Lach.nl - dating voor 45-plussers!

Lach.nl - dating voor 45-plussers!

Lach.nl is een online datingsite speciaal voor de vijf miljoen 45-plus singles in Nederland. Het doel van de datingsite is om singles bij elkaar te brengen en samen leuke dingen te laten doen. Deze datingsite is de basis van vele nieuwe vriendschappen en relaties. Lach.nl helpt jou met het vinden van een leuke 45plus single met dezelfde hobby’s en interesses. Zo kun je bijvoorbeeld afspreken om samen iets leuks te gaan doen en elkaar beter te leren kennen. Kies voor een leuke activiteit zoals een gezellige wandeling, lekker uit eten of een tentoonstelling bezichtigen.

Lachen is niet alleen leuk, het is ook heel erg goed voor de gezondheid. Tevens is lachen één van de beste remedies tegen stress. Wist je dat een kind ruim 400 keer per dag lacht, terwijl een volwassene maar 10 keer per dag lach? Door allerlei (zware) levensomstandigheden gaan we uiteindelijk minder lachen en voelen we ons soms ongelukkig of gestrest, terwijl we juist meer moeten lachen. Schrijf je daarom in bij Lach.nl en ervaar weer hoe het is om samen te lachen, want lachen werk namelijk aanstekelijk en is nog leuker om samen te doen. Ook op SeniorenGeluk vind je leuke singles om mee te daten. Neem snel een kijkje op de website.

Gratis inschrijven

Lach.nl wil online daten voor iedereen gemakkelijk maken. De website is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen. Nieuwe leden krijgen drie dagen gratis volledig toegang tot de datingsite. Dit geeft je de mogelijkheid om de datingsite te ontdekken en te beoordelen of Lach.nl bij je past of juist helemaal niet. Je kunt dan de keuze maken om een gratis lidmaatschap te houden of een andere datingsite uit te kiezen. Ben je op zoek naar een andere datingsite voor 50plussers? Neem dan een kijkje op 50Liefde.

Bevalt de datingsite en wil je toegang behouden tot de gehele datingsite? Dan is het noodzakelijk om een betaald lidmaatschap te nemen.

Het aanmaken van een profiel op de datingsite is erg gemakkelijk. Door het toevoegen van een leuke foto aan je profiel, waar je aantrekkelijk op staat, vergroot je kansen op een leuke date. Tevens heb je de mogelijkheid om een leuke tekst op je profiel achter te laten en je eigen  woorden aan te geven wie je bent en waar je naar op zoek bent.

Tarieven

Inschrijven op deze datingsite is helemaal gratis en nieuwe leden krijgen ook nog eens drie dagen gratis toegang tot de volledige datingsites en alle leuke features. De tarieven voor de verschillende lidmaatschappen van Lach.nl zijn als volgt:

  • Het goedkoopste lidmaatschap kost €7,95 per maand voor een periode van 12 maanden. Je hebt tevens de mogelijkheid om het bedrag in één keer te betalen. Je komt dan uit op een bedrag van €95,40 voor een jaar.
  • Voor een lidmaatschap van een periode van een half jaar (6 maanden) betaal je €9,95 per maand. Besluit je het bedrag één keer te betalen? Dan kom je uit op een bedrag van € 59,70.
  • Voor een lidmaatschap van een periode van 3 maanden betaal je slechts € 14.95 per maand. Je hebt tevens de mogelijkheid alles in één keer te betalen. Je komt dan uit op een bedrag van € 44.85.
  • Je kunt ook een lidmaatschap afsluiten voor een periode van één maand. Je betaalt dan een bedrag van slechts € 24,95 per maand.

De tarieven van de lidmaatschappen kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de actuele prijzen op de website van de datingsite. Betaal je toch liever niks voor een datingsite? Dan heb je tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis datingsite. Bekijk alle gratis datingsites op onze website in de categorie ‘Gratis dating’. SinglesPlace is bijvoorbeeld een uitstekende gratis datingsite. 

Deel je ervaringen

Wij horen graag de ervaringen van gebruikers met datingsite Lach.nl Daarom vraagt Datingwebsites.nl mensen om zowel positieve als negatieve ervaringen te delen onze website. Hiermee help je andere mensen met het kiezen van een goede datingsite. Ben je dus tevreden of juist ontevreden met deze datingsite? Laat dan een review achter op onze website!

Bezoek Lach.nl

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden