Foto's verwijderen uit Lexa.nl

Foto’s verwijderen uit Lexa.nl

Lexa is één van de grootste onlinedatingsites in Nederland waar singles serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, welke als één van de grootste datingorganisaties binnen Europa wordt gezien. Personen kunnen zich gratis inschrijven en profielen bekijken, maar verder zijn de mogelijkheden als niet betalend lid beperkt. Als betalend lid kan men volop berichten sturen en chatten met andere leden die online zijn. De website heeft een frisse uitstraling en het ledenaanbod is behoorlijk groot.

Behalve het aanmaken van een profiel, kunnen leden ook hun favoriete foto’s plaatsen op deze datingsite. Na een aantal foto’s geplaatst te hebben, kan het wel eens voorkomen, dat een deelnemer de geplaatste foto’s wilt verwijderen, maar niet de juiste stappen weet om dat ook daadwerkelijk te doen. Sommigen willen hun foto verwijderen omdat ze het niet gepast vinden om hun foto op een datingwebsite te hebben en anderen vinden het leuk om steeds recentere foto’s op hun profiel te hebben. Het verwijderen van foto’s uit Lexa.nl is heel simpel en kan als volgt:

Voor het verwijderen van een foto, moet de gebruiker eerst naar de rubriek "Mijn profiel". Dit kan de persoon doen, door met de muis over de profielnaam rechts bovenaan te gaan. Vervolgens moet de gebruiker klikken op "Mijn foto's beheren" onder de profielfoto. Als men eenmaal in het gedeelte van de fotoalbum is, kan men de foto die men wilt verwijderen selecteren. Vervolgens moet er geklikt worden op de prullenbak, welke rechts boven aan de foto te zien is. En als laatst, moet er geklikt worden op “verwijderen” om het verzoek te bevestigen.

De mogelijkheid bestaat ook om foto’s te wijzigen of nieuwe foto’s toe te voegen op lexa.nl. Gebruikers hebben ook de unieke mogelijkheid om 25 foto’s toe te voegen, waarvan 5 profielfoto’s.

Gepubliceerd op 17 oktober 2016