Daten bij Meetic

Daten bij Meetic

De Franse datingsite Meetic is opgericht in 2002 en is al geruime tijd Europees marktleider op het gebied van online dating. De datingsite is een van de grootste en meest succesvolle in de branche van online daten in Nederland. Vele duizenden singles hebben zich ingeschreven en zijn al op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie. De datingsite wordt steeds verder ontwikkeld en aangepast aan de behoeften en wensen van de leden van Meetic. De datingsite is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van de diensten te verbeteren en jou te helpen bij het vinden van je ware liefde. Er zijn al veel mensen die succesvol zijn geweest bij Meetic. Lees hun verhalen op de website van Meetic. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met Meetic, neem dan eens een kijkje hier.

Meetic en Lexa zijn dezelfde datingsite

Meetic en Lexa zijn eigenlijk dezelfde datingsite. Het bedrijf heeft echter heel strategisch twee namen. De twee datingsites zijn gewoon onderdeel van hetzelfde bedrijf. Als je besluit je in te schrijven bij datingsite Meetic, schrijft je je dus ook in voor datingsite Lexa. Je hebt dus de mogelijkheid om gebruik te maken van beide datingsites!

Deze datingsite is contact bezig om haar diensten en services te perfectioneren zodat online daten nog leuker wordt. Meetic heeft een aantal handige en leuke functionaliteiten waarmee je eenvoudig en veilig contact kunt zoeke leuke singles van de datingsite. Met de zogenaamde Meetic Messenger heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de chatfunctie om te chatten met leden. Daarnaast heb je tevens de mogelijkheid om berichten te verzenden en te ontvangen van en naar andere singles.

Veilig en betrouwbaar daten bij Meetic

Voor Meetic is het erg belangrijk dat haar leden zich veilig voelen en dat zij dus veilig gebruik kunnen maken van de datingsite. Daarom doet de datingsite er alles aan om te zorgen dat je veilig kan online daten. Meetic maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Hierdoor kunnen kwaadwilligen geen persoonlijke gegevens van de leden van de datingsite ontvreemden.

Doordat Meetic veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, heb jij meer kans om een leuke date of relatie te vinden. Er zijn namelijk geen nep profielen actief op de datingsite. De beheerders van de datingsite controleren namelijk handmatig de inhoud van de profielen. Tevens hoef je je geen zorgen te maken over je persoonlijke gegevens. Meetic gaat altijd vertrouwelijk om met de persoonlijke gegevens van haar leden en dit zal zonder jouw akkoord nooit met derden gedeeld worden. Bij Meetic heb je de mogelijkheid om anoniem te daten. Je kan alles in je eigen tempo doen en zelf bepalen wanneer je verder wil gaan met andere singles.

Gratis inschrijven bij Meetic

Meetic brengt graag mensen bij elkaar, daarom is het inschrijven helemaal gratis! Na het dat je staat ingeschreven en je een dating profiel hebt aangemaakt, kun je meteen zoeken naar singles die graag met jou in contact willen komen. Het Inschrijven op Meetic doe je snel en eenvoudig. Met een gratis lidmaatschap kun je berichten ontvangen, maar niet verzenden. Wil je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite? Dan zul je een betalend lidmaatschap moeten nemen. Dan heb je de mogelijkheid om berichten te verzenden en ontvangen naar andere leuke singles op de website. Lees de algemene voorwaarden voor een lidmaatschap op de website van Meetic om verrassingen te voorkomen.

Neem ook eens een kijkje bij Relatieplanet.nl of Pepper.nl

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden