Zoosk overal en altijd te gebruiken

Zoosk overal en altijd te gebruiken

Zoosk is een datingwebsite die overal en altijd te gebruiken is. Deze site kan men thuis op de computer of laptop bezoeken, maar ook als men onderweg is naar een andere stad of het werk, kan gebruik gemaakt worden van de Zoosk app om berichten te kunnen lezen en beantwoorden. Deze datingsite maakt gebruik van een uniek systeem om erachter te komen welke singles het best passen bij haar leden.

Algemene informatie Zoosk

De mensen achter Zoosk hebben een uniek systeem ontwikkeld om te zien welke singles het best passen bij de leden. Op deze website hoeft men geen lange vragenlijst meer in te vullen. Door gewoon op de website rond te kijken en door de singles te bladeren zal het systeem zien welke singles het best bij een bepaalde lid passen. Het systeem leert dus van de singles die worden aangeklikt door een lid. Hierdoor zal men ook snel matches krijgen, die bij de voorkeuren van een lid passen. Hierdoor kunnen leden makkelijk contacten leggen met andere singles en kan het uiteindelijk een echte date worden. Het registreren en het versturen van berichten op Zoosk is gratis.

Mogelijkheden

Zoosk biedt duidelijke foto’s van de leden en deze foto’s worden ook allemaal handmatig gecontroleerd zodat leden zeker weten, dat ze ook daadwerkelijk praten met de persoon, die op de foto te zien is. Bij de profielen ziet men niet alleen de foto van een single, maar kan men ook zien wanneer iemand voor het laatst online was. Hierdoor weet men ook of een single nog actief is op deze site. Wanneer men Smartpick aanklikt, dan krijgt men singles te zien, die door het unieke matchingsysteem van Zoosk geselecteerd zijn. De datingwebsite verzameld ook informatie over het surfgedrag van leden. Bij de dating-inzichten kan men zien hoe dit systeem ervan heeft geleerd en hoe het singles voor leden selecteert. Meer informatie over dating apps? Klik dan hier. 

 

Bezoek Zoosk

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden