Online daten bij 50plusMatch

Over 50plusMatch

50plusMatch is een online datingsite die zich speciaal richt op singles vanaf 50 jaar en ouder. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en heeft eenvoudig en overzichtelijk uiterlijk. Deze datingsite is voor actieve senioren die op zoek zijn naar een goede vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie. Deze datingsite is door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen tot de beste datingsite in de categorie voor 50 jaar en ouder. 

De datingsite van 50plusMatch is veelzijdig, eenvoudig te gebruiken en daarnaast ook nog eens een gemeenschap voor gezamenlijke activiteiten. Via 50plusMatch kom je sneller en eenvoudiger in contact met leuke singles met soortgelijke interesses en bezigheden. Lees daarom dit artikel snel verder en schrijf je daarna gratis in op 50plusMatch. Alleen blijven omdat je vijftig plus bent? Dat is namelijk nergens meer voor nodig aangezien er voldoende datingsites zijn voor singles boven de vijftig jaar oud. Neem bijvoorbeeld ook eens kijkje op OuderenClub of SeniorenGeluk

Vind snel een date 

Bij 50plusMatch vind je zeker snel een leuke date. Er zijn namelijk erg veel leuke mannen en vrouwen op de datingsite. Doordat er elke week duizenden nieuwe profielen worden toegevoegd aan de website van 50plusMatch, is de kans zeer groot dat er een mogelijke match voor jou tussen zit. Op de homepagina van de datingsite heb je de mogelijkheid om direct alle succesverhalen van gelukkige mensen te lezen, die elkaar hebben leren kennen via deze datingsite. Aan deze verhalen zijn tevens foto’s toegevoegd. Niet alleen bij 50plusMatch vind je leuke en aantrekkelijke senioren die willen daten. Op Actief50 vind je de leukste senioren vanaf 50 jaar en ouder.

Door een leuk en aantrekkelijk dating profiel te maken op 50plusMatch, kun jij ook zeker de liefde van je leven vinden op deze datingsite. Wanneer je een dating profiel maakt, voeg dan een originele en persoonlijke teks over jezelf toe en een leuke foto. Hiermee vergroot je namelijk je kans om een leuke match te vinden. Op deze manier geef je leden de mogelijkheid om alvast een indruk van je te krijgen. Op de datingsite van 50plusMatch kun je alle profielen en foto’s bekijken van de leden. Wanneer je eenmaal bent aangemeld op de datingsite van 50plusMatch, heb je tevens de mogelijkheid om snel en gemakkelijk tussen alle leden te zoeken. Hiervoor gebruik je de handige zoekfunctie. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je op zoek bent naar mensen in jouw eigen omgeving of je op zoek bent naar een man of juist naar een vrouw. Aangezien het contact leggen erg gemakkelijk is op deze datingsite, zul je waarschijnlijk snel een leuke match vinden en met één van deze personen afspreken.

Niet alleen op 50plusMatch vind je leuke senioren om mee te daten. Ook op de datingsite van 50plusPartner zijn er veel leuke vrijgezellen mannen en vrouwen vanaf 50 jaar en ouder.

Gratis inschrijven

Bij 50plusMatch kun je gratis een account aanmaken. In slechts een paar eenvoudige stappen heb je de mogelijkheid om een eigen dating profiel vorm te geven. Met een gratis lidmaatschap heb je de mogelijkheid om een paar functionaliteiten van de datingsite te gebruiken, zoals een  profielfoto uploaden, een persoonlijke omschrijving en enkele korte tags toevoegen. Hoe meer informatie je over jezelf invult, des te hoger het aantal matches wordt. Hierdoor vind je dus sneller leuke date. Nadat je alle informatie hebt ingevuld, heb de mogelijkheid om jouw dating profiel te activeren. Na het activeren van je dating profiel, kun je direct op zoek gaan naar 50 plus singles die bij jou passen. Dit doe je snel en eenvoudig door het invullen van jouw persoonlijke voorkeuren. Hierna krijg je een overzicht van alle singles op 50plusMatch die het meest aan jouw voorkeuren voldoen. Niet alleen bij 50plusMatch kun je singles vinden die aan jouw persoonlijke voorkeuren voldoen, neem ook eens een kijkje op de website van 50Liefde

Hoewel je met een gratis lidmaatschap beperkte mogelijkheden hebt op de datingsite, kun je toch nog verrassend veel doen zonder te betalen. Zo kun je met een gratis lidmaatschap tenminste 10 foto's uploaden, een persoonlijk zoekprofiel samenstellen, oproepen van leden bekijken en elke dag 10 interesse berichten sturen naar leuke singles. Het is zelfs mogelijk om gratis te reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap!

Tarieven voor betaalde lidmaatschappen

Wil je echter toegang tot de andere mogelijkheden van de datingsite? Hiervoor dien je een volledig lidmaatschap te nemen. Onderstaand staan de kosten voor een volledig lidmaatschap:

  • 1 maand €24,95 per maand
  • 3 maanden €14,95 per maand
  • 6 maanden €9,95 per maand
  • 1 jaar €7,95 per maand

De tarieven van 50PlusMatch kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de actuele tarieven van betaalde lidmaatschappen op de website van 50plusMatch. Vind je de tarieven te duur, kijk dan bij een van de andere datingsites voor senioren op onze website bij de categorie ‘Senioren Dating’. Als je eigenlijk liever helemaal niks betaald om online te daten, overweeg dan de datingsite van 50plusNet. Op deze datingsite kun je helemaal gratis chatten met leuke senioren.

50plusMatch dating app

50plusMatch heeft een handige dating app! Met de mobiele applicatie is het mogelijk om overal contact te hebben met jouw matches. De dating app kun je gratis downloaden en is beschikbaar voor iOS en Android apparaten. Wil je gebruik maken van de dating app? Maak dan eerst een profiel aan op de website van 50plusMatch. Na het inloggen kun je de dating app direct gebruiken!

Gepubliceerd op 2 april 2017