Interview met Tristan van SinglesPlace.nl

Interview met Tristan van SinglesPlace.nl

Over Tristan

Tristan, stel jezelf eens voor en wat is jouw functie bij SinglesPlace.nl? 

Mijn online ervaringen heb ik opgedaan bij het maken van communities, interactie met sociale media en andere dating gerelateerde websites. Deze kennis samengebracht kon eigenlijk alleen maar leiden tot één leuk en mooi project, SinglesPlace. 

Ik ben een beheerder van SinglesPlace en samen met de moderators kunnen we een stabiele, betrouwbare en functionele datingsite draaiende houden, zonder dat het onze leden geld kost.

Over SinglesPlace.nl

Waarom de keuze voor een geheel gratis datingsite? 

Dating moet toegankelijk zijn voor iedereen en met een gratis datingsite kan dat. Wij zijn het bewijs dat het mogelijk is een kwalitatieve datingsite neer te zetten zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Sites die je anders doen geloven, verdienen gewoon heel erg veel geld of zijn niet efficiënt met hun organisatie. 

Wat is er veranderd aan de datingsite sinds de overname? 

De site heeft een geheel nieuw design gekregen (zowel het gene dat je ziet, als het gene dat je niet ziet). Er zijn een aantal functies weggelaten die niet gebruikt werden, maar er zijn ook functies bijgekomen, zoals bijvoorbeeld een goed werkende chat en een forum. 

Wat onderscheid SinglesPlace van andere gratis datingsites? 

SinglesPlace is echt 100% gratis en er zijn geen "extras" te koop, zoals je wel veel ziet bij andere gratis datingsites. Daarnaast hebben wij een erg goed team van admins en moderators die alle profielen handmatig controleren en in kunnen grijpen bij misbruik. Maar daarnaast ook de veiligheid waarborgt en de functionaliteit en gebruikers ervaring steeds beter maakt. 

Welke leeftijdsgroep trekt SinglesPlace voornamelijk aan? 

Eigenlijk zijn er mensen uit alle leeftijdscategorieën en sociale klassen terug te vinden op SinglesPlace. Wij richten ons niet specifiek op een bepaalde groep mensen. Iedereen is welkom. 

Op sommige datingsites is het balans tussen het aantal mannen en vrouwen helemaal uit evenwicht. Hoe zit dat bij SinglesPlace? 

Het is nu eenmaal een feit dat er meer mannen op datingsites zitten dan vrouwen. Veel sites proberen dit te verbloemen door te stellen dat zij wel de helft mannen en de helft vrouwen hebben of soms zelfs dat ze meer vrouwen hebben. Dit komt echter vaak doordat er erg creatief met getallen om wordt gegaan. Zo blijkt dan bijvoorbeeld dat er wel gekeken wordt naar alle vrouwen, maar dat de vergelijking dan wordt gemaakt met alleen het aantal betalende mannen. Wij doen dit niet. Je kunt bij ons gewoon bij de zoekresultaten alle mannen en alle vrouwen zien. En ja er zijn meer mannen dan vrouwen. 

Over de veiligheid van SinglesPlace.nl

Hoe betrouwbaar gaat SinglesPlace met persoonlijke gegevens om, aangezien SinglesPlace een gratis datingsite is? 

In tegenstelling tot veel andere betaalde en onbetaalde datingsites zijn wij absoluut betrouwbaar. Wij verkopen geen gegevens aan derden en zijn aangesloten bij MKBok. 

Wat doet SinglesPlace om de veiligheid van de website te waarborgen? 

Wij hebben een SSL-certificaat wat er voor zorgt dat alle gegevens vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn voor derden. Dit is te herkennen aan het groene slotje voor de domeinnaam en de url die begint met HTTPS. Wij doen er alles aan om de site zo veilig mogelijk te houden. 

Neppe profielen komen vaak voor op gratis datingsites. Hoe is dat op SinglesPlace? 

Nep profielen komen helaas voor op alle datingsites. Sterker nog, betaalde datingsites zijn zelfs gebaat bij nepprofielen, omdat er dan meer berichten komen en er meer abonnementen worden afgesloten. Wij als gratis datingsite hebben dat niet. Bij ons is het belangrijk dat er matches ontstaan en daarom treden wij ook hard en kordaat op tegen alle vormen van nepprofielen en misbruik. 

Overige vragen

Hoe biedt SinglesPlace een kwalitatieve gratis datingsite aan meer 25.000 leden zonder vergoedingen te vragen? 

Wij werken met een leuke en enthousiaste community van mensen die op zoek zijn naar een fijne date en gezelligheid. Misschien is het moeilijk te geloven, maar met een paar goede mensen is het erg goed te doen om kwaliteit te leveren, zonder hiervoor hoge kosten te rekenen.

SinglesPlace haalt zijn inkomsten alleen uit reclame. Dit zorgt er voor dat we in ieder geval kostte dekkend zijn en een beetje ruimte hebben om te investeren. Hoe meer leden hoe makkelijker het gaat en des te meer ruimte om te investeren. 

Blijft SinglesPlace in de toekomst een gratis datingsite? 

Ja, SinglesPlace blijft een gratis datingsite.

Zou je SinglesPlace aanraden aan je vrienden en familie, vertel waarom? 

Uiteraard. Het is een overzichtelijke en levendige datingsite met tal van leuke mensen. Verder is de site geheel gratis, zonder dat er aan kwaliteit of functionaliteit wordt ingeboet. Waarom zou je dan veel geld neerleggen voor een betaalde datingsite, terwijl dat helemaal niet hoeft? 

Organiseert SinglesPlace ook offline evenementen en activiteiten voor singles? Zo nee, leg uit waarom en of dit nog een mogelijkheid is in de toekomst. 

Nee, wij doen dit niet vanuit SinglesPlace zelf. Wel wordt er wel eens via het forum opgeroepen om te komen naar een feest of een bijeenkomst, maar dit staat dus geheel los van onze organisatie zelf.

 

Voor meer informatie over SinglesPlace, klik hier.

Bezoek SinglesPlace

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden