Meningen over Twoo verdeeld

Twoo behoort tot een van de bekendste Nederlandse datingsites. Toch zijn de meningen met betrekking tot de effectiviteit en het daadwerkelijk realiseren van een date verdeeld. Er zijn gebruikers die bijvoorbeeld aangeven, dat het registreren op deze site alsook het aanmaken van een profiel erg makkelijk is. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een 'unlimited' abonnement. Dit kan al vanaf 2 euro en gewoon via sms. Hiermee kan men zich dan een weekend gaan uitleven op Twoo. Er zijn dus mensen die echt wel plezier beleven op deze site. Deze gebruikers hebben meestal behoefte aan sociaal contact, vriendschap of willen gewoon hun ei kwijt door te chatten met andere personen.

Er zijn weer andere personen, die niet helemaal tevreden zijn met de diensten van de site. Sommige personen krijgen bijvoorbeeld het gevoel, dat er berichten op gebruikers hun naam worden verstuurd zonder dat zij daarvan op de hoogte zijn. Weer andere personen, die heel graag persoonlijk willen afspreken, raken teleurgesteld, omdat het ze maar niet lukt om een afspraak te maken. Sommige gebruikers maken ook mee, dat ze een persoonlijk bericht versturen en dat er alleen een hoi of hoikess of iets in die richting als antwoord terug wordt gegeven en daarna volgt er geen bericht meer.

Ondanks de meningen over en weer verdeeld zijn, blijft Twoo bijzonder populair onder jongeren alsook ouderen. Men kan chatten, gechat worden en men leert nieuwe personen kennen. Dit vinden gebruikers al prettig. Voor de meeste gebruikers is het hebben van een Twoo account een leuke bezigheid. Ook ouderen, die al een tijdje alleen zijn, vinden het contact op de Twoo website met andere gebruikers heel prettig. Het brengt sommige gebruikers terug naar hun jongere jaren. Twoo blijft dus een populaire site onder de gebruikers. Voor meer informatie of voor het aanmaken van een account kan men gerust naar https://www.twoo.com/?lng=nl.

Gepubliceerd op 26 april 2018