Spannend daten doe je bij LieverDanLief

Spannend daten doe je bij LieverDanLief

LieverDanLief is een erotische contactsite voor mannen, vrouwen en koppels die op zoek zijn naar spannende avontuurtjes. De minimale leeftijd voor gebruik van deze erotische datingsite is 18 jaar. Wil je gebruik maken van de website, dan moet je je eerst aanmelden en daarna een dating profiel maken. Het is jouw keuze of je foto’s upload aangezien het niet verplicht is. Als je eenmaal bent aangemeld, kun je als gebruiker van LieverDanLief direct contact zoeken met andere gebruikers op de website. Dit kun je doen door middel van het verzenden van (flirt) berichten. Alle nieuwe gebruikers ontvangen 5 gratis flirt berichten. Ook op C-Date kun je leuke mannen en vrouwen vinden voor spannende afspraakjes.

Zoals op de meeste datingsites kun je je gratis aanmelden. Er zijn alleen kosten verbonden als je berichten wil sturen naar andere leden. Voor het verzenden van berichten moet je namelijk credits aanschaffen. Je hebt de mogelijkheid om credits telefonisch te kopen. Dat doe je door middel van betaalde sms berichten en/of bellen. Het is tevens mogelijk om met iDeal of een creditcard te betalen voor de credits. Betaal je liever niks voor een datingsite? Dan heb je tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis datingsite zoals Badoo. Bekijk alle gratis datingsites op onze website in de categorie ‘Gratis Dating’. SinglesPlace is bijvoorbeeld een uitstekende gratis datingsite. 

Fictieve profielen

Er zijn veel datingsites die gebruik maken van fictieve profielen. Deze fictieve profielen hebben uiteraard als doel om mensen op de website te vermaken. Je kunt vanzelfsprekend niet afspreken met fictieve leden. Datingsite LieverDanLief tevens gebruik van fictieve profielen met entertainment als doel. Niet alle datingsites vermelden dat zij gebruik maken van fictieve profielen. LieverDanLief heeft dit wel netjes vermeld op hun website. Dit is wel zo fijn, want je weet direct waar je aan toe bent. Op deze datingsite worden fictieve profielen aangemaakt door de beheerders van de website. De foto’s die gebruikt worden op deze profielen zijn gewoon ergens online geplukt, met name van buitenlandse websites. Fictieve profielen worden dus niet beheerd door de persoon die je op de foto ziet. Vervolgens wordt er dan een dating profiel aangemaakt met wat algemene (verzonnen) informatie. Daarna worden er berichten verzonden naar leden op de datingsite. Daarna is het afwachten of leden reageren op deze fictieve profielen. Zodra je reageer op zo’n profiel, krijg je dus antwoord van een beheerder van de website. 

Ben je op zoek naar een ander erotische datingsite? Dan is XSpeuren de datingsite voor jou! 

Hoe herken ik een fictief profiel? 

Fictieve profielen zijn in principe vrij snel te herkennen. De berichten die door fictieve profielen worden gestuurd zijn vaak algemeen en vrij standaard van aard. Dit geld tevens voor de reacties op jouw berichten. Wat opvalt is dat er veel vragen wordt gesteld door zo’n fictief profiel, maar vragen die je zelf stelt worden nauwelijks beantwoord. Het doel van zoveel vragen stellen is om jou zo lang mogelijk aan het lijntje te houden met het sturen van berichten. Logisch, aangezien je per bericht moet betalen.

Wat tevens opvalt is dat je op ieder moment van de dag een reactie krijgt van degene met wie je aan het praten bent. Het maakt niet uit of je midden in de nacht een bericht stuurt of in de middag. In de meeste gevallen krijg je binnen enkele minuten een reactie op je berichtje. Natuurlijk kan het dat iemand toevallig beschikbaar is, maar als dit vrijwel altijd gebeurt dan is het toch wel iets om over na te denken. Een andere leuke contactsite die je kunt proberen is Lisa18 .

Deel jouw ervaringen

Wij horen graag de ervaringen van gebruikers met datingsite Lach. Daarom vraagt Datingwebsites.nl mensen om zowel positieve als negatieve ervaringen te delen onze website. Hiermee help je andere mensen met het kiezen van een goede datingsite. Ben je dus tevreden of juist ontevreden met deze datingsite? Laat dan een review achter op onze website!

Bezoek LieverDanLief

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden