Online daten bij EliteDating

Over EliteDating

EliteDating, is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite was voorheen bekend onder de naam eDarling. EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op met alleen hoogopgeleiden. Ook in Europa is deze datingsite erg populair. EliteDating heeft in totaal meer dan dertien miljoen leden. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven bij deze datingsite is bijna gelijk. Zo kun je gemakkelijk om een leuke date te vinden. Wanneer er een match is, krijg je hiervan een melding. Daarbij zie je de overeenkomstige interesses gemarkeerd staan. Op deze manier kun je meteen zien wat je gemeen hebben met het andere lid.

Niet alleen bij EliteDating, kun je leuke hoogopgeleide singles vinden. Neem ook eens kijkje bij Parship.

Wetenschappelijk matchingsysteem

EliteDating gebruikt dezelfde persoonlijkheidstest als het de Amerikaanse datingsite eHarmony en deze is verantwoordelijk voor maar liefst 5% van de Amerikaanse huwelijken!

Wordt gematched met andere hoogopgeleide singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren. Dagelijks kun je gegarandeerd drie tot zeven matches verwachten. Hoe EliteDating zich soortgelijke datingsites? Dat is het gebruiken van een matchmaking systeem dat is gebaseerd op een wiskundig model. Het model bepaalt of twee leden bij elkaar passen of juist helemaal niet. Factoren die meespelen in het bepalen van een goede match, zijn bijvoorbeeld de woonplaats en de persoonlijke voorkeuren van de leden. Daarom is het belangrijk om de persoonlijkheidstest op de datingsite af te nemen. Hierdoor heb je bijna altijd relevante matches te zien. Op deze manier is het erg gemakkelijk om zo een serieuze date te vinden. 

Neem ook eens kijkje op SmartSingles en e-Matching.

Gratis inschrijven

Inschrijven bij EliteDating is helemaal gratis! Het gratis lidmaatschap geeft toegang tot het aanmaken van een profiel en jouw persoonlijkheidsprofiel inzien (de resultaten van de test). Daarnaast kun je tevens het eerste contact leggen met je partnervoorstellen. Met een gratis lidmaatschap zijn er uiteraard wel beperkingen. Het met een gratis lidmaatschap niet mogelijk om gebruik te maken van alle handige functionaliteiten. Voor het bekijken van foto’s en persoonlijke berichten verzenden dien je een Premium lidmaatschap aan te schaffen.

Heb je besloten dat de datingsite je bevalt, dan kun je over te stappen naar een betaald lidmaatschap. om zo onbeperkt met jouw matches te kunnen communiceren. 

Match4Me is ook nog zo'n datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles. Neem hier ook eens een kijkje.

Prijzen van betaalde lidmaatschappen

De tarieven van EliteDating zijn als volgt:

  • 12 maanden: € 17.90 per maand
  • 6 maanden: € 27.90 per maand
  • 3 maanden: € 44.90 per maand
  • 1 maand: € 19.90 per maand (voor een periode van 24 maanden)

De actuele tarieven van EliteDating kunnen inmiddels zijn gewijzigd. Controleer daarom altijd de actuele prijzen van een lidmaatschap op de website van EliteDating.

Veilig daten

Een groot voordeel van een betaalde datingsite zoals EliteDating is dat de profielen van de leden vaak door de beheerders wordt gecontroleerd. Alle foto’s en teksten worden namelijk handmatig gecontroleerd en je kunt je profiel op echtheid laten verifiëren met de ID-controle! EliteDating garandeert hiermee hoogwaardige en serieuze profielen! De helpdesk staat zes dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Werkwijze 

Het begint allemaal met een persoonlijkheidstest die uit 283 vragen bestaat. Als je daarmee klaar bent, kun je een profiel aanmaken waarin al je foto’s en interesses terug te vinden. EliteDating zal hierna met adequate partnervoorstellen aanbieden.

Bij EliteDating wordt alles op serieuze wijze benaderd en vertrouwelijk en anoniem behandeld. Elk profiel en alle foto's worden handmatig gecontroleerd om dat te waarborgen. De datingsite in trouwens ook in bezit van een certificaat van het thuiswinkel waarborg.

Ben je op zoek naar een alternatief voor EliteDating? Overweeg dan de datingsite DatingTopClass.

Uitschrijven 

Mensen vinden het vaak lastig of onduidelijk om hun account bij een datingsite op te zeggen. Daarom beschrijft Datingwebsites.nl stapsgewijs hoe je binnen slecht een paar eenvoudige stappen zowel een gratis als betalend lidmaatschap bij EliteDating kan opzeggen.

Gratis lidmaatschap opzeggen

  1. Log in op de website van EliteDating, zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
  2. Klik vervolgens op het icoontje, in de vorm van een tandwiel, aan de bovenaan de website. Je wordt dan doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier daarna op “”Mijn lidmaatschap”.
  3. Onderaan deze pagina kun je op het woord “hier” klikken. Hiermee wordt jouw account permanent verwijderd van de datingsite. Na het verwijderen van jouw account, is niet mogelijk om jouw dating profiel te herstellen. Alles wordt definitief van de datingsite verwijderd.

Betaald lidmaatschap opzeggen

  1. Log in op de website van EliteDating, zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
  2. Klik dan op het icoontje, in de vorm van een tandwiel,  aan de bovenaan de website. Je wordt vervolgens doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier dan op “”Mijn lidmaatschap”.
  3. Op deze pagina krijg je de optie om jouw lidmaatschap stop te zetten.

Een betalend lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd! Een Premium lidmaatschap dient 7 dagen voor afloop worden stopgezet. Wordt een het lidmaatschap niet 7 dagen voor afloop stopgezet, dan betaal je ook voor de volgende maand.

Op datingwebsites.nl staan nog een tal van leuke datingsite die je ook kan overwegen. Alle datingsites staan netjes georganiseerd. Neem eens een kijkje bij de categorie 'Hoogopgeleiden dating"

Gepubliceerd op 2 april 2017