Online daten bij FlirtScout24

Online daten bij FlirtScout24

Over FlirtScout24

Flirtscout24 is een erotische datingsite die je kunt gebruiken om eenvoudig en snel een leuke man of vrouw te vinden een spannende date of avontuurtje. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, dan is deze datingsite niet geschikt voor jou. Neem dan liever een kijkje bij de categorie algemene datingsites op onze website. Wanneer je op zoek bent naar online seksuele contacten voor een one night stands,  een affaire of gewoon een spannende avontuurtje, dan ben je bij deze datingsite op het juiste adres. Ben je op zoek naar mooie oudere vrouwen om geile afspraakjes mee te hebben? Dan verwijs ik je graag door naar RijpeVrouwenKrant .

De datingsite van Flirtscout24 is erg gebruiksvriendelijk en dus gemakkelijk te gebruiken. Met de handige zoekfunctie heb je de mogelijkheid om leuke mannen, vrouwen en koppels te vinden waar je kunt daten. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op woonplaats, leeftijd en geslacht. Naast het zoeken naar leuke mensen, kun je tevens zien wie jouw profiel heeft bekeken. Ook kun je zien wie er online is. Als je leuke contacten hebt gevonden, kun je deze mensen opslaan als favorieten. Op deze manier is een stuk eenvoudiger om iemand terug te vinden om een gesprek mee te starten. Deze datingsite heeft niet veel leuke en handige features.

Naast de handige zoekfunctie en het verzenden van berichten, heeft de datingsite geen andere functionaliteiten. Hoewel dit wellicht sober lijkt, zorgt dit wel voor eenvoud en hierdoor is de website erg overzichtelijk. Wil je liever een erotische datingsite proberen met meer leuke features? Overweeg dan de datingsite SecretDate.

Gratis inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis bij deze erotische datingsite. Binnen slechts enkele eenvoudige stappen heb je een account aangemaakt. Ga naar de beginpagina van de datingsite en vul hier een unieke gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in. Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je leeftijd, je woonplaats en voorkeuren die je aan jouw ideale seksuele partner stelt. Wees gerust want er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij Flirtscout24. Ben je toch op zoek naar een alternatief voor deze datingsite? Overweeg dan XClub, een van de populairste erotische datingsites van nu.

De tarieven

De datingsite is grotendeels gratis. Wil je gebruik maken van alle functies van de datingsite dan zijn er hieraan wel kosten verbonden. Wil je graag berichtjes sturen naar een leuke man of vrouw, dan moet je hiervoor betalen. Dat doe je door credits af te nemen. 

  • Voor 10 credits betaal je 10 euro
  • Voor 25 credits betaal je 22,50 euro,
  • Voor 50 credits betaal je 40 euro, 
  • Voor 100 credits betaal je 75 euro en 
  • Voor 300 credits betaal je 200 euro. 

Hoe meer credits je tegelijk koopt, des te voordeliger je uitkomt. De prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer de actuele tarieven dus altijd op de website. Als je op zoek bent naar een andere voordelige datingsite, overweeg dan MatchWereld.

Betrouwbaarheid

Deze datingsite richt zich voornamelijk op seksuele contacten. Daarom is het erg belangrijk dat de website betrouwbaar en discreet is. In de algemene voorwaarden en privacy beleid van de datingsite kun je precies lezen hoe de datingsite haar gebruikers beschermt tegen fake profielen. Tevens kun je zien de datingsite met jouw persoonlijke gegevens omgaat. De datingsite doet er alles aan om zo veilig mogelijk met jouw vertrouwde informatie om te gaan. De datingsite heeft geen keurmerk voor veilig online daten, maar dat betekent niet dat de datingsite niet betrouwbaar of veilig is. Er bestaat simpelweg geen keurmerk voor erotische datingsite. Nog een andere betrouwbare datingsite waar je gebruik van kunt maken is AdultFriendFinder.

Uitschrijven

Wil je geen gebruik meer maken van deze datingsite? Volg dan deze eenvoudige stappen om je uit te schrijven bij Flirtscout24:

  • Ga naar ‘Mijn Profiel’ en scroll naar beneden.
  • Zoekt naar ‘Verwijder mijn profiel’ en klikt op deze link.
  • Bevestigt je keuze en jouw profiel wordt verwijderd.

 Ben je op zoek naar een alternatief voor deze datingsite? Neem dan kijkje bij een van de datingsites op onze website.

Bezoek FlirtScout24

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden