Heteprofielen voor leden, die op zoek zijn naar een seksdate

Heteprofielen voor leden, die op zoek zijn naar een seksdate

Heteprofielen.nl is een Nederlandse datingsite voor leden, die op zoek zijn naar een seksdate. Deze datingsite valt om die reden onder de categorie casual dating. Op deze site zijn er zowel mannen als vrouwen, die op zoek zijn naar een sexdate. Geinteresseerden kunnen zich geheeld gratis inschrijven op heteprofielen.nl.

Betrouwbaarheid

Heteprofielen.nl gaat zeer zorgvuldig om met persoonsgegevens van gebruikers van deze datingsite. Informatie wordt nimmer gedeeld met derden. Deze site beschikt ook over een eigen privacy beleid om de privacy van de gebruiker te waarborgen. Er wordt echter nog geen gebruik gemaakt van de beveiligde https: verbinding en er zijn ook geen certificaten zoals thuiswinkelwaarborg aanwezig. 

Inschrijven

Lid worden van heteprofielen.nl is heel simpel. Geïnteresseerden hebben enkel een naam of nickname en e- mail adres daarvoor nodig. Daarnaast moet ook het geslacht van de gebruiker ingevuld worden. Hierna ontvangt de gebruiker een e- mail om het account te activeren. Als men eenmaal het account geactiveerd heeft, dan komt men in zijn of haar eigen profiel. Om het profiel compleet te maken, moet de gebruiker aanvulende persoonsgegevens invullen zoals de leeftijd, of men rookt of drinkt, burgerlijke staat etc. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een profielfoto toe te voegen. Als men alle gegevens heeft ingevuld, dan kan met op zoek naar een date. Na activatie krijgen leden meteen 100 credits op hun account. Echter kost elke actie op deze site een aantal credits.

Kosten

Op heteprofielen.nl worden credits gebruikt om bijvoorbeeld berichten te sturen naar andere gebruikers. Credits kunnen leden verdienen, maar ze hebben ook de mogelijkheid om op te waarderen. De verdiende en aangekochte credits blijven altijd geldig en kunnen dus altijd gebruikt worden. Een bericht versturen kost 150 credits, maar het is ook mogelijk om 1,40 euro te betalen. Echter is het aankopen van credits voordeliger:

 

  • 1500 credits voor €10.00 – (€1,00 per verzonden bericht)
  • 4200 credits voor €25.00 – (€0,89 per verzonden bericht)
  • 9400 credits voor €50.00 – (€0,80 per verzonden bericht)
  • 20000 credits voor €100.00 – (€0,75 per verzonden bericht)
  • 44000 credits voor €200.00 – (€0,68 per verzonden bericht)

 

Uitschrijven

Leden kunnen heel eenvoudig hun profiel verwijderen van deze datingsite. Het eerste wat men moet doen is inloggen op heteprofielen.nl. Vervolgens moet men gaan naar de help-button rechts boven en klikken op profiel verwijderen. Bij het bevestigen van deze actie, vervallen alle resterende credits en wordt het profiel met de reeds gevoerde gesprekken definitief verwijderd. 

Bezoek HeteProfielen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden