Flitsdate: eerste speeddate voor 60-75 jaar

Flitsdate: eerste speeddate voor 60-75 jaar

60-plussers vergroten sociaal netwerk met speeddate Op zaterdag 10 november om 20:00 uur organiseert FlitsDate, in samenwerking met 50plusmatch, voor het eerst een speeddate voor de leeftijdscategorie 60-75 jaar in Polman’s Huis, Keistraat 2 in Utrecht. Twintig dames en twintig heren spreken elkaar drie minuten en beslissen daarna zelf: blijft het hierbij of smaakt de ontmoeting naar meer. Natuurlijk met een hapje en een drankje. Niet meer iets voor jongeren? Integendeel. Bij FlitsDate, sinds 10 jaar organisator van speeddates voor singles tot 65 jaar, is de groeiende behoefte aan evenementen voor 60-plussers merkbaar. Vincent bij 't Vuur, eigenaar van FlitsDate, beaamt: “Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag van dames en heren boven de 65 waarom wij een leeftijdslimiet hanteren. Daarom heb ik besloten de nieuwe leeftijdscategorie 60-75 jaar toe te voegen in samenwerking met 50plusmatch.” Ook 50plusmatch, een datingsite voor actieve 50-plussers, kreeg meerdere aanvragen voor speeddates voor hogere leeftijdscategorieën. “Naast online daten willen veel ouderen graag direct persoonlijk contact. Speeddaten is een leuke, efficiënte, veilige en persoonlijke manier voor het opdoen van nieuwe contacten, “ aldus John Meuffels, initiatiefnemer van 50plusmatch.

Bezoek FlitsDate

Reacties

Jammer dat ik te laat ben voor de flitsdate van 10 november. Graag word ik op de hoogte gehouden wanneer er ergens in Nederland nog eens zoiets wordt georganiseerd. Desnoods help ik met het organiseren van een speed date sessie bij mij thuis of bij mij in de buurt. Ik ben zelf 63 en zoek een iets oudere man.

Jammer dat er geen flitsdate is voor 65 plussers in Groningen. Of waar dan ook.
Ik ben 66. Zou graag meedoen.

Ik ben een goed verzorgde jonger uitziende dame van 72. Word deze maand ( juli) 73. Gezond. Actief met oa wandelen, fietsen. Lezen. Ik heb 1hond. Zou graag een vaste relatie willen met een leuke mijnheer. Mijn lengte is 172. Gewicht 68 kilo. Half lang blond haar. 1 zoon en 1 kleinzoon.

Reviews over FlitsDate

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden