Paiq pakt het helemaal anders aan

 

Paiq is een datingsite, die het helemaal anders aanpakt. Deze site beschikt over een slimme matchinsysteem, waardoor leden daadwerkelijk matches krijgen, die bij hen passen. Hierdoor hoeven leden geen grootschalige zoektocht op te zetten zoals dat het geval is bij andere sites. In het begin houdt Paiq wat informatie over de andere verborgen. Het doel hiervan is om het chatten veel leuker en spannender te maken.  

Bij Paiq krijgen leden regelmatig leuke matches in hun contactenlijst. Geen urenlange zoektocht door fantasieloze profielen met ik-zoek-iemand-die-me-compleet-maakt clichés. Deze site maakt het makkelijk voor haar leden, door ze voor te stellen aan een klein aantal singles waar echt eens een gesprek mee gevoerd moet worden. Daarnaast kunnen leden ook zelf actie ondernemen door te doen aan online speeddaten. 

Slimme matching

Het matchingsysteem van Paiq leert continue van alle gemaakte matches. Tot heden zijn er meer dan een miljoen matches gemaakt. Hierdoor weet Paiq precies wie wel en wie niet bij haar leden past.  Het zelflerende systeem weegt bij elke match ongeveer 200 factoren af. Hierdoor wordt er een goede voorselectie gemaakt voor de leden. 

Wazige foto's

Wanneer leden beginnen met chatten, dan is de foto van de andere nog helemaal wazig. De leden hebben dus nog geen idee hoe de andere eruit ziet. Naarmate het gesprek vordert, hoe meer berichten er uitgewisseld worden, hoe meer men van elkaars foto te zien krijgt. Op deze manier leert men de persoon eerst kennen alvorens een beeld te hebben van hoe de persoon er daadwerkelijk uit ziet in real life. Hierdoor kunnen mensen tot de ontdekking komen, dat ze misschien toch niet alleen op blond vallen. 

Gratis

Op Paiq kunnen leden een aantal mensen leren kennen zonder een cent voor te betalen. Indien men meer mensen wilt leren kennen of als men minder geduld heeft, dan bestaat de mogelijkheid om credits te kopen of een Paiq select abonnement aan te gaan. 

 

 

Gepubliceerd op 29 oktober 2016