Hoe kan ik Zoosk verwijderen op Facebook?

Hoe kan ik Zoosk verwijderen op Facebook?

Hoe kan ik Zoosk verwijderen op Facebook?

Zoosk is naast een sociaal netwerk uiteindelijk ook een datingsite. Het doel van deze website is vooral om nieuwe mensen te leren kennen, gezellige chatcontacten op te doen en eventueel een leuke date te ontmoeten. Zoosk is een internationaal netwerk waardoor men heel makkelijk contacten ook uit andere sociale netwerken kan koppelen. Leden geven zelf vorm aan hun profiel, zij bepalen zelf welke informatie er geplaatst wordt op hun profiel en welke niet. Tevens hebben zij de mogelijkheid om updates te plaatsen over dingen die ze bezighouden en die men met contacten wilt delen. Door de romantische insteek; fictieve knipoogjes, romantische momenten en cadeautjes die men kan schenken is Zoosk een sociaal netwerk die anders is dan andere datingsites. Leden kunnen hun Zoosk account ook aan hun Facebook account koppelen. Hiermee geeft men Zoosk in feite toestemming om berichten op hun tijdlijn te plaatsen.

Verwijderen van Zoosk

Het koppelen van een Zoosk account aan een Facebook account levert in de meeste gevallen geen problemen op. Het verwijderen van een Zoosk account op Facebook zorgt in de meeste gevallen voor heel wat ergernis bij leden. Het verwijderen van een Zoosk account op Facebook gaat als volgt:

1. De gebruiker moet eerst naar het instellingen menu gaan. Dit kan men doen door op de omgekeerde driehoek rechts bovenaan de homepage van Facebook te klikken en vervolgens op Instellingen.

2. Vervolgens moet de gebruiker klikken op Apps. Deze vind men in het menu aan de linkerkant. Er zal een lijst worden geopend van alle webapplicaties die de gebruiker aan zijn of haar Facebook-profiel heeft gelinkt.

3. Als laatst kan Zoosk worden verwijdert. De kan de gebruiker doen door Zoosk op te zoeken in de lijst en op de X rechts naast de app te klikken. Er wordt vervolgens gevraagd om een bevestiging of men Zoosk echt wilt verwijderen. Wilt men alle activiteiten van Zoosk van zijn of haar tijdlijn verwijderen, dan kan de gebruiker klikken op verwijderen.

Bezoek Zoosk

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden