Pepper trakteert op mini-date bij Bagels & Beans

Van de computer naar een date in het echte leven: met de knop JustCoffee op Pepper.nl is een afspraakje tegenwoordig zo gemaakt. Maar Pepper maakt het nu nog laagdrempeliger om snel af te spreken met een leuke match. De komende maanden trakteert het online datingplatform nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Beans.

In de eigentijdse horecagelegenheden van Bagels & Beans in Amsterdam, Utrecht, Tilburg en nog 50 vestigingen verspreid over Nederland kunnen members elkaar ontmoeten. De ideale gelegenheid om te zien of er ook in het echte leven een klik is.

Lex Boost van Pepper: “We zijn continu op zoek naar leuke samenwerkingen met andere partijen die onze singles kunnen helpen de weg naar een leuke date zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met Bagels & Beans kunnen we nu een leuke invulling geven aan de JustCoffee feature op Pepper.nl en stimuleren we een eerste afspraakje.”

Het Pepper-devies 'Love to date' sluit perfect aan bij het concept van Bagels & Beans. Ronald Bakker van Bagels & Beans: "Ons streven is dat iedereen bij ons blijer moet vertrekken dan dat hij of zij bij ons binnenkomt. Daarom vinden we het zo leuk dat we nieuwe Pepper-members nu kunnen verblijden met een eerste kennismaking onder het genot van een lekkere bagel en espresso. Zo leveren we toch een kleine bijdrage in de liefde.”

Gepubliceerd op 11 oktober 2013