Andere alternatieven helpen ook aan een afspraakje

Andere alternatieven helpen ook aan een afspraakje

Inhoudsopgave

Op Tinder hebben mensen de mogelijkheid om in contact te komen met andere personen. Het enige wat men moet doen is naar links of naar rechts swipen tot men uitgetinderd is. Naast Tinder zijn er ook veel andere datingapps die mensen kunnen helpen aan een afspraakje.

Happn

Via Happn kan men bijvoorbeeld in contact komen met mensen in de buurt om bijvoorbeeld een nieuwe restaurant uit te proberen. Daarnaast kan men ook in contact komen met een partner met dezelfde roots. Het is zelfs mogelijk om te weten te komen wie die leuke heer of dame is, die met je in de bus zit of zat. Via de Happn app is dat allemaal mogelijk. Met deze applicatie krijgt men een overzicht van de personen bij wie men in de buurt is geweest (binnen een straal van 250 meter). Zit er iemand tussen die interessant lijkt om contact mee te hebben? Dan like je de foto. Is de interesse wederzijds? Dan krijgt men een melding en kan men van start gaan met het chatten.

Klique

Op Klique kunnen mensen terecht, die het maar eng vinden om met iemand af te spreken, die men in het echt nog nooit gezien heeft. In plaats van een één op één date, kan men met potentiële dates in groepsverband afspreken (vrienden meenemen mag altijd). Op die manier is er ook altijd iemand bij, die kan helpen indien het niet blijkt te klikken met een potentiële kandidaat.  

Bark 'N Borrow

Sommige mensen vragen zich ook wel af of zij zoveel van iemand anders kunnen houden als van hun trouwe viervoeter. Helaas kan er geen eenduidig antwoord hierop gegeven worden. Op Bark 'N Borrow vind men immers alleen maar kandidaten met een even grote liefde voor honden. Indien er een gemeenschappelijk interesse is kan het uitlopen op een leuke en spannende afspraakje met eventueel de viervoeters erbij. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden