Erotisch daten op RegioMatches

Erotisch daten op RegioMatches

Over RegioMatches

RegioMatches is een erotische website waar je gemakkelijk en snel een leuke man, vrouw of koppel te vinden een spannende date of avontuurtje. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is deze datingsite niet voor jou bestemd. Neem dan liever een kijkje bij de categorie algemene datingsites op onze website. Indien je wel degelijk  op zoek bent naar online seks afspraakjes voor spannende one night stands, een affaire of een spannende avontuurtje? Zoek dan niet verder want op RegioMatches ben je dan helemaal op het juiste adres. Ben je op zoek naar mooie oudere vrouwen om geile afspraakjes mee te hebben? Dan verwijs ik je graag door naar RijpeVrouwenKrant. Flirtscout24 is tevens een leuke erotische datingsite waar je veel leuke mannen en vrouwen kunt ontmoeten voor geile afspraakjes. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn gedeeltelijk fictief. Het is niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met deze fictieve profielen.

Deze datingsite is erg gebruiksvriendelijk en dus heel eenvoudig te gebruiken. Met de zoekfunctie kun je leuke mannen, vrouwen en stelletjes vinden en spannende afspraakjes mee kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op provincie, geslacht en leeftijd. Ook is het mogelijk om te zien wie jouw profiel bekeken heeft. Het is tevens mogelijk om te zien welke gebruikers op het moment online zijn. Als een leuke man, vrouw of stel hebt gevonden, kun je deze mensen opslaan als favorieten. Op deze manier is een stuk gemakkelijker om een gebruiker terug te vinden om een gesprek mee te starten. Naast deze features heeft deze erotische datingsite niet veel leuke functies. Hoewel dit niet zo leuk lijkt, zorgt dit wel voor simpelheid en hierdoor is de website erg overzichtelijk. Wil je liever een erotische datingsite proberen met meer leuke functionaliteiten? Overweeg dan de datingsite SecretDate.

Inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis bij deze erotische datingsite. Binnen slechts enkele eenvoudige stappen heb je een account aangemaakt. Ga naar de beginpagina van de datingsite en vul hier een unieke gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in. Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je leeftijd, je woonplaats en voorkeuren die je aan jouw ideale seksuele partner stelt. Wees gerust want er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij RegioMatches. Ben je toch op zoek naar een alternatief voor deze datingsite? Overweeg dan XClub, een van de populairste erotische datingsites van nu.

De tarieven

Inschrijven op deze online erotische contactsite is helemaal gratis. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de contactsite, dan moet je wel een vergoeding betalen. Wil je bijvoorbeeld graag berichtjes sturen naar een leuke man of vrouw, dan moet je hiervoor betalen. Dat doe je door credits af te nemen. De tarieven voor credits zijn als volgt:

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht

10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht

25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht

50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht

100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht

300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt betalen zoals iDeal, Visa / Mastercard, Maestro, Bancontact/MrCash. Hoe meer credits je tegelijk koopt, des te goedkoper je uiteindelijk uitkomt. De prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer de actuele tarieven dus altijd op de website. Als je op zoek bent naar een andere voordelige datingsite, overweeg dan MatchWereld.

Betrouwbaarheid

Deze erotische contactsite richt zich vooral op het vinden van seksuele contacten. Vanzelfsprekend is het erg belangrijk dat deze contactsite veilig en discreet is. In de algemene voorwaarden en privacy beleid van RegioMatches kun je lezen hoe de contactsite haar gebruikers beschermt tegen nep profielen. Tevens kun je lezen hoe er met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan door RegioMatches. De datingsite doet er alles aan om zo veilig mogelijk met vertrouwde informatie om te gaan. Nog een andere betrouwbare datingsite waar je gebruik van kunt maken is AdultFriendFinder.

Uitschrijven

Wil je geen gebruik meer maken van deze datingsite? Volg dan deze eenvoudige stappen om je uit te schrijven bij RegioMatches:

  • Ga naar ‘Mijn Profiel’ en scroll naar beneden.
  • Zoekt naar ‘Verwijder mijn profiel’ en klikt op deze link.
  • Bevestigt je keuze en jouw profiel wordt verwijderd

Zoek je liever een reguliere datingsite? Neem dan een kijkje bij een van de andere categorieen op onze website.

Bezoek RegioMatches

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden