Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen

Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen

Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je hebt nou juist op dat moment van de dag zin in hete seks met een man? In dit geval komt Bullchat zeer goed van pas. Bullchat is namelijk een chatsite, waar men geheel gratis, snel en eenvoudig in contact kan komen met andere gelijkgestemde mannen. Op deze site zijn de gebruikers, de aanwezige mannen, vooral op zoek naar seksdates met andere mannen, ook wel quick fix seksdate genoemd. Het gaat in dit geval ook meer om lust en in mindere mate om gevoelens hebben voor de andere.

Homo’s en bi- seksuele mannen hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op deze site. Daarnaast is het aanmelden ook geheel anoniem. Bij het aanmelden heeft men de mogelijkheid om een nickname en een beschrijving in te geven alsook een foto te plaatsen. Men kan verder ook een locatie selecteren. Het selecteren van een locatie is gelukkigerwijs niet verplicht. Na alle gegevens ingevuld te hebben, komt een chatbox tevoorschijn. Hier kan men dan chatten met andere mannen en eventueel afspreken voor hete seks. Men heeft de mogelijkheid om op basis van de regio's te zoeken of op basis van de geplaatste foto’s. Middels de nickname en een korte beschrijving, geven de meeste mannen ook aan waar zij naar op zoek zijn op deze site. Sommige mannen geven aan dat ze top zijn en op zoek zijn naar een bottom. Andere mannen geven aan dat ze bereid zijn om zich onderdanig op te stellen en weer andere geven aan dat ze zin hebben in BDSM seks.

Contact leggen met andere mannen is heel simpel op BullChat. Het enige wat men moet doen is inloggen en men krijgt binnen de kortste keren een bericht binnen. Daarnaast kan men zelf de profielen bekijken en een bericht versturen naar de andere gebruiker. Men heeft de mogelijkheid om ook te cammen met elkaar. Deze site is geen datingsite, maar meer een chatsite. Het aanmelden, chatten en cammen met andere mannen is ook geheel gratis. Middels het plaatsen van reclame banners, wordt voorzien in de onderhoudskosten van de site. Op deze site zijn er ook personen, die niet altijd opzoek zijn naar seks, maar gewoon zin hebben in een geile chat of webcam sessie. Er zijn ook getrouwde mannen en hetero mannen, die erover fantaseren seks te hebben met andere mannen. Bullchat is kortom de site waar mannen snel en eenvoudig opzoek kunnen naar contact met andere gelijkgestemde mannen voor een spannende seksdate.

Bezoek BullChat

Reacties

Zonder enige reden wordt je zo nu en dan uren geweigerd op de site. Wat verder erg irritant is is dat je steeds een ontvangstbericht krijgt met daarin een link naar hele dubieuze rechts populistische teksten, zoals “Oekraïense soldaten worden gedrogeerd naar het front gestuurd” enzovoorts. Het is jammer dat we voor deze site geen beter alternatief is.

Ik kan niet meer op bullchat ze moeten eerst de veiligheid controleren maar het blijft er staan op mijn telefoon
.op de computer gaat het wel ????

Ik kan niet meer opzouten bullchat ze moeten eerst de veiligheid controleren maar het blijft er staan op mijn telefoon
.op de computer gaat het wel ????

7 h ben ik het aan wachten wegens "kijken of de site beveiligd is "
Is nu nog steeds aan het zoeken
Wat is het probleem ?
Mvg

Steeds het zelfde er staat duidelijk gratis,maar als gewilt
Inloggen moet ge 0,99 euro betalen,of soms dat ge geweigerd word zonder reden.of uitleg en dat vind ik zeer spijtig
Maar dat hier ook veel fake gedoe is dat klopt ook
En daar zijn alleen de mensen die geen fakers zijn de dupe van
Zeer spijtige zaak

Betalen

Ik moet al een aantal weken als ik wil inloggen ervoor betalen. Van alles al geprobeerd zoals cookies en geschiedenis wissen maar het probleem blijft....

En er zijn mannen die bullchat doen bezoeken die amper een advertentie kunnen lezen, maar ook alleen maar op foto's doen geilen. Zulke mannen horen eigenlijk er niet op. Maar ik zal je een voorbeeld geven. Er zijn mannen die erop bevinden die zich jonger uitgeven als zij in werkelijk is. Of zeggen waar en naar pics(foto) en ben je nu een top dan reageren zij op jou als top. Dus op bullchat wordt amper een advertentie gelezen. Maar reageren kan men als de beste.

Uit ervaring bevinden op de dating site ook mannen die aan pay dating doet handelen.
Pay wilt zeggen dat je aan de man moet betalen en is bekend als Excorte man te wezen.
maar door dat de pay persoon ook niet doet lezen wat erop de dating site wordt vermeld, is dat op de dating site eerder wordt gereageerd dan eerst te lezen wat er naar gevraagt wordt. Zo zijn er ook mannen bij waar men nooit sexueel contact mee is aangegaan, waar er dan al wordt aangegeven dat hij jou noemt als faker. Faker wilt zeggen dat hij jou als viezerik doet beschouwen en niet met hem het bed wilde delen .
Zo zijn er ook top mannen die met jou willen daten als je zelf als Top door het leven gaat. Dat zijn nu mannen die ook geen advertenties willen og kunnen lezen maar alleen maar doen reageren

Reviews over BullChat

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden