelen.

Weer anderen zijn van mening, dat wanneer zij op een naam of profiel van een vrouwelijke gebruiker kiezen, dat ze merken, dat deze gebruikers alleen naar stelletjes en of vrouwen zoeken. Mannen, die dus op zoek zijn, komen dan minder aan hun trekken. In sommige gevallen verwijzen de vrouwen de mannen ook nog eens door naar een andere site waar er gecamd wordt of waar men moet bellen naar een 0900 nummer. Het wilt er op lijken, dat er op deze site ongeveer 85% man is, 10% een stel en slechts 5% vrouw.

Ondanks de positieve alsook minder positieve berichten, deze site blijft populair onder de Nederlandse gemeenschap. Personen blijven gebruik maken van de diensten van de site en sommige personen weten ook nog een date voor mekaar te krijgen en in bepaalde gevallen houdt men zelfs een vaste relatie aan over. Voor meer informatie over deze site kan men terecht op https://www.chattijd.nl

Gepubliceerd op 26 april 2018