Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd

 

Grenzeloos Verliefd is een televisieprogramma van Net 5. Het programma volgt mensen die in het buitenland hun ware liefde hebben ontmoet en alles aan de kant zetten om een nieuw leven te beginnen in een nieuw land. Verliefd worden op iemand in het buitenland; het is iedereen wel eens overkomen. Gewoonlijk blijft het bij een gepassioneerde vakantieliefde of een relatie op afstand met een korte houdbaarheidsdatum. Maar bij sommige koppels blijft de gepassioneerde liefde bestaan, het gevoel wordt zelfs alleen maar sterker. Deze mensen hebben de wens om bij elkaar te zijn en een toekomst samen op te bouwen.

Het televisieprogramma Grenzeloos Verliefd volgt deze mensen die emigreren naar het buitenland om bij hun geliefde te gaan wonen en legt hun proces vast. Zijn ze zeker van hun plannen, lukt het om in het buitenland te settelen in een omgeving met onbekende gewoonten? Kun je werk vinden en lukt het om de taal te leren? Is de liefde sterk genoeg om alle uitdagingen te overwinnen?

Sommige koppels zijn na jaren nog steeds gelukkig samen en hebben inmiddels een gezin gesticht. Deze koppels geven af en toe een terugkoppeling over hun leven in een prachtig exotisch land. Hierdoor blijven zij een bron van inspiratie. Andere koppels hebben het uiteindelijk het geluk niet gevonden in het buitenland en zijn weer verhuisd naar Nederland.

Het programma Grenzeloos Verliefd heeft tot op heden acht seizoenen en is een kijkcijferhit. Iedere aflevering wordt een Nederlandse vrouw gevolgd die naar haar geliefde in het buitenland verhuist. Het televisieprogramma is hartstikke populair. Al tien jaar lang volgt het programma Grenzeloos Verliefd Nederlanders hun wereld op zijn kop zetten om een nieuw leven op te bouwen in een ander land met hun buitenlandse partner.

Grenzeloos Verliefd zoekt nieuwe kandidaten!

Het televisieprogramma Grenzeloos Verliefd is weer op zoek naar nieuwe mensen die naar het buitenland land verhuizen om bij hun partner te gaan wonen. Ken jij iemand of heb jij een buitenlandse partner en ben je van plan om binnenkort naar het land van je partner te emigreren? Als het je leuk lijkt om mee te doen met het programma, ga dan snel naar www.net5.nl/grenzeloosverliefd en meld je direct aan!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden