BD4Sex: een fake site?

BD4Sex: een fake site?

Vanwege vele negatieve reviews over deze datingsite, leek het ons verstandig om in een artikel te vermelden dat je op geheel eigen risico gebruik moet maken van deze website. 

Veel gebruikers klagen over dat de meeste profielen op de datingsite nep zijn. Dat blijkt ook uit de vele taalfouten die er gemaakt worden door de ‘dames of heren’ waar je mee chat. Tevens worden dezelfde foto’s gebruikt op meerdere profielen op de datingsite. Veel leden hebben een review achtergelaten op datingwebsites.nl, waarin zij vermelden dat zij aan het lijntje gehouden worden door de persoon waarmee zij een afspraak proberen te maken. Wanneer je bijvoorbeeld met iemand wil afspreken, komt er steeds maar niks van. Je krijgt steeds dezelfde antwoorden en vragen (met spelfouten uiteraard). Op deze manier blijf jij jouw gekochte credits gebruiken. Hierdoor krijgen gebruikers van deze datingsite dus de indruk dat zij worden opgelicht. Mocht jij deze indruk niet hebben en wil jij gewoon gebruik maken van de datingsite van  BD4Sex? Lees dan dit artikel verder over de functionaliteiten, hoe je je kunt inschrijven, de tarieven van de datingsite en hoe je je kunt uitschrijven mocht je toch ontevreden zijn?

Over BD4Sex 

De website van BD4Sex heeft een net, overzichtelijk uiterlijk en wordt omschreven als een discrete datingsite waar je op zoek kunt naar een spannende seksdate. Het gaat dus om een datingsite gericht op seks. Een plek waar de leden op zoek kunnen naar vrouwen, mannen of koppels voor een leuke, spannende afspraak. De afspraakjes op deze datingsite zijn voornamelijk erotisch van aard. Leden van deze datingsite zijn vooral op zoek naar spanning en seks. Gebruikers van deze website hebben tevens de mogelijkheid om op deze site ook in contact komen met andere mensen met dezelfde interesses. Volgens de website zijn er een groot aantal leden op de datingsite en zal het daarom nooit lang duren voordat je in contact komt met een ander leuke lid om mee te gaan daten. Het is aan te bevelen om als gebruiker van de website altijd concreet op je eigen profiel aan te geven waar je naar op zoek bent. Hierdoor zal je geen of in mindere mate berichten krijgen van andere gebruikers waar je helemaal geen interesse in hebt. 

Functies van BD4Sex

BD4Sex is erg gebruiksvriendelijk en leden hebben de mogelijkheid om zeer eenvoudig op zoek te gaan naar een spannende date. De datingsite werkt op basis van locatie. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te zien welke interessante leden er in de omgeving zijn. Deze functie maakt het uiteraard simpeler om met andere leden af te spreken. Het is belangrijk om eerst je dating profiel zo compleet mogelijk in te vullen. Je hebt de mogelijkheid om jouw dating profiel verder aan te vullen kan bij het kopje "mijn profiel". Een andere functie op de datingsite is om de mogelijkheid om advertenties te plaatsen. Leden van BD4Sex plaatsen meestal advertenties om aandacht naar zich toe te trekken. En op deze manier ook meer matches te krijgen. Deze datingsite werkt op basis van matches. 

Om een bericht naar een andere lid te kunnen versturen, moet het andere lid ook interesse in jou hebben. Pas als er een match is kunnen leden berichten naar elkaar sturen. Op de startpagina krijgen leden alleen andere leden in de omgeving te zien. Deze kan je leuk vinden of juist niet. Zodra er een match is ontvang je hier een melding van. Daarna kun je berichten verzenden met het andere lid.

Inschrijven BD4Sex 

Wil je gebruik maken van deze datingsite? Dan moet je dus eerst een account maken en dat doe je door je in te schrijven. Het inschrijven is erg eenvoudig op deze datingsite. Bij het aanmelden moet je onder andere je geslacht invullen en waar je naar op zoek bent (man, vrouw of koppel). Daarnaast moet je tevens je woonplaats, geboortedatum, e-mailadres, een wachtwoord en een gewenste gebruikersnaam invullen op het inschrijfformulier. 

Na deze handelingen uitgevoerd te hebben, ontvang je een bevestigingsbericht op het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding op de datingsite te bevestigen. Zodra je jouw account hebt bevestigd, heb je direct de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een spannende date.

Tarieven BD4Sex 

Er zijn geen kosten verbonden om je in te schrijven op deze datingsite. Het inschrijven is de helemaal gratis. Tevens het zoeken en vinden van matches, het leuk vinden van matches, het bekijken van profielen is geheel gratis. Echter moet je wel een kleine bijdrage betalen in de vorm van credits voor het verzenden van berichten naar andere leden. De tarieven voor het aanschaffen van credits zijn als volgt: 

  • 1 credit €1,40
  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Leden hebben de mogelijkheid om de betaling te voldoen via hun mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard. De tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn sinds dit artikel is geschreven. Het is dus verstandig om de actuele tarieven te controleren op de website van  BD4Sex.

Uitschrijven BD4Sex

Heb je gevonden wat je zocht op deze website of mocht je ontevreden zijn je graag je account willen verwijderen? Geen probleem, want datingwebsites.nl legt je uit hoe je binnen slechts een paar eenvoudige stappen je uitschrijft bij deze datingsite. Als je dus geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van BD4Sex, volg je de volgende simpele stappen:

  1. Als eerst moet je inloggen op de datingsite. Vervolgens ga je naar het kopje "mijn profiel".
  2. Hierna moet je klikken op het tandwiel. Na deze handelingen uitgevoerd te hebben, wordt je doorverwezen naar een andere pagina. Hier heb je de mogelijkheid om aan de onderkant klikken op "definitief opheffen van account".
  3. Na het uitvoeren deze actie, wordt jouw account definitief verwijderd van de database van de datingsite. Hier kun je niet meer inloggen op de datingsite.

Neem ook eens een kijkje bij andere populaire datingwebsites in deze categorie zoals, Victoria Milan, OnbeperktDaten, AdultFriendFinder en AdultMatch.

Bezoek Bd4Sex

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden