Vind een huwelijkspartner bij Muslima.com

Vind een huwelijkspartner bij Muslima.com

Muslima.com is een online dating voor moslims. Muslima.com is een van de grootste en bekenste Islamitische datingsites. De datingsite heeft dan ook singles met een Islamitische achtergrond van over de hele wereld. Deze datingsite heeft ruim 4.5 miljoen leden en deze mensen komen bijvoorbeeld uit landen als de Verenigde Staten van Amerika (VS), Europa, Azië, Afrika, Midden-Oosten en veel andere landen.

Het doel van deze datingsite is om moslims een veilig online dating platform te bieden waar zij de mogelijkheid hebben om Islamitische contacten te maken. Als je een Islamitische achtergrond hebt en op zoek bent naar iemand voor vriendschap, romantiek of te trouwen, dan ben je bij Muslima.com op het juiste adres. Je kunt deze datingsite gebruiken om singles te vinden met een Islamitische achtergrond, partners vinden om in het huwelijk te treden, maar je kunt ook de chatfunctie gebruiken of alleen vriendschappelijke contacten aangaan, indien je (nog) niet meteen op zoek bent naar romantiek of een serieuze relatie.

Deze datingsite is onderdeel van het Cupid Media Netwerk, dat ongeveer 30 gespecialiseerde en gerenommeerde websites beheerd in de datingbranche. Deze datingsite is uitsluitend bedoeld voor mensen, die op zoek zijn naar singles met een Islamitische achtergrond die op zoek zijn naar een partner om mee in het huwelijk te treden. Je moet er dus rekening mee houden dat hier dus ook de Islamitische gedragsregels gelden voor de tijd dat je verkering hebt.

Inschrijven bij Muslima.com

Inschrijven bij Muslima is erg gemakkelijk en kan op twee manieren. Als je geïnteresseerd bent, kun je ervoor kiezen om je in te schrijven met je Facebook account. Deze manier van inschrijven is handig omdat het veel minder tijd in beslag neemt bij de inschrijving. De persoonlijke gegevens van het lid wordt in dit geval verzameld via het opgegeven Facebook account. Dit wordt tevens direct verwerkt in het bestand van deze datingsite. Leden van deze datingsite hoeven absoluut niet bang te zijn dat er posts van de datingsite op hun tijdlijn zullen plaatsen. Niks zal door Muslima.com wordt achtergelaten op jouw Facebook pagina. 

Een andere mogelijkheid om je in te schrijven is door je in te schrijven middels de standaard procedure. In dit geval moet je gewoon jouw persoonlijke gegevens invullen op het inschrijfformulier van de datingsite. Na het invullen van het formulier, kun je kiezen voor de optie "verder gaan" en het account op deze wijze activeren. Je zal vervolgens een e-mail ontvangen met een link om de inschrijving bij de datingsite te bevestigen. Na het activeren van je account, kun je direct op zoek gaan naar een geschikte partner te vinden op de datingsite.

Gebruikers kunnen gratis gebruik maken van de diensten van Muslima. Deze datingsite is geheel gratis.

Muslima datingapp

De datingsite heeft ook over een dating applicatie. Hierdoor wordt het daten nog makkelijk. Met de dating app kun je overal op je smartphone of tablet op zoek gaan naar een goede partner om mee te trouwen. Met de dating app kun je gewoon gebruik maken van de functionaliteiten van de datingsite. Deze dating app heeft alle functionaliteiten welke de reguliere datingsite zelf ook heeft. Zo heb je de mogelijkheid om in de dating app bijvoorbeeld jouw dating profiel aan te passen en vrijgezellen te zoeken. Maar je kunt ook berichten verzenden en ontvangen of chatten met andere leden van de datingsite. 

De Muslima.com dating app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android apparaten en je kunt de dating app gratis downloaden in de Play Store van Google en in de App Store van Apple. 

Mulisma.com account opzeggen

Heb jij jouw droompartner gevonden en ben jij dus niet meer op zoek naar iemand om mee te trouwen? Of heb je helaas niet gevonden wat je zocht op deze datingsite en wil je jouw account graag opzeggen? 

Leden die graag hun account bij Muslima.com willen opzeggen, hebben de mogelijkheid om dit te doen in een paar eenvoudige stappen: 

  1. Log in op de datingsite met het opgegeven e-mailadres en wachtwoord. 
  2. Hierna ga je naar het profiel op de datingsite. 
  3. Vervolgens kun je kiezen voor de mogelijkheid om het profiel te verwijderen. Door te kiezen voor deze actie, verwijder je tevens alle persoonlijke gegevens van het lid uit de database van de datingsite, Muslima.com. Het verwijderen van je account is permanent. Het is dus niet meer mogelijk om je account opnieuw te activeren. Als je eenmaal bent uitgeschreven is het niet meer mogelijk om in te loggen en gebruik te maken van de diensten van Muslima.com.

Datingwebsites.nl verwijst je graag door naar datingsites waar je ook een kijkje kunt nemen. Neem op Mektab bijvoorbeeld eens een kijkje.

Bezoek Muslima

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden