prive berichten

Misschien is deze vraag niet hier helemaal van toepassing, maar vroeg me af of forumbeheerders enz mijn prive berichten kunnen lezen? en Prive berichten die ik ontvang?
Ik ben dus ook lid daar en ik heb het gevoel dat mijn prive mailtjes gelezen worden door mensen waarvoor ze niet bedoelt zijn.

Groetjes Pieter

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

11 reacties

nee pieter, die kunnen ze niet lezen

@Pieter

Maar waar komt dat gevoel vandaan ?
Heeft iemand iets tegen je gezegd wat ze alleen uit een mail kunnen weten ?
Wat trrouwens wel kan en gebeurd is dat mensen onderling mailtjes doorsturen (misschien niet netjes maar er zijn geen regels die het verbieden ) of mailtjes naar de forum of chat guides doorsturen omdat er iets instaat waarvan ze niet vinden dat het kan ..als bewijs van een klacht bv

Hallo Goudlokje,

Ja is de verstuurd naar een ander. Maar goed daar kunnen jullie niks aandoen. Ik vindt het een fantastische site waar bijna iedereen je neemt zoals je bent! Mensen die zeuren over jullie zijn gewoon zeurpieten die het gewoon zelf naar gemaakt hebben dat ze er af gegooit zijn! Ik blijf reclame maken voor jullie, hoor. GEWELDIG WAT JULLIE DOEN! en voor de zeurkouzen, even in de spiegel kijken, er zal vast wel iets zijn wat ook niet perfect is. Jolanda ook bedankt.
Groet
Pieter

Als forumbeheerders berichten zouden lezen van leden dan komen ze nergens meer aan toe.

haha goudlokje ben ik niet met je eens het is geen fantatise site iedereen neemt niet zoals je op zeddnet bent dus is zeddnet zelf pefect dacht niet laat zeddnet maar eens in de spiegel kijken hoe ze sommige mensen behandelen als een stuk vuil nou bedankt

Goh Jentje,

Ten eerste schreef ik dat van in de spiegel kijken ten tweede geloof ik niet dat jij er zomaar afgegooid bent. Er zal vast een reden voor geweest zijn. Ik vindt zeddnet leuk en heb het reuze naar me zin. Wat een zeur ben je, echt.

ben er weggepest net of dat zo leuk ik zocht nieuwe vrienden maar wordt me niet gegunt en nu ben ik dus de dupe kan zeggen tegen zeddnet team wat ik wil maar niks helpt vindt het ontrecht hoe ze mij behandelen zou jij leuk vinden als je weggepest wordt denk daar maar eens aan hoe dat voelt dat je gewoon genegeerd wordt door zeddnet team nou leuk team is het dan waar is hun respect ver te zoeken dus kom je nog wel achter hoe ze zijn dan ben ik maar een zeurpiet moet mijn ei kwijt

ach ach wat is zeddnet toch goed maar niet heus jullie zijn zeker de braafste tot het fout gaat dan lig je er af en kom je er niet meer op zelfs je ip nummer wordt geblokt zo erg zijn ze daar zo kinderachtig zeddnet perfect niet dus

Heel erg voor je Jentje. Suc6 met het vinden van een maatje. Weet wel dat ook ik veel moeite moet doen om een maatje te vinden. Iedereen om me heeft veel vrienden en familie enz. Maargoed ik heb het bij zeddnet wel naar me zin. Mensen zijn daar erg aardig voor me en dat is het belangrijkst.

Goh 'Pieter', jouw 'objectieve' reactie mbt deze site valt helemaal niet op.
Leuk dat je het naar je zin hebt.

@Inge

Sorry misschien is pieter in jouw ogen niet objectief (en misschien is hij dat ook niet ) maar ga jij nou beweren dat de klagers hier wel objectief zijn ?
Of mag dat weer wel omdat zij het met jou eens zijn ?
Wees ook eens objectief dan !

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zeddnet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden