Daten bij Tagged

Daten bij Tagged

Tagged is een van de grootste sociale netwerken in de Verenigde Staten. De website heeft meer dan 80 miljoen leden overal ter wereld. Tagged.com wordt door de leden gebruikt om contact te houden met vrienden en om nieuwe vriendschappen te sluiten. Tagged.com wordt natuurlijk niet alleen gebruikt om in contact te blijven met vrienden. De website wordt tevens gebruikt als datingsite, een plek waar mensen hun droompartner kunnen vinden of gewoon een leuke date.

Dagelijks maken mensen op Tagged.com plezier en hebben zij contact met hun vrienden. Wil je ook graag jouw netwerk vergroten? Wacht dan niet langer en schrijf je snel in. Aanmelden doe je gemakkelijk en eenvoudig op de website van Tagged. Het aanmaken van een profiel op deze datingsite is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruikersnaam en een e-mailadres in te vullen. Vervolgens wordt er gevraagd om enkele persoonlijke gegevens achter te laten zoals je leeftijd, geslacht en woonplaats.

Nadat je alles hebt ingevuld, wordt er een e-mail verzonden met een link om jouw datingprofiel mee te activeren. Door op de link te klikken, activeer je jouw profiel op Tagged.com. Direct na het activeren van je profiel, kun je starten met het zoek naar nieuwe vrienden. Door het invullen van jouw e-mailadres hebben leden tevens de mogelijkheid om te kijken welke vrienden zich ook al hebben ingeschreven en dus lid zijn van Tagged. 

Tagged App

Tagged.com heeft nu ook een mobiele dating applicatie waarmee leden van de datingsite snel, gemakkelijk en ten alle tijden in contact kunnen blijven met vrienden en hun sociale netwerk kunnen vergroten. Nu kun je overal op zoek naar een leuke date, partner of gewoon iemand om gezellig mee te kletsen. De app kun je gratis downloaden in de App store en in de Google Playstore. Via de Tagged app is het tevens mogelijk om ‘gold’ te kopen. Hiermee hebben leden van de datingsite toegang tot de extra functionaliteiten op Tagged.com. De app van Tagged is beschikbaar in het Nederlands. Er zijn echter wel kosten verbonden.

De tarieven voor Tagged Goudstukken’ zijn: 

  • 2.5  goudstukken voor 4,99
  • 10 goudstukken voor 9,99
  • 25 goudstukken voor 19,99
  • 75 goudstukken voor 49,99
  • 200 goudstukken voor 99,99

Betrouwbare datingsite

Tagged.com heeft een uitgebreide privacy beleid en algemene voorwaarden opgesteld om de privacy van de leden van de website te waarborgen. Persoonlijke gegevens van leden van de website worden zonder toestemming niet gedeeld met derden of voor commerciële doeleinden gebruikt. Leden van Tagged hebben tevens de mogelijkheid om profielen van anderen leden te blokkeren. Door de invisible functie te gebruiken, kan een lid zichzelf ook nog eens onzichtbaar maken op de datingsite. Je wordt dan niet gezien door de andere leden van de website. Hoewel de datingsite Tagged niet beschikt over een keurmerk veilig daten, is de datingsite alsnog veilig om te gebruiken en zorgt dat de wet- en regelgeving nageleefd wordt. 

Tarieven Tagged

Inschrijven bij Tagged is helemaal gratis. De datingsite heeft echter wel extra functionaliteiten waaraan kosten zijn verbonden. Wil je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite? Dan zul je hiervoor eerst ‘Tagged Goudstukken’ moeten kopen. Aan deze Tagged Goudstukken zijn diverse kosten verbonden. 

De tarieven van Tagged Goudstukken starten vanaf €5,- voor 2.5 Tagged Goudstukken. Voor €20,- krijgt je 25 Tagged Goudstukken. Wil je liever meteen een groot aantal Tagged Goudstukken kopen? Dat is mogelijk. Voor een bedrag van €200,- kun je 400 Tagged Goudstukken kopen. Hiermee heb je altijd de mogelijkheid om alle functionaliteiten op de datingsite te gebruiken.

Tagged account opzeggen

Heb je gevonden wat je zocht bij Tagged of heb je er simpelweg genoeg van en wil je graag je account opzeggen? Datingwebsites.nl helpt jou graag op weg om jouw account te verwijderen. Je account bij Tagged opzeggen doe je binnen slechts enkele eenvoudige stappen. Het enige wat je hoeft te doen is naar het kopje ‘account’ klikken, wat rechts bovenaan de homepagina van de datingwebsite. Hier vind je tevens de pagina waar je de  instellingen van je account kan veranderen. Nadat je bent doorverwezen naar de pagina met de instellingen, zie je een optie genaamd ‘ Tagged Account Annuleren’. Als je hierop klikt, wordt er gevraagd of het zeker weet of je jouw Tagged account wilt opzeggen. Je hebt dan de mogelijkheid om je uit te schrijven door op bevestigen te klikken of te annuleren. 

Wil je eens iets anders proberen dan Tagged, neem dan een kijkje op Victoria Milan, Zoosk of Badoo.

Bezoek Tagged

Reacties

Ik kan op geen enkele manier goud kopen op Tagged.Paypal vraagt om een creditcard nummer die ik niet heb...Kan ook niet meer kopen met Google Playstore card....Met bank kan ook al niet want it is not available in your country...Heb Tagged al diverse emails geschreven maar ze kunnen het probleem niet oplossen.Balen...en voor Tagged natuurlijk ook want ze lijden verlies Heb nm van meerdere mensen gehoord dat ze met hetzelfde probleem zitten.Tsgged,doe hier iets aan!!!

Reviews over Tagged

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden