up2date

Na het gesprek daar in DENHAAG en na dat er was af gesproken als je binnen 8 dagen er af wild zien dan moet je bellen of schrijven.
Dus ik zei oke, ga Ik het pand uit en ik kom een oude bekende tegen waar ik het bij gelegd mail ik hun en bel ik hun dat ik er vanaf wil zien.
Nou echt niet dus betalen he.
Heb nu een deurwaarder achter me aan
Het zijn oplichters voor 4 foto's een bedrag van bijna 500 euro's te vragen via de deurwaarder en dan hun kosten er ook nog eens bij.
Dus je wordt DRIE DUBBEL OPGELICHT door de DAMES
Dus er is dan maar 1 ding die we dan moet gaan doen alles collectie verzamelen en dan naar de recht stappen.

Bezoek Up2Date.nl Reviews over Up2Date.nl

3 reacties

Het waren oplichters, het zijn oplichters en het blijven oplichters.
Je kan het beste je beklag doen bij de Consumentenautoriteit.
Even googelen op consumentenautoriteit, want hier mag je geen website opgeven.
Daar zullen ze wel bekend zijn, bij Tros radar zijn ze bekend, bij opgelicht denk ik ook en ook bij geschillencommisie relatiebureau's.

Niet betalen en succes gewenst

Dag Frans en andere gebruikers,

In 2007 schreef ik in bij Up2date kort daarna heb ik mijn lidmaatschap opgezegd en nu na veel incasso's heb ik 3 weken geleden een dagvaarding gehad. Zij slepen mij daadwerkelijk voor de rechter. Er komt veel meer bij mijn verhaal kijken. Nu zit ik in mijn eentje samen met mijn advocaat tegen deze gasten te vechten. Ik denk dat wij elkaar kunnen helpen. Zij zijn monsters bij up2date. Als zij denken dat zij van je geld kunnen krijgen, proberen zij je af te maken zoals zij nu met mij doen. Als jullie meer over mijn ervaring willen weten, kunnen jullie mij e-mailen adres is [email protected]

Ook ik ben gedagvaard voor die annuleringskosten Ik was zo stom geweest om te tekenen maar je wordt daar ruim 2 uur lang gehersenspoeld en nee zeggen is bij hun geen optie Ook heb ik al een klacht neergelegd bij de consumentenautoriteit En in mijn verweer heb ik mij beroept op de wet oneerlijke handelspraktijken want daar maakt up2date zich schuldig aan Als ik dit moet betalen stuur ik een email naar het ministiry van economische zaken dan moet de politiek daar maar eens naar kijken er zijn al teveel gedupeerden

Bezoek Up2Date.nl Reviews over Up2Date.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Up2Date.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden