Maak deze fouten nooit bij het online daten!

Maak deze fouten nooit bij het online daten!

Maak deze fouten nooit bij het online daten!

Internet biedt vele mogelijkheden aan mannen die single zijn, om via diverse dating websites in contact te komen met vrouwen, die ze anders nooit ontmoet zouden hebben. In sommige gevallen wordt men te enthousiast en kan heel wat onbedoeld mis gaan. En dat is vooral jammer omdat, wanneer men vooraf van deze fouten geweten had, men ze ongetwijfeld niet gemaakt had.

Het gebruik van een datingsite

Een datingsite is niets anders dan een website dan wel een platform waarop mensen, die single zijn en behoefte hebben aan een date, elkaar kunnen ontmoeten. Nadat men elkaar een beetje heeft leren kennen door online te daten, is het natuurlijk de bedoeling dat men een stapje verder gaat. In de meeste gevallen kun je de persoon vragen om een echte date, waarbij men dan bijvoorbeeld naar een leuke restaurant gaat om wat te eten en een wijntje te drinken. Door elkaar persoonlijk te ontmoeten, leer je elkaar ook veel beter kennen, dan alleen contact via een datingsite. Echter kan het juist hier vaak genoeg mis gaan. Sommige mensen blijven veels te lang contact houden via een datingsite en andere vormen van communicatie zonder ook daadwerlijk af te spreken om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Wanneer men een vrouw leuk vindt en meer dan alleen vrienden met haar wilt zijn, is het van belang dat de heer actie begint te ondernemen. Initiatief nemen, actie ondernemen, risico nemen, de verantwoording nemen en dingen voor elkaar krijgen zijn namelijk typisch mannelijke eigenschappen waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen en zich veilig door voelen bij een man. Hierdoor zullen vrouwen ook eerder instemmen om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Dat jij over aantrekkelijke mannelijke eigenschappen beschikt, daarvan geef je al een voorproefje op het moment dat je een vrouw spontaan om haar telefoonnummer vraagt. Om haar te kunnen bellen en wat af te spreken om samen wat te gaan doen. Ofwel om te gaan daten. Echter, te lang afwachten en het initiatief voor een ontmoeting bij een vrouw laten, geeft een vrouw niet echt de indruk dat jij over een gezond portie aantrekkelijke mannelijkheid beschikt. Bovendien geeft een gebrek aan initiatief een vrouw vaak het gevoel dat jij haar minder leuk vindt dan je haar wilt doen geloven met je woorden. Iets dat er dan ook toe zou kunnen leiden, dat ze na verloop van tijd niet meer zo de behoefte heeft om je persoonlijk te ontmoeten. Omdat wat je zegt en wat je doet en het gevoel dat je haar geeft niet met elkaar in overeenstemming zijn. En ze je daarom dan ook niet volledig vertrouwt.

Aandacht besteden aan profiel en berichten schrijven

Een van de klachten van mannen over online dating is, dat ze heel vaak berichten schrijven, maar heel zelden een tegen reactie van de vrouw krijgen. Dit is voor vele mannen dan ook de reden om te stoppen met internet daten. Het niet ontvangen van reacties van een vrouw kan echter tot het verleden gaan behoren. Het is van belang dat de man juiste aandacht besteedt aan zijn profiel, de foto’s die hij op zijn profiel plaatst en de berichten die hij schrijft. De juiste aandacht besteed de man aan zijn profiel, wanneer de profieltekst, de profielfoto's en de berichten die hij schrijft een consistente uitstraling hebben. Dit betekent dat wanneer de man een foto op zijn profiel plaatst waarop een daadkrachtige en energieke uitstraling te zien is, maar zijn profiel zelf de uitstraling heeft van iemand die de nodige onzekerheden lijkt te hebben met vrouwen, dan stralen de profieltekst en profielfoto alles behalve hetzelfde uit. Waardoor een vrouw hoogstwaarschijnlijk niet zal reageren.

Zoek niet te veel en te vaak contact met de vrouw

Als je uiteindelijk contact hebt met de vrouw, dan wordt uiteindelijk een andere fout gemaakt, namelijk dat er alleen wordt gefocusd op dat ene contact. Men doet er alles aan om het contact met deze persoon te behouden. Vaak met als gevolg dat men veel te hard van stapel gaat lopen. Dit geeft de vrouw indirect ook het idee, dat de man geen andere contacten heeft of niets bijzonders te doen heeft. De man zit dan met dichtgeknepen billen te hopen dat het contact met haar dan in ieder geval maar behouden blijft. Dit kan er voor zorgen dat een vrouw stopt met reageren op berichten van deze man. De man maakt een tweede fout door het niet daarbij te laten. Wanneer de vrouw dan niet snel genoeg reageert, dan is de man geneigd om nog een bericht te sturen en daarna nog een. Als de man zijn kansen bij een vrouw dan nog niet verkeken waren dan zijn ze dat, na het verzenden van nog wat berichten zonder eerst te wachten op antwoord, ongetwijfeld wel. Omdat dergelijk gedrag op een vrouw een niveau van wanhopigheid uitstraalt waar ze zo snel mogelijk van weg wil lopen, wat ze vervolgens dan ook doet. Per ongeluk een dergelijke indruk geven aan een vrouw kan men voorkomen door goed na te denken waarover men zal schrijven alvorens het bericht te sturen. Vervolgens moet men rustig afwachten of de vrouw al dan niet reageert. Als een vrouw de man leuk vindt, dan zal ze zekere reageren. Stopt ze met reageren, dan vindt ze het simpelweg niet leuk genoeg om contact mee te houden. Het is daarom goed om eerst goed na te denken, voordat men een bericht stuurt voor een vrouw.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden