Interview met Richard van GPSdates

Richard, stel jezelf eens voor en wat is jouw functie bij GPSdates?
Ik ben Richard, medeoprichter van GPSdates. Verder is mijn rol bij GPSdates het onderhouden van de website en het oplossen van problemen binnen het systeem. Zodra ik een zogenaamde 'bug' tegenkom zorg ik ervoor dat deze z.s.m. wordt opgelost door mij of door een van onze programmeurs.

Wat onderscheid GPSdates van andere datingsites?
Wat GPSdates onderscheid is dat wij heel open en eerlijk zijn. Wij maken geen geheim van onze prijzen en geven een gebruiker een compleet lidmaatschap zonder dat deze extra credits hoeft te kopen en zonder andere beperkingen. Zo kunnen onze leden bijvoorbeeld alle profielen bekijken en kunnen leden met iedereen chatten. Er zijn geen afgeschermde pagina's waar extra voor betaald moet worden. Daarnaast zijn onze lidmaatschappen zeer scherp geprijsd en hebben wij een uniek systeem met gps kaart waarmee je naar andere leden kunt zoeken.

Welke leeftijdsgroep is voornamelijk actief op GPSdates?
Onze doelgroep is zeer gevarieerd. Mensen vanaf 18 tot 70 jaar melden zich aan. Doch de grootste groep is tussen de 20 en 45 jaar.

Waarom is GPSdates een betaalde datingsite?

GPSdates is een betaalde datingsite omdat dat in onze ogen de meest serieuze mensen aantrekt en omdat het systeem bouwen en onderhouden ook geld kost. Deze kosten moeten er op de een of andere manier toch uitgehaald worden. Wij hebben gekozen voor betaalde lidmaatschappen omdat we niet van advertenties op het platform houden.

Kun je drie aspecten noemen die GPSdates een succesvolle datingsite maakt?

GPSdates is een succesvolle datingsite door haar unieke gps systeem, door de goede prijs-kwaliteitverhouding en door de laagdrempeligheid.

Hoeveel nieuwe leden melden zich dagelijks aan?
Dagelijks komen er nieuwe leden bij. Het exacte aantal kan ik helaas niet noemen.

Wat doet GPSdates om de veiligheid van de datingsite en haar leden te waarborgen?
Wij zorgen ervoor dat de website goed beveiligd is. Onze programmeurs blijven de website continu updaten om de beveiliging te optimaliseren. En naast het systeem zelf houden wij ook in de gaten of leden zich aan de regels houden. Dit doen wij o.a. door foto's en profielen handmatig te checken. Als wij zelf iets verdachts zien of als wij meldingen binnen krijgen van andere leden doen wij daar direct iets aan.

Controleert GPSdates de profielen van haar leden op de inhoud en wat zijn de consequenties van het ondermijnen van de huisregels?
Zoals net genoemd controleren wij inderdaad de profielen van onze leden. Consequenties kunnen zijn: tijdelijke blokkade van het profiel of zelfs permanente verwijdering van het profiel. Dit doen wij om het daten zo veilig en zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Wie kan foto’s en profielen bekijken op GPSdates?
Iedereen die lid wordt van GPSdates kan foto's en profielen bekijken, mits je een foto van jezelf geüpload hebt. Er zijn zoals eerder genoemd geen beperkingen voor onze leden.

Wat is een goede tip aan nieuwe leden van GPSdates?
Als tip wil ik meegeven om één of meer duidelijke foto's van jezelf te uploaden en om je profiel volledig in te vullen. Door dit te doen zul je eerder berichten ontvangen van andere leden en maak je meer kans op een date!

Gepubliceerd op 30 oktober 2017